Share

Maxis oh Maxis

Hirup air soya yang kaya dengan protein pada waktu tengahari memang best. Sambil menaiki joana, meluncur laju mencari manusia di celah bandar kota bharu yang ingin menurunkan berat badan. Tatkala itu handphone berbunyi

Fiona : hello, can i speak to.... Mr Faridzul please
Aku : Im speaking


Sape pulak call cakap bahasa omputeh ni? layan je la. kot2 terpilih menang pertandingan Shell siapa tahu kan


Fiona : Hi, i am fiona, how are u?
Aku : doing fine



Fiona : Great, i call from Maxis, Happy to...
Aku : Maxis????


Habis la aku, ni akibat duk mengata Maxis dalam blog la ni. Tak cukup blog, habis aku cerita keburukan Maxis dalam Tweeter. Bagaimana aidid muadib anti dengan MLM, begitulah aku anti dengan Maxis!!


Fiona : Yeah, im from Maxis, happy to tell you that you are chosen for the Maxis 10 Review - nokia E7
Aku : erk???


Fiona : bla bla bla
Aku : really? *wink-wink-wink*




Aku pun tak paham macam mana nama aku boleh terpilih ni. Memang dulu pernah isi je nama, tetapi dah berapa kali dah gagal. Sejak iPhone 4 hari tu lagi. Dan aku syak sebab aku gagal adalah sebab aku selalu kutuk Maxis dalam blog ni. Heh, memang pandai depa buat bisnes, bodek balik dengan suruh review handphone. 

ni yang dulu benci mula timbul rasa sayang ni - kekeke

gila hipokrit. hahaha. Apa-apa pun, dah orang nak bagi, kita ambik je la. Dengar khabarnya, kalau review kita tu ok, handphone tu akan jadi milik kita. wahaaa, i will try my best =) Erk, kepada DiGi, sorrylah, terpaksa curang dengan u 2-3 minggu ni. lalala


pss : rezeki berblog kian bertambah. wahaa. wish me luck ya guys. kot2 nanti aku buat contest hadiah iphone aku yang sedia ada ni =)



Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

36 ulasan:

Yanmie berkata...

Congrats yea, welcome 2 maxis10 family :)

review sebaik mungkin dan seikhlasnya, tak sabar nk baca..heeee


www.yanmieonline.com

aLeen aVriL berkata...

thniah ...cepat sikit bt kontes bg menag ipad tuh kat ktaorg...hhehehehe

LiLohOnEy berkata...

gdluck broo!!

:))

joegrimjow berkata...

@Yanmie

wokey, np =)

joegrimjow berkata...

@aLeen aVriL

iphone, bukan ipad
hehe

joegrimjow berkata...

@LiLohOnEy

thx u

Muhammad Zulhaizer berkata...

wah bro.. tahniah.. buat baik2.. leh dapat handphone free nanti.. Hehe.. boleh je support..

sophie berkata...

Kan org selalu kata jangan benci sgt nnti jadi sayang. Hehehe

Goodluck. semoga handphone tu jadi milik anda

LORD ZARA 札拉 berkata...

tahniah Joe!

Sobs~

aku tak dapat lagi~

T__T

wannurfazrini berkata...

wahh tahniah la bro . kau mmg lucky gituuu !

joegrimjow berkata...

@Muhammad Zulhaizer

thx u
harap2 dapat la phone tu

joegrimjow berkata...

@sophie

tu la pasal
terkena kat batang hidung sendiri

joegrimjow berkata...

@LORD ZARA 札拉

nanti akan dapat la tu
=)

joegrimjow berkata...

@wannurfazrini

lucky2
=)

Wan Gerrard berkata...

pinjam iphone..

joegrimjow berkata...

@Wan Gerrard

HOHO, nokia e7 tu pon xdapat lg

shujalal berkata...

terima kasih....sebab nak bagi saya kan??haha.




ngantok nye wink.wink*

KiD berkata...

hahaaa.. kan dah meksis balik.. amacam dengan line streamyx? tak leh gak?
Peluang Menang Mudah RM1000 | Teka Lagu sehingga R...

joegrimjow berkata...

@shujalal

woho
xleh2
hehe

joegrimjow berkata...

@KiD

dah ok dah
huhu
tp setelah beli maxis broadband 2 hari
huhu

shujalal berkata...

;(

just kiddin..bosan xde org nk d kucau tgh2 mlm neh.

huhu

syarifah radiah ibrahim berkata...

waaa best~
tahniah joe!

yatee 'yosh' yakuza berkata...

uffff jelesnyaaaaa... taniahtaniahtaniah!!

lumut berkata...

joeeeeeeeeeeee..ngeeee

eh jumpe najib??najib dtg auckland ke??tp pagi ni kite dpt information yang menteri pengajian tinggi dan sukan yang dtg...pukul 11 jup lg..

nk ikut??
=p

jom la.hehe

APi berkata...

ku seru iphone mu itu..
kekeke

Gieyana berkata...

gd luck yer..insyaallah ada rezeki tue..:D

joegrimjow berkata...

@shujalal
gud luck bagi talk

joegrimjow berkata...

@syarifah radiah ibrahim

thank u

joegrimjow berkata...

@yatee 'yosh' yakuza

banyak tahniah tu
hehe

joegrimjow berkata...

@lumut

lol
ku ada kat sini je lumut
bulan 7 ni p goldcoast
wahaa

joegrimjow berkata...

@APi

iphone kata 'xmo xmo'
;p

joegrimjow berkata...

@Gieyana

thx u

Eri-chan berkata...

@joegrimjow

pandai maxis bodek. dulu pakai maxis sampai 8 tahun. benci je sebab mahal noooooo...

Piratz berkata...

Untung ar dapat E7

Puan Capa berkata...

lawa dowh!

Adinda Amy Sensei berkata...

tahniah mr joe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW