Share

Joana sudah sampai!

Dear joana,

Awak tahu tak yang hati saya cukup berdebar menunggu ketibaan awak di bumi Malaysia ni. Saya tahu yang awak tak pernah lagi sampai di tanah Malaysia ini, ya lah, awak kan asal dari German dan umur awak awal lagi sudah berpindah ke UK. Mesti awak terujakan sampai di Malaysia ni!

Awak ingat tak dulu yang saya cakap, kita akan date kat Malaysia? hehe, kat UK susah tau nak date, kat Malaysia ni saya dah plan elok-elok dah kat mana dan bila kita akan date. Putrajaya, Port Dickson, Kuantan, Melaka dan banyak lagi la tempatnya. ahaaa, semua tempat kita akan date ok. kita date sama dengan blogger, amacam? ;)

Jauh perjalanan

Ohh, sudah tentu mengharungi sebulan di atas kapal untuk datang ke sini pelbagai rintangan awak dapat kan. so sorry.... sebab saya takde bersama dengan awak ketika tu. saya tahu mesti awak runsing dan pening-pening bila berada di dalam kapal tu dan saya dalam masa sebulan ni, termimpi-mimpi awak panggil nama saya. oohh joana, minta maaf ok...

Nanti dah sampai, saya akan urut awak ok =)

Kat Malaysia nanti, awak kena ingat yang kat sini panas. Tak macam tempat awak tu. sejuk! Tapi takpe, kita akan mandi sama-sama supaya panas itu kita akan kongsi kesejukan disirimai dengan air ok. Kat sana awak selalu mandi dengan orang lain je, nanti sampai sini, kita mandi sama-sama ok

Berdebar esok

Ada orang telefon saya yang awak dah sampai. Yahuuu!!! tahukah betapa gembiranya saya bila tahu awak dah sampai. Nasib baik semua selamat dan esok saya akan cuba seawal mungkin untuk jumpa dengan awak!

Punggung awak saya selalu ingat ok =)

Joana.... Tunggu saya!!


pss : bukan sewel atau gila tapi teruja. kekeke

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

45 comments:

anyss said...

Salam,

Teruja jugak nak tompang hu huhu kat Putrajaya je pun tak pe la...boleh ek? Boleh la...saya janji akan dok diam2 ;)

Anonymous said...

xcited giles agaggagaga

cekmet said...

wooo wooo kompressorrr

Myaby said...

auww. . seksinya joana. ^_^

Dyna Yvonne said...

fullamak~
joana mmg howt chicks la..haha
pheewit

Aizat Shafiq said...

aiseyyy...
joana dah sampai la...
wowwww!

=p

joegrimjow said...

@anyss

haha
baiklahh
kena booking date
hehe

joegrimjow said...

@Anonymous

sangat
=)

amar haziq said...

joe..koe beli kereta ni pakai AP ke?

=>

http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

joegrimjow said...

@cekmet

peiiwit

mimi azila said...

kelakar :p

joegrimjow said...

@Myaby

macam bf die
kekeke

joegrimjow said...

@Dyna Yvonne

ahaa, sangat kot

joegrimjow said...

@Aizat Shafiq

wow wow
=)

joegrimjow said...

@amar haziq

ap dapat murah je
beli pakai duit
wahaa

chenta said...

kalau datang melaka, bagitahu ye..nak tumpang!hehehe

d_LA said...

wahhh...x thn siyut melehattt..psst..ingatkan nk bwk blk bini..heheh

nursarah puteri biru said...

oH joanna!!!!!

Azrul Hisham said...

wahh...dah boleh bermanja2 ngan joana :)

Hasrol Nizam said...

wow!..haha..

Pendapat anda?
Isu logo halal JAKIM-tak habis-habis

Puteri Iqa Izyan said...

abg joe..
nk buat joanna jadi kakak angkat boleh?
hua hua hua :P

eazy n atief said...

fuyoooo joe :)

zool said...

welcome to malaysia joanna...
kalau si joe bawak awek masuk jgn start tau.. buat2 rosak......tak pun jgn idupkan aircond bior dia panas. hahaha

marina anakcikbob said...

wooo...kompressor wooo...

n@iem88 said...

mai bwk dtg melaka
kasi ronda

joegrimjow said...

@chenta

akan dibagitau
hehe

joegrimjow said...

@d_LA

bini dah ada kat sini dah
wahaa

joegrimjow said...

@Azrul Hisham

anytime je bro
wohoo

joegrimjow said...

@Puteri Iqa Izyan

haha
kakak angkat xleh
nanti die xdapat bagi komitmen
hehe

joegrimjow said...

@zool

zoolll oohh
xbaik camtu
huhu

Betta sp said...

come to me joana :)

-ROCKprincess- said...

waa...
best2...
pernah bwk kete nih...
heaven...
haha..

noorafzan said...

wah..nak jumpa joana jugalah..

akubiomed said...

Sexy back. Masih keadaan cantik dan anggung :-)

suffer8zine said...

fuyooo bro!

Terkini : Keputusan penuh undian pusingan pertama Anugerah Blog Pilihan Malaysia

The Nurul said...

Bawak joana jalan tu elok elok tau. Jangan kasik dia cedera. Ahaks.

nama.aku.lynn said...

waaaahh..bpinaaaauuu2 mate tgokkk joanaaa nii..cop seat blakang..=)

mr.syazwan said...

SAYA PUN GEMBIRA N HEPI

(tibebe)

Encik Bell (beLalaNG) said...

oh joanna.. punggungmu sangat menggoda.. can i tap that? :P

aZLiNa aZiZ said...

joanna....memang bertuah lah sesiapa yang memilikinya ;p

♥CIK SHA♥ said...

hi joanna..welcome to Malaysia..hehe..smart la keta ni joe..^_^

ORENG said...

boleh la joanna kawan dengan donna saye..spesis same dan name pon da dekat2

Anonymous said...

nak jeles ngan joana boleyh? ke tak normal jeles kat kete?

*pasni beli Hummer si badan tough plak.kikiki

tanah

shera haifa said...

jo anna!!
cm nama heroin dlm crte fantasy couple..hehe

Nur Suhaila Zulkifli said...

Salam Bro!

As always, one word I can say to describe all your posts.. SELEKEH!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW