Share

Joana sudah sampai!

Dear joana,

Awak tahu tak yang hati saya cukup berdebar menunggu ketibaan awak di bumi Malaysia ni. Saya tahu yang awak tak pernah lagi sampai di tanah Malaysia ini, ya lah, awak kan asal dari German dan umur awak awal lagi sudah berpindah ke UK. Mesti awak terujakan sampai di Malaysia ni!

Awak ingat tak dulu yang saya cakap, kita akan date kat Malaysia? hehe, kat UK susah tau nak date, kat Malaysia ni saya dah plan elok-elok dah kat mana dan bila kita akan date. Putrajaya, Port Dickson, Kuantan, Melaka dan banyak lagi la tempatnya. ahaaa, semua tempat kita akan date ok. kita date sama dengan blogger, amacam? ;)

Jauh perjalanan

Ohh, sudah tentu mengharungi sebulan di atas kapal untuk datang ke sini pelbagai rintangan awak dapat kan. so sorry.... sebab saya takde bersama dengan awak ketika tu. saya tahu mesti awak runsing dan pening-pening bila berada di dalam kapal tu dan saya dalam masa sebulan ni, termimpi-mimpi awak panggil nama saya. oohh joana, minta maaf ok...

Nanti dah sampai, saya akan urut awak ok =)

Kat Malaysia nanti, awak kena ingat yang kat sini panas. Tak macam tempat awak tu. sejuk! Tapi takpe, kita akan mandi sama-sama supaya panas itu kita akan kongsi kesejukan disirimai dengan air ok. Kat sana awak selalu mandi dengan orang lain je, nanti sampai sini, kita mandi sama-sama ok

Berdebar esok

Ada orang telefon saya yang awak dah sampai. Yahuuu!!! tahukah betapa gembiranya saya bila tahu awak dah sampai. Nasib baik semua selamat dan esok saya akan cuba seawal mungkin untuk jumpa dengan awak!

Punggung awak saya selalu ingat ok =)

Joana.... Tunggu saya!!


pss : bukan sewel atau gila tapi teruja. kekeke

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

45 ulasan:

anyss berkata...

Salam,

Teruja jugak nak tompang hu huhu kat Putrajaya je pun tak pe la...boleh ek? Boleh la...saya janji akan dok diam2 ;)

Tanpa Nama berkata...

xcited giles agaggagaga

cekmet berkata...

wooo wooo kompressorrr

Myaby berkata...

auww. . seksinya joana. ^_^

Dyna Yvonne berkata...

fullamak~
joana mmg howt chicks la..haha
pheewit

Aizat Shafiq berkata...

aiseyyy...
joana dah sampai la...
wowwww!

=p

joegrimjow berkata...

@anyss

haha
baiklahh
kena booking date
hehe

joegrimjow berkata...

@Anonymous

sangat
=)

amar haziq berkata...

joe..koe beli kereta ni pakai AP ke?

=>

http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

joegrimjow berkata...

@cekmet

peiiwit

mimi azila berkata...

kelakar :p

joegrimjow berkata...

@Myaby

macam bf die
kekeke

joegrimjow berkata...

@Dyna Yvonne

ahaa, sangat kot

joegrimjow berkata...

@Aizat Shafiq

wow wow
=)

joegrimjow berkata...

@amar haziq

ap dapat murah je
beli pakai duit
wahaa

chenta berkata...

kalau datang melaka, bagitahu ye..nak tumpang!hehehe

d_LA berkata...

wahhh...x thn siyut melehattt..psst..ingatkan nk bwk blk bini..heheh

nursarah puteri biru berkata...

oH joanna!!!!!

Azrul Hisham berkata...

wahh...dah boleh bermanja2 ngan joana :)

Hasrol Nizam berkata...

wow!..haha..

Pendapat anda?
Isu logo halal JAKIM-tak habis-habis

Puteri Iqa Izyan berkata...

abg joe..
nk buat joanna jadi kakak angkat boleh?
hua hua hua :P

eazy n atief berkata...

fuyoooo joe :)

zool berkata...

welcome to malaysia joanna...
kalau si joe bawak awek masuk jgn start tau.. buat2 rosak......tak pun jgn idupkan aircond bior dia panas. hahaha

marina anakcikbob berkata...

wooo...kompressor wooo...

n@iem88 berkata...

mai bwk dtg melaka
kasi ronda

joegrimjow berkata...

@chenta

akan dibagitau
hehe

joegrimjow berkata...

@d_LA

bini dah ada kat sini dah
wahaa

joegrimjow berkata...

@Azrul Hisham

anytime je bro
wohoo

joegrimjow berkata...

@Puteri Iqa Izyan

haha
kakak angkat xleh
nanti die xdapat bagi komitmen
hehe

joegrimjow berkata...

@zool

zoolll oohh
xbaik camtu
huhu

Betta sp berkata...

come to me joana :)

-ROCKprincess- berkata...

waa...
best2...
pernah bwk kete nih...
heaven...
haha..

noorafzan berkata...

wah..nak jumpa joana jugalah..

akubiomed berkata...

Sexy back. Masih keadaan cantik dan anggung :-)

suffer8zine berkata...

fuyooo bro!

Terkini : Keputusan penuh undian pusingan pertama Anugerah Blog Pilihan Malaysia

The Nurul berkata...

Bawak joana jalan tu elok elok tau. Jangan kasik dia cedera. Ahaks.

nama.aku.lynn berkata...

waaaahh..bpinaaaauuu2 mate tgokkk joanaaa nii..cop seat blakang..=)

mr.syazwan berkata...

SAYA PUN GEMBIRA N HEPI

(tibebe)

Encik Bell (beLalaNG) berkata...

oh joanna.. punggungmu sangat menggoda.. can i tap that? :P

aZLiNa aZiZ berkata...

joanna....memang bertuah lah sesiapa yang memilikinya ;p

♥CIK SHA♥ berkata...

hi joanna..welcome to Malaysia..hehe..smart la keta ni joe..^_^

ORENG berkata...

boleh la joanna kawan dengan donna saye..spesis same dan name pon da dekat2

Tanpa Nama berkata...

nak jeles ngan joana boleyh? ke tak normal jeles kat kete?

*pasni beli Hummer si badan tough plak.kikiki

tanah

shera haifa berkata...

jo anna!!
cm nama heroin dlm crte fantasy couple..hehe

Nur Suhaila Zulkifli berkata...

Salam Bro!

As always, one word I can say to describe all your posts.. SELEKEH!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW