Share

Blogger Futsal

Kalau ramai yg nak main, boleh diawalkan lagi masanya


Gathering lagi??? Aha, kali ini gathering mengeluarkan peluh gitu. Kira merapatkan hubungan sesama blogger melalui peluh terhasil. erk? layan saja. Hasil cadangan dari encik azizan, maka akan diadakan blogger futsal seperti detailnya di bawah ini. 


Aktiviti : Blogger Futsal
Hari : Sabtu
Tarikh : 4/12/2010
Tempat : Frenzy Futsal Shah Alam (klik link)
Masa : 11.00 pm - sampai penat
Bayaran : tengok keadaan, antara RM 15 hingga RM 20

Tempat untuk bermain



Walaupun namanya blogger, tapi sesiapa saja boleh join. Takde blog mesti korang akan mula berblog setelah berjumpa bermain futsal malam tu nanti. hehe. Nak usha-usha pun boleh jugak sambil tambah kenalan. Semua dialu-alukan. Sahkan kedatangan? sila tinggalkan link di bawah ruangan komen ini. 


Yang bersemangat mahu menendang bola

joegrimjow


Aha, abang nara pon akan join ok. Jadi, jom datang beramai-ramai untuk mengeluarkan peluh di hujung minggu. Kalau dapat sambutan ramai, kita buat team, blogger vs facebooker vs tweeple. ahaa, kita tengok siapa yang lagi hebat. hehe. 


Gambar kenangan main futsal, credit to syahirul.com 


pss : akan balik ke kelantan malam esok. hari jumaat datang kl pulak dan sabtu malam tu main puas-puas. wahaa =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 ulasan:

Puteri Iqa Izyan berkata...

waaa.kesian org tgnu..
radek pon nk wat gathering. huk3

mr.syazwan berkata...

adehh futsall

bila2 nnt bowling laaa yee

mst lebih hangat

hehe

andyhowtt berkata...

aku tak balik lahi time nie..tunda dowh..huhu

-ROCKprincess- berkata...

alaa...
mlm sgt tuh...
I have curfew hours...
buat arr siang2...
huwaa...

nama.aku.lynn berkata...

tau..tau...tgok korang rancak berbincang dkt twitter..kecek kelate lagu tuuu..hahha..=)

fahmi ibrahim berkata...

nak ikut....

khairil berkata...

ok set...aku join

atok berkata...

fungsiii.

Faizal@PeJAY berkata...

takde geng le nk masuk time mana nie

nabil_potter berkata...

macam menarik jugak..huhu

sekuk tawa berkata...

bro joe..wat maen ftsal kat kelatea la skali...nok join jgk ni

joegrimjow berkata...

@-ROCKprincess-

siang xrock
hehe

joegrimjow berkata...

@khairil
nak ku update name ko ke?
hehe

joegrimjow berkata...

@sekuk tawa

klate payoh skit
jare ore ado
huhu

joegrimjow berkata...

@atok

fungsi ni jadi la ek?

joegrimjow berkata...

@fahmi ibrahim

jooom

iamnerves berkata...

haip.
aku respek ko sebab rajin travel jauh2 ek..
kalo aku.. tak larat dow..

nway..igt kalo aku kat kl nk aku join..huhu..tapi...
xpela next 1fine day..

amar haziq berkata...

kaki bangku pun boleh join ke..

berapa hengget ye?

=>

http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Azah berkata...

asyik2 futsal kt kl je, bila nk futsal kat kb plak?
btw, xde ke peserta futsal wanita?
kalau mcm tu, susah la aku nk join...
(huhu..aku pemain futsal universiti... tp as reserve je.. haha)

n@iem88 berkata...

wahhhh,nak join gak....
aduhai....tapi ader paper ari yg same.
adehhhh
anyone dr jb?? leh tmpang die trus

Tuan Din berkata...

aduhai...
short notice nie..
dah ada program!!
lain kali set lagi or buat futsal monthly program.

░♥si lampu neon♥░ berkata...

SESUNGGUHNYE KORANG MMG RAJIN =)

samanosuke_04 berkata...

oit! gathering lagi! haritue gathering kat kbmall tak ajak aku pun! hahaha, one day we'll meet...

joegrimjow berkata...

@iamnerves

wokey je bila2
huhu

joegrimjow berkata...

@amar haziq

nanti datang sana baru bleh determine bape

joegrimjow berkata...

@Tuan Din

heh, ada 4 hari lagi
ok la tu

joegrimjow berkata...

@samanosuke_04

eh, semua ajk masa kat kbmall ritu

Razis berkata...

tak dpt nak joinla sebab date same ngan game bole ngan customer kat stadium mini shah alam. lm gak tak men futsal nie. lain kali buat yer..

Fatul Akrul Ramli berkata...

buat la bowling pulakk..

YuSeNzE - KniGhT berkata...

Aku pon baru dpt online ni.. info dari azizan kadir.. cam bese r.. ade azizan kadir mesti ade yusenze.. hahha.. aku daftar masuk.. kekeke..

iqbalhakimi berkata...

nak join jugak..tp duk jaoh susah la.. =(

KB Emily berkata...

wow.jmp geng blogger.dlu i pernah follow u skl..2bln lepas..tekan button follow.tp tgk2 xfollow..dok carik je mne blog u.sb xigt nama, xsalah ade bc psl u punyer competition u join dgn MAS kut.pastu hilang..taktau mne pegi dah..ni terjmp blk kat blog abg ben..glad to hear from u again.. :)

Tuan Din berkata...

joe, aku g hari nie, tapi tak boleh main..
jumpa disana..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW