Share

Komik : Hikayat Puteri Lollypop (Contest Miss Lolly's Birthday)








AMARAN!!!

  • Entry ini rekaan semata-mata. tiada kaitan dengan mana-mana raja atau kisah di negara mana-mana.
  • Herbalife tidak mampu mengubah muka lollypop kepada muka manusia. Tapi herbalife telah mengubah muka abang ini menjadi lebih hensem. auwww (klik sini)



Happy bestday Cik Lolly

Heh, puas. Dah habis entry contest besday kat cik lolly ni. Nak join boleh klik sini. Saja meriahkan besday orang. wahaa =) Sekarang ni blogger nak cakap terlampau baik hati, masa besday sendiri pun nak bagi hadiah kepada orang, bukannya nak mintak hadiah. dunia terbalik. apa-apa pun layan

Kalau dengan duit RM 100 diberi untuk beli hadiah pada cik lolly, ku akan guna duit tu beli lollypop. satu 20 sen, jadi dengan rm 100 dah boleh beli 500 lollypop. makanlah satu batang sehari sampai gigi rongak. kehkehkeh, wahaaa =)


Semoga panjang umur, murah rezeki, jangan gedik-gedik, dah tua dah kamo tu. miyahahaha


HAPPY ADVANCE BEST-DAY LOLLY!!!


pss : dah lama tak buat komik, buat jugak akhirnya. siapa lagi nak suruh join contest ha? sila-sila, ku tukang jawab contest =) 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

40 ulasan:

andyhowtt berkata...

alamak tak jadi join...otai komek dah join hehehe..confirm menang

Hizami Rahim berkata...

wow.
tak dapek nak join.
dah tahu pemenang dia.
XD

joegrimjow berkata...

@andyhowtt

LOL, join je, meriahkan contest kawan. huhu

FarhanaDr berkata...

Hamboiiiii.. Herbalife wajib ada kan.. Tapi bagus gak ni, strategi pemasaran dan pengiklanan yang mantap jugak.. Caya laa Joe..

Semoga berjaya Jojo.. :)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

wahahhahahaha. menarik..


alle alleeeeeee.


tapi macam tak cukup syarat je lalalallala.





























hoyyyy yg lain, j0in weh. bel0m tentu j0e menang nih. ahaks =P

joegrimjow berkata...

@FarhanaDr

2 in 1
wahaa

joegrimjow berkata...

@miss lolly a.k.a luvfareda

wekk
padan muka

Syazwana berkata...

sungguh kretip ini orang lah!
xD

HaFizRahMaN.com berkata...

joe..kalah r aku cmnie..hahaha..xaci r main komik..hahahahha

joegrimjow berkata...

@HaFizRahMaN.com

ahaa, entry suka2 je =)

lea berkata...

kreatip la ko :)

chiLl Out...!! berkata...

jemput join cbutn bertuah kt blog..mudh je..jdikn dri anda bertuah..mklumt lnjut d blog.. ajak rakan2 anda jgk k..hehe.. cepat sebelum terlmbat

haszuraidah ishak berkata...

wahh..nice..nice..ade chance ni nak menang..good luck yoo..

Hasrol Nizam berkata...

gelak2 je aku baca ending dia..hehe..

Pendapat anda?
Upin dan ipin pun agenda yahudi ke?

suffer8zine berkata...

wow, nice abis la bro!

Terkini : Pengsan 100 kali sehari

ProfHariz berkata...

Tengook otai dah join jadi putuih asa dahh.. hahaha

http://profhariz.com

MuNsYi SaMa berkata...

asal sexy sgt sblm kurus?haha

ade can nk menang ni. ayat2 sket cik lolly. :P

aried berkata...

joe... ko memusnahkan hrapn org ramai! ahahhaha.. dasyat bro.. best

joegrimjow berkata...

@aried

org lain lagi best

joegrimjow berkata...

@MuNsYi SaMa

ekeke, 2 in 1 ni

joegrimjow berkata...

@ProfHariz

hehe, rilek2. ad masa lagi

joegrimjow berkata...

@suffer8zine

thx u

joegrimjow berkata...

@Hasrol Nizam

haha, ending susah nak buat

joegrimjow berkata...

@chiLl Out...!!

ada masa ku join ok

cik EPAL berkata...

hahahahaha macam boleh menang ni. best best. hehehehe. tertarik plak nak try herbalife bila baca komik ni =)

y@n@ M!B berkata...

wohoaa...gud luck joe~ =)

farra-eng berkata...

x pe camwhoring sebab dia cantik..
daku yg muka berlubang2 nie pun suka camwhoring apatahlagi muka awex2 yg cun2 hahahha

Adziim berkata...

Pergh....top entri ni .haha

Diyanarghhh berkata...

malas lah nak join sah-sah ar abang joe menang !

kreatif lagi inovatif btul entri tu

terbaekk !

eiffel berkata...

xnk join ler...sbb joe da join..kompem kalah...huhuhu

joegrimjow berkata...

@cik EPAL

WAHAA, jangan lupa contact ok =)

joegrimjow berkata...

@farra-eng

muka berlubang?
erkk

Zairie Husin berkata...

joe.. ada harapan nak menang nie.. hehe

zairie recently posted:
macam mana la tak layan redtube

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

arghhh mane aci joe...lu gune kroni wahahaha..













































sah sah




































































gua kalah wahaha..

shamsiah shamsuddin berkata...

kompom menang la joe...

Pejuang Kesenian Extreme berkata...

Cerita yang sangat best..huhu

fndrocka berkata...

Lollypop dah naik harga

zool berkata...

memang kalah le aku....
nasib baik lepas dah buat entry baca ni.. kalau tak mesti down

Bro Framestone berkata...

rongak la gigi adik bro nie.. ish joe nie

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Miza Yusof berkata...

menarik! good luck :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW