Share

Sape cakap 3310 tak power?

3310 telah mengalami satu revolusi terbaru dengan membolehkan penggunanya untuk menggunakan internet. Ya, satu revolusi yang sangat power. Sesiapa yang masih menyimpan 3310 boleh connect dengan internet di mana mana sahaja!



Baru saja online dengan 3310 tadi untuk facebook. memang sangat pantas online dengan 3310 ni, lagi pantas dari iphone atau androids! mahu bukti? ok ini dia bukti


hebat tak?


kekeke, ok ini aku tipu ;-)


Tadi nampak ariff punya status kat facebook, via apple 4? Mustahil! mana release lagi. kat US pon tak release, apa tah lagi kat moscow. heh. Akhirnya godek godek tadi jumpa la application apa yang dia gunakan. kekeke. Sungguh menyeronokkan


funnyfacebook


Website ni ada menyediakan update status dengan pelbagai jenis platform, ada ipad, ada apple 4, calculator pun ada. Jadi kalau nak update status yang pelik pelik, bolehlah klik ke link website atas tu. macam aku, guna nokia 3310. heh, cool kan?


Nokia ni adalah salah satu barang kena boikot


pss : ariff banyak buat tutorial yang berguna pasal blog. nak belajar, banyak benda boleh belajar kat blog dia. Kalau nak baca kisah nokia 3310, boleh klik sini. south africa seri je ek. urmm

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

25 ulasan:

Fitrihadi.com berkata...

haha walaupun power tapi tak pernah guna handphone 3310 tu..dulu awal2 guna sony eric T100..

sI tEDI berkata...

aku pernah guna 3310 4 tahun lebih. sampai kena gelak dgn kawan2 sbb enpon x up to date.

:P

joegrimjow berkata...

tedi kena baca entry pasal phone tu
;)

Nur Su'aidah berkata...

betul tuuuu~ ank saudaraku pon update statuis pasal iphone4. cm pelik. haha :)

tgh tgu france VS Uruguay ni :)

Admiral Hafiz berkata...

wahhhh
steady2
smart!

Huda Luna berkata...

aku masih pakai HP tu lagi
untuk nombor DIGI
kekeke =P

Tanpa Nama berkata...

joe, apa website nk tgok world cup ni?

farah berkata...

sekarang semua nak update status pakai via via tuu . kelakar je

saye kerink berkata...

haha comel + pelik. tapi macam best. nak try jugak lah! huhu. thanks for sharing. ;]

ariff berkata...

laa. ko baru tau rupanya

joegrimjow berkata...

google je la eica oi

Oh Malaysia berkata...

hahaha. lawak je pasal 3310 tu. nak try gak la nti.

Kimmy berkata...

nyahaha.. mcm best jek app tu.. patut la ada member statusnya from bukan blackberry.. fikir jugak ape kejadahnye bukan blackberry pun nak bising kan.. ahaha..

encikSEDAP.com berkata...

cet... patutlah pelik2 je via status2 diorg nih.. ni rahsianya..

WZulhilmi berkata...

Owh ini lah rahsianya yg sebenar!! padan le ramai dok guna. Lepas ni giliran aku pulak,,Hehe

joegrimjow berkata...

ramai xtau lagi rupenye
;)

Rowena Chasez berkata...

i gelar nokia 3310 nie Ancient series..
hehee~

joegrimjow berkata...

ancient???

LORD ZARA 札拉 berkata...

aku agak dah~
budak ariff tu siap dgn balai polis segala~

terkejut gak aku mula2~
pastu baca entry dia, baru tau~
he he he~

joegrimjow berkata...

die pernah buat entry pasal ni ke?

MUHAMMAD NAQUIB BIN MOKHDZIR berkata...

haha...best gler application nih tk tau pon...btw thnx joe...

Farie Amrah berkata...

dh lame dh maen app ni kt fb. :)

my fren rmai on9 gn mesin jahit, mesin basuh, ex5, canon, nikon.
smp blackberak pn ader coz kempunan sgt nk pkai blackberry. hahaha!!

Azrul Hisham berkata...

nokia 3310 tu kalu baling kat anjing confirm pengsan anjing tu...hehe

SyimaSyaz berkata...

Thanks joe kongsi ni

Peri PiA berkata...

via "bukan blacberry" pon ade =))

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW