Share

Revolusi produk Apple : iPhone, iPad... what next?

Sekarang Apple menunjukkan kekuatannya dengan mengeluarkan beberapa produk yang jelas sangat canggih. Kalau dulu ramai kekok dengan produk Apple, tetapi sekarang jika tidak memiliki produk Apple, pasti akan dikatakan ketinggalan (ok, ini melampau sikit)


jom kita lihat 2 produk yang telah di perkenalkan oleh Apple - iphone dan ipad!







2012 nanti Apple akan mengeluarkan satu lagi produk yang dikenali sebagai iBoard!







dan........ pada tahun 2014, iMat akan diperkenalkan!







pss : ini hanyalah mitos. tapi kalau ada pun, apa salahnya kan? hehe. jom lihat siapa top blogger di Malaysia!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

35 ulasan:

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

gua follower tegar blog cik epal..
amacam??
gua update tak??

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

gua follower tegar blog cik epal..
amacam??
gua update tak??

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

ehh...gua komen no 1 dan 2..gua sgt update kan??


hi cik epal..
sy alvin..
hehehehehehe..
klik nuffnang sy ye..

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Fazrul Nizam a.k.a iJaN berkata...

xde keje nk buat iMat pula...kekekeke...
mula2 dlu mmg minat gila ng iphone..tapi bila tgk kwn pki, xbest pla...kejap je abis bateri...kalau handphone canggih tp xde bateri, nk wtpa...

Effy Saiful berkata...

haha kelakar2.. i've heard a joke about something like iRack (iraq) and iRan (iran) b4..

iPad dah smpai UK blm?

joegrimjow berkata...

alvin, xpaham... huhu

fazrul, ku pakai ok je, tahan 2 hari kot

joegrimjow berkata...

effy, yup, dah sampai

tOm berkata...

hello joe...
ada award special utk anda..
sila ambil dgn ati yg terbuka ye.. =P

http://nakashimakureno.blogspot.com/2010/05/and-winner-goes-to.html

FarhanaDr berkata...

Erk.. Apekah makna si alvin itu? Ahaks.. ;p

Sangat dahsyat revolusinya.. IMat okeyh.. Dah macam Laksamana Do Re Mi atas tikar terbang daa..

Jard The Great berkata...

joeeeeeeee............. aku tak jumpa gerai IYTM tuuuuuu... besar betul putrajaya.. huhuhu.. tatau keputusannya

joegrimjow berkata...

huhu
ok ok
nanti depa gtau jugak
;)

balqis berkata...

sy tunggu imat. hahaha :D

Tanpa Nama berkata...

uish...
dr kecik smpai ke besar..
mitos je..

igtkan betul2..

Sky0ne berkata...

adehh iboard dengan imat...payah nak usung tu...haha

Nisa A. berkata...

waaaa.. canggih wooo ~ eaahahhaa~

joegrimjow berkata...

tunggu lah keuar btol2
baru terpesoana kite
hehe

LORD ZARA 札拉 berkata...

aku tak faham komen yang awal tu Joe~

hahaha~

apapun, lawak la kamu~

aku kalau ada iMat harus aku pitam~

hahaha~

Kuwe berkata...

Kalau revolusi. Benda makin lama makin kecik. Ni konsep ketamadunan balikan ni..

Apa pun. Ada jual?

Mohd Adziim berkata...

Apahal komen 1,2, dan 3 pelik semacam ?

Aku rasa dia nak bagitahu dia peminat cik epal yang agaknya dikaitkan dengan produk Apple.
Maksud perkataan update di situ rasanya nak cakap dia sangat pantas beri komen.
Macam itu la kot.

Joe ngan Zara setuju?

Produk Imat paling aku suka, macam buat breakdance la pula.

Ijoe takde ke?
:p

Roronoa Zoro berkata...

itu baru iMAT.. kalo iPENING, lagilah pening kepala.. hehe..

ChiLaBaey's berkata...

Iyer lah tu Joe.... den percayo... hehehehe.... :)

Hizami Rahim berkata...

wakakaka.
wah.
makin besar.
;)

nursarah berkata...

joe makin pandai berilusi kartun....




tetiba teringat zackzukhairi

mirachantek berkata...

huu aku xminat iphone. terlalu complex. mungkin sebab banyak app dalam tu aku tak guna. sebab yang penting call, message, call 3G, camera. tu dah cukup. untuk aku laa..

tapi aku puji ipod kesayangan aku. dah bertaon dan masih elok lagi. xde masalah. wahh sayang ipod saya!

.::WaNiE::. berkata...

imat buat potong bawang smbil update facebook dan twitter

hahaha

cik selamah kundang berkata...

hahahaha

kawie2020 berkata...

hahahhahaa... teknologi semakin berkembang

tapi komen alvin masih x paham...

hahhahahahahahhaa

hans berkata...

den duit pun tak ada lagi nak beli
wakakaka

p/s : Episod 6 Siri Antara Dia,Kau Dan Aku Sudah Dipublish. Jadi, Selamat Membaca Dan Moga Terhibur Di www.hanspunyablog.blogspot.com

joegrimjow berkata...

adzim
ahaa
mungkin jugak tu;)

aduka berkata...

besar gile..
letak dlm bilik je la..
nk bwk keluar mmg x dpt ar..
haha..

sinagarimba berkata...

besarnya. tak logik diaorang boleh buat besar gitu.
tap mana tahu diaorang mahu tukar selera.

sinagarimba berkata...

besarnya. tak logik diaorang boleh buat besar gitu.
tap mana tahu diaorang mahu tukar selera.

+akufobia+ berkata...

tak agakagak.buat apa besarbesar.bukan pakai pun nanti.haha.

amirfazwan berkata...

how about iRobot?
lolz..
=P

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW