Share

cerita SMSA (2) : update penuh SMSA dinner!

baru saja habis SMSA day out. fuuh, penat bukan kepalang lagi. tapi sebab banyak lagi gambar tidak diupload, kita hold dulu kisah kisah menarik tadi. sekarang kita tengok gambar gambar menarik sempena malam SMSA dinner dan cerita disebaliknya



'be different'


87 orang menghadiri SMSA dinner kali ini!! tema yang penuh kontroversi ini yang dicetuskan oleh adik eica ini mendapat sambutan yang menggalakkan pada malam tersebut. semua hadirin yang datang, memakai maskara (walaupun ejaan sebenarnya adalah masquerade, nak sebut maskara jugak) dan cuba untuk menjadi yang paling berlainan antara yang hadir.


ada yang jadi zoro
ada yang jadi pak misai
ada yg jadi puteri kayangan rembulan
elvis presley pon ade!!


elvis presley



elvis presjoe. agagaa



untuk malam itu, semua hadirin memang kenyang dengan makanan buffet yang disediakan. 12 pound, memang sangat berbaloi la kan? erkk, sebenarnya 11.50 je, tapi charge 12 pound untuk cover hadiah semua tu. alamak, terkantoi pulak ;-)


anugerah class 1

sebanyak 7 orang yang memberi nama untuk class 1 award menerima hadiah juga malam itu. tahniah kepada housemate, zakco yg berjaya dapat juga award tu. tahun ni dapat lagi ya!




anugerah sheffield popular


sebanyak 8 anugerah dipertandingkan dan senarai pemenang adalah seperti dibawah (acece, macam pemberita pulak)


anugerah pom pom pom (perempuan) - miss alia (sayalah doktor cinta)





anugerah pom pom pom (lelaki) - pisang (malam ni nak peluk bear puas2!)




anugerah murai kepoh (perempuan) - miss sha sha biza the pizza princess (lalala~)




anugerah murai kepoh (lelaki) - kodiang (awat hang buat muka camtu?)




hyperaktif (perempuan) - miss sofeah (berguna jugak nasihat yg diberi ni)




hyperaktif (lelaki) - john (hi, saya johan taufiq, berminat?)





QUEEN OF THE NIGHT - wan iman the MISS ELENA DELA VEGA




KING OF THE NIGHT - Mat Yen the MR ZORRO





semua hadiah digondol oleh final year student! mantap2. sebab semuanya gojes2 dan hensem2 semuanya, memang susah juri nak memilih. jadi, kepada pemenang, tahniah diucapkan. yang tak dapat, cuba lagi tahun depan. hehe. ok, layan gambar sepanjang majlis




hadirin mula mengambil tempat



jejaka perasan hot



gadis2 bergembira



classmate with zaty



gadis2 bergembira lagi



call me V.....



call me W



sopi n abg safwan merenung nasib




kami power rangers!!



barisan final year yang terchennntaaa... sob2



ok, itu saja dulu update bergambar. gambar semua dari facebook. hehe, isho, ikram, miji dan thoriq. harap semua berpuas hati dengan malam tersebut. semoga jumpa lagi di lain masa dan ketika.


joegrimjow melaporkan untuk blog joegrimjow ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

23 ulasan:

AYUE berkata...

wahhh . sugguh kachakk dan bergaye abg elvis presjoe . HAHA .

LORD ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

dapat teddy bear ya Joe?

noor afzan berkata...

Parti pakai mask ke?
cam jadi trend lak this year tema mask.

izzah berkata...

haha..elvis presjoe part dahi je putih...

SyimaSyaz berkata...

joe presly laaa...

.::WaNiE::. berkata...

ala mana gambar queen of the night tu nampak dari tepi ja joe:P

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

dah pakai "maskara".. lipstik tak nak pakai sekali ke Joe?? Kreatifnya uoll ni bermasquerade2 costume ya!!! Happening sungguh kelihatannya!

Hazzy Ishak berkata...

tergoda tngk presjoe
hihihi

YanTzYanTtiE berkata...

:P
macam2 anugerah ade ek :p

Azrul Hisham berkata...

joe, jom cucuk langit...muehehe

Afendy @ Ustazkodimero berkata...

Cantek menarik ko memang debom..!!!
hahahaha...

Afendy @ Ustazkodimero berkata...

Cantek menarik ko memang debom..!!!
hahahaha...

+akufobia+ berkata...

berapa harga topeng kau?joe pasli.

joegrimjow berkata...

ayue, hehe, bergaya taK?

zara, ku bagi je, xdapat pon

noor, entah, dah trend plak kan

joegrimjow berkata...

wanie, huhu, salahkan juru kamera

sam, mmg sangat happening!!

joegrimjow berkata...

azrul, cucuk langit???

akufobia, erkk, xleh bgtau. hehe

(kabus ribut ) (•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ berkata...

wah best best..
rasa nak join skali..hehe

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

sha sha ade tak ?

Ekeke*

joegrimjow berkata...

mmg sangat best!

lolly, sha sha dah balik dah, hehe

aLeen aVriL berkata...

ko ker joe pkai mcm elvis??


hahahahaa....buruk dow sekali tgk...tgk 2 3 kali ok pulak....

iema_z berkata...

seronok gile....

envy

envy

envy

=P

joegrimjow berkata...

aleen, hehe, tu pasal kene tgopk banyak2
baru xnampak buruk tu
heee

iema, ;)

/Dayah//Nurul/ berkata...

semangat peresley joe. joe presliy..wah sronoknya dapat tedey :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW