Share

Contest : menangi rm 10 000 !!!

jeng jeng jeng, contest datang lagi. kali ini hadiah melebihi rm 10 000. siapa taknak masuk???








click show you love contest
(baca rule yang sangat pendek-click register)




isi apa yang patut
pastikan isi maklumat yang betul
menang senang nak tuntut hadiah
(dah isi, click submit)





done!!!
10 ribu dan semakin hampir.
langkah seterusnya???





pertama :
click create dan paparan bawah akan keluar
untuk bahagian photo, pilih gambar 'love' anda sebanyak 6 keping
susun dan jadikan ia satu video yang menarik!







kedua :
jangan lupa untuk bahagian icon
banyak icon menarik untuk menjadikan video lebih menarik
tambahlah dengan best best





ketiga:
boleh juga mengedit font
tulis perkara bermakna terhadap 'love' anda




keempat:
ada music yang menarik untuk dipilih
pilih yang mana berkenan dan masukkan dalam video anda




kelima :
masukkan title 'love' video anda
jangan lupe tekan preview apabila siap
sudah berpuas hati?
tekan submit!!!





selesai!!!!


soal jwab bersama joegrimjow :

1) leceh la kene register ni, apa faedah dapat?

hanya dengan register, anda layak untuk mengundi video pilihan anda. setiap kali anda register, anda layak untuk vote mana mana pilihan video anda 'unlimited' setiap video hanya untuk satu voter. antara faedah yang dapat, layak untuk memenangi cabutan bertuah. weekly prizes!! wow, menang dapat hadiah lumayan!


2) tak gempak pun hadiah cabutan bertuah tuuu, mesti hadiah die cornetto sebatang je...

hadiah dia iphone!!!!


3) camne nak dapat rm 10 000?

video yang paling banyak vote adalah pemenang!


4) camne nak promote kat orang?

ada disediakan perkhidmatan suggest to friend dengan memasukkan alamat email kedalam tempat disediakan. ada juga butang yang boleh anda promote di facebook, twitter dan juga myspace! senang untuk promote


5) halal ke?

ko bukak aurat ko, pakai ketat ketat, tak tanye pulak halal haram!! hehe mestilah halal, lainlah kalau masuk pertandingan arak ke, menyumbang kepada kejahatan ke, ni isi isi dan promote promote je. lagipun video yang dibuat adalah untuk 'love' anda. dah siap, bagi link kat 'love' anda tu, mesti senyum simpul dia. kan itu merapatkan ukhwah (ececece...)



jangan lupe vote video ku bersama
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sapekah love aku, kena lah klik sini, adakah bakal isteriku terbongkar??)





Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Teringat pula true meaning of love.. Hik hik.. Baik2.. Nanti ku vote ya.. Ngee.. :)

Nur Su'aidah Bachok berkata...

hahahaha! get ready semuaaaa~
jom join contest! jgn lupa vote semua~

joegrimjow berkata...

cik suaidah dah vote?
hehe

D.I.T.T.O berkata...

oh..akan ku vote dirimu..

btw cik joe..boleh tolong bg link untuk gadjet "entry segar dari ladang" x?

thank you..

Ms_Mui2 berkata...

waaa..nk join lah!

joegrimjow berkata...

amek kat blogspot je widget tu
huhu

join2

cik EPAL berkata...

tak sabar nak tengok bakal isteri anda ;D

aYu berkata...

joe~
tengok video tu hati tsentuh~
sebab sy pun cume tinggal mak saja~
kasih sy pada mak jadi membuak2 sangat tengok video pendek awak~

gud luck~
sy vote nnti~

chokio_nia berkata...

,ls plak nak join contest ne..pape pon..gud luck..huhu

mIsH IeRA cIK irAh berkata...

;) homesick mode dah T_T. cepat la abes bulan 5.... wuuuuu

enyheartsdiamond berkata...

nak vote..tp kena register :(

Nur Su'aidah Bachok berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nur Su'aidah Bachok berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nur Su'aidah Bachok berkata...

joe: tak boleh nk sign in. dah register. aiyaaaa~ so tak boleh vote.

Jeff Syiru berkata...

membarangsangkan ni... dah la tengah dahaga ni.... contest tu dah lama ke start?

Cheno berkata...

wahh wish u all the bestlah! goodluck :)
da menang nanti, perlu share 50-50 :p

joegrimjow berkata...

ayu, mekasih

eny, rgister r, hehe

suaidah, erkk, ye ke?

jeff, baru je start

cheno, kene la join skali, hoho

miss.Lively berkata...

owhh..super duper comellll movie anda.
best of luck. semoga berjaya dapatkan RM10000 tu. =)

F I T berkata...

bagus anak mak ni hehe

dah vote satu..sanggup sign in utk vote hehe :) all the best bro!

Analisis Gambar Rempit Edisi Kelakar Tak Hengat. Hahahaha!

geeds berkata...

kalo menang rm10,000 bley msuk dlm simpanan utk kawen.
hehe. :p

mello berkata...

nak join gak!! tp xtau nak letk gmbr pe..hmm

gudluck bro! =D

joegrimjow berkata...

hehe, thx u yang mengundi
sangat hargainya

Tanpa Nama berkata...

senang btol skrg...byk benda free

Nur Su'aidah Bachok berkata...

aiyaaa...cm pelik lah.. contest ni tak bg join kot. haha

bellar0ssa berkata...

wah kene join ni joe.t aku vote ko ek.

vote penuh makne.hoho

rhapsody LiN berkata...

woah... mcm bes!
iA.. nnti ku tlg vote kan ye, :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW