Share

supervisor itu

sigh~~~
tadi ada jumpa dengan supervisor
3rd year memang kritikal
sebab projek pemberat dia cukup banyak
menyumbang suku kepada markah tahun ni
nak tak nak kena score projek


apa kaitan dengan supervisor?


dialah yang akan marking report kita!
dapat supervisor perempuan
mak cik de souza
lalala~


Mula-mula


'you did a god job in literature review'
'thank you'
'but.......'
dah but tu, panjang lebar plak mistake yang dibuat
kena berdikari
saya bukan mak kamu
saya nak tengok progress kamu
ni kamu tahu tak?
ni kamu paham tak?
apa maksud nanotube?
apa maksud ni
apa maksud tu


sigh~~~


satu patah je puji
lepas tu terus kena tegur kaww kaww punya!
moral??
jangan thank you awal sangat ;-(


berkenaan projek


tahun ni projek CNTFET
carbon nanotube field effect transistor
(ada gaya engineer tak? hehe)
memang kena ada basic semiconductor yang cukup hebat


analogi


tak cukup dengan asas semiconductor sahaja
kena ada basic lain juga
sebab benda ni begitu detail
maklumla... nano katakan
pengetahuan aku dalam bidang ni

macam nak buat basikal
tapi hanya playar je aku tahu


sigh~~


tapi orang cakap
zaman masa belajar ni paling best
so
kena enjoy jugak
susah mana pun
hidup jangan tertekan
nanti diri jadi gila
;-)


nota kaki : supevisor asyik duk cakap pasal anak dia, nak jodohkan aku dengan anak dia ke ape?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 ulasan:

NUai berkata...

hahhaaa..
sure supervisor tu nak jodohkan ko ngan anak dia..

ber_uwang berkata...

he he baik dengan bakal bapa mentua ye

joegrimjow berkata...

@2388943015066371004.0
tinggi la markah camtu

SCHAKEYRA berkata...

okayh la tu hahahah.. musti cun!!

Hayatito berkata...

mcm dah buat final year project..
huhu..

p.s:reti guna matlab/simulink?

atok berkata...

semiconductor tu bukn dlam fizik tu ka? haha

nursarah87 berkata...

huaa...supervisor as bakal mertuakah?..

miSs siv berkata...

uhh aku tau utube je..
boleh?

sophie berkata...

w0w..can't wait nk blaja smpei tahap cmtew..

joegrimjow berkata...

@3072808035508778380.0
xtau cun ke x

joegrimjow berkata...

@5353294559487696766.0
xreti
huhu

joegrimjow berkata...

@2334920704291335965.0
de sauza
pompuan

joegrimjow berkata...

@7447827195011392603.0
bnyak cabang kot
hehe

joegrimjow berkata...

@1377836435999238686.0
hopefully not
huhu

DaliaLiyana berkata...

amboi..kemain ek joe..mentang2 da kurus..sempat nak jd menantu supervisor ek..hahahahaha...

joegrimjow berkata...

@8482770640511406302.0
utube pon utube la

aLeen aVriL berkata...

hehe supervisor tuh bole ckp melayu ker joe??

Aku Beskot™ berkata...

haha..
nk wt beskal tp tau playar je..
byk la ko..

gut lux ntok projek..
ak rs,nota kaki tu ade btolnye..
hehe..

ZARA 札拉 berkata...

sedap nama supervisor tu~

=]

geeds berkata...

gud luck on the project.
wt elok2. markah utk dijodohkn dgn ank die pown di ambil kira dr projek.
haha.

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

hentah ohhhh.


tgh pkir nak master ke nak kawen ? kewh3

Syima Syaz berkata...

supervisor tuh cun/hensem tak?
kalau ada rupa,kemungkinan anak dia lbh cantik...

moment berkata...

boss aku pn mcm tu tau...
cepat je puji... mukadimah best je rasa..

sekalinye.. adeh! mo bergenang air mata den! huhu

cahayachenta berkata...

dia berkenan nk jdkan ko menantu kot joe~~~

tp mmg betul la, esok2 ko dh keja msti n sah2 la ko rndu zaman ko blaja2... caya la ckp eden ni...

sharamli berkata...

spvis0r tu cun x?
mesti anak dy lgik cun kn....
heee

Tanpa Nama berkata...

herbalife...??
good...
sydney nti join?

et berkata...

hek3..tapew..kalu mse ni tau playar je..ley topup2 ilmu lg..kan mr joe rajen cri ilmu lebey..x gtu? ^^

joegrimjow berkata...

@2352853180115520182.0
blaja tinggi2 jooom

joegrimjow berkata...

@441996231631760227.0
ehem ehemm
hehe

joegrimjow berkata...

@6341499676217965900.0
fully omputeh
huhu

green berkata...

huhu..zaman projek dah berlalu..
sekarg nak exam pule..

joegrimjow berkata...

@6849699895219350193.0
sydney xlyak
huhu

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs berkata...

hihihi...naamooo tx awal2 lg pasni ;)

miezi berkata...

nano..used to be my final year project dulu. guna titania ke?

Tanpa Nama berkata...

taktik tu taktik
aku pun belajar taktik tu kalau nak komen orang

kekeke

dude berkata...

engineer ye?
hebat.

misz beauty berkata...

sabar je lah... neway beauty selalu dengar nano2 tuh coz beauty duk chemical department nih banyak jugak yg buat bende tu... then student2 yg cari examiner tuk viva beauty yang handle so selalu lah nengok... mcm susah je kan... =) pape pun gudluck in everything..=)

nota kaki * anak mat salleh tu kan??? ape lagi bedal je lah... hahahaaa;-p

Tanpa Nama berkata...

anak supervisor tu cun?

Beautiful Disaster berkata...

bgs lah camtu. dapat belajar dapat bini skalik. hehe.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW