Share

suka perempuan cute



minggu ni 1st time sambut raya di sini. walaupun dah 2 minggu dah, suasana masih lagi meriah. kali ni di tinsley, rumah yang banyak didiami oleh postgrade2. wahhh, meriah meriah. esok ada lagi, minggu depan pun ada lagi. memang sakan la beraya sini


makan selama sejam


sebab sambutan ni dibuat di dewan, gabung dengan banyak family, juadahnya pun memang la TERSANGAT banyak. sebab tu makan hampir sejam! haha, takpe, sebab semuanya sedap-sedap. kena la makan... boleh ke?


yang masih segar diingatan, bihun serawak. sedap ooh. kat malaysia pun tak makan bihun jenis ni, balik balik jumpa kat sheffield. memang best, ada jugak tadi kek lapis. ooh, mewah mewah. banyak kalori yang masuk


mat salleh pun bedal nasi lemak



esok ada lagi...


~~~~~~




ramai yang komen tak dapat tengok gambar kat entry semalam. ishhh, ku bukak ok je. takpe la, yang takley tengok tu, mungkin kekangan bandwidth internet (betoi ka?)


cakap pasal internet


tadi teringat akan website yang tak pernah miss masa cuti winter dulu... mysoju. haha, layan cite korea ooohhh. bukan nak layan sangat (ayat cover) tapi sebab internet laju (boleh ke alasan ni diguna?) tak payah nak tunggu tunggu loading, tengok dengan hati senang lenang



dia punya soundtrack semua best best. wahaaa. dah boleh menilai soundtrack ye aku ni. maju sikit la. yang best kita layan, yang tak best kita buat tak endah je la. boleh? hehe


currently tengok cite the 1st shop of coffee prince. best? entah la. aku ni jenis suka tengok cite heroin yang cute. jalan cite tak best takpe, asalkan heroin cute. kekeke! malas la nak letak gambar dari internet, kang over plak kan




definisi cute


bila kita tengok, nak tengok lagi dan lagi dan lagi. esokkannya, nak tengok lagi dan lagi dan lagi, geram pun ada!
(sumber dari kamus joegrimjow.com)


anda cute?


;-)



nota kaki: kalau hati pun cute lagi elok.. ada tempat dieorang berlakon ku pernah pergi jugak

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

45 ulasan:

nursarah87 berkata...

makan sampai sejam? dah lama aku tak wat camtu..

(nak tengok lagi dan lagi)..->>bg aku itu definisi kpd lelaki handsome.. huahua

Tanpa Nama berkata...

yup...xleh tngok pic entry smalam. Lama dh tunggu tak keluar2 pun gmbr.

shinawawa eyenie berkata...

awek korea mmg cute2...hehe...

shinawawa eyenie berkata...

good nite tuk wak...tdo2..hehe...bestnya da jamuan raya..

penjenayah merah jambu. berkata...

aku rasa kebanyakan lelaki akan tengok cerita korea sebab perempuan cute,dan perempuan pula akan tengok sebab hero gagah perkasa,muka kalau tengok boleh berdarah hidung.

definisi cute aku lak sama je macm kau,cuma ada tambahan sikit untuk situasi berbeza.
cth:peh,cute gila perangai kau.
cute disini membawa maksud,lovely.aku selalu terlepas cakap bila lelaki buat perangai comel.pahtu lelaki pun nk geli geleman.cis,yg tiba2 perasan muka cute mcm anak david beckham tu buat apa.lelaki take note,tak semua CUTE tu CUTE.hehe.

Mazeed berkata...

haha... x tau plak lelaki pun layan mysoju... korea plak tuh...
heroin full house cute masuk kategori cute kamus joegrimjow x? =)

geeds berkata...

LOLx.
ade kew laki yg xske perempuan cute???
haha.

pesta mkn sungguh.
meriah btol asyik mkn jew~

Uruchimaru @ kf berkata...

erkk nmpakneyr mkn free ajelah hang ni =p

lieya orange M.I. berkata...

...nampak meriah la kat sana...
...camner bihun sarawak tu??, tak pernah dgr pun...
...bihun singapore selalu la...

Tanpa Nama berkata...

joe..joe..joe...xabis2 nk org cute..hehe...org korea mmg cute pn...sape yg sdiakn mknn srwk tu?

Kamsiah berkata...

makan..makan..makan..bertambah cute mute la jo nanti...

Jard The Great berkata...

aku lagi kiut kalo minum herbalife kan? kan?... insyaAllah dah nk start minum neh.. ehehe..

Encik Azizan berkata...

bro,nnti aku rkmen kt dbp defini cute tu...mntk2 dpt msk kamus dewan...hoho

NURA berkata...

salam sobat
wah pingin mencoba,,,bihun serawaknya...
sedap ya,,?

salam kenal dari NURA
blognya sudah saya follow nich ya,,

SuFy berkata...

ishh, best nya tgk beraya makan2..huhu...

*suka tgk lelaki korea yg hensem+cute..huhu

Farhana berkata...

Wah.. Ku di sini pulak makan kene kira kalori, x dpat lg nk mrase mkan main bedal aje.. Haha..

~ suke heroin coffee prince tu ke? haha.. then i suggest u to watch MY FAIR LADY, best.. tgh tayang lagi kot kat korea tp dah ade kat mysoju.. =)

aYu berkata...

bihun srawak? rasa mcm mana ek? xpnh makan..hehe

aLeen aVriL berkata...

cute??
cute ker haku??
waaaa...jgn nk pasan lak aleen..
wakakaaa..keh..keh..keh...

+akufobia+ berkata...

haha.takpe masa nak layan cerita cute.slow.bosan menunggu.

sue_pinky berkata...

btul2..kalo heroin cute bru best tgk..
tmbh2 kalo hero hansem..
huhuhuhu..
btw slm singgah..

ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

amboi dak Joe~

tak bawa balik jala mas ke?

azaliahjsalleh berkata...

saya cute

aien~s corner berkata...

haha.. lps blik dr dwan.. perut pn bncit!! hahaha

aien~s corner berkata...

xmo ikut kamus joegrimjow.com.. haha coz ari2 t saham belah bahu kiri btambah..hahaha

Sharif John berkata...

Suka strong women...

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– berkata...

sye pun cute gak hahahahaha...

et berkata...

ikh3..pandang skali je..tu rezki..pndg due kali..da jd kes laen..xbley2..ikh3..*geleng2*

Syima Syaz berkata...

budak2 dgn kucing cute

sharamli berkata...

dah tu..yg xcute...sp nak?

sharamli berkata...

dah tu..yg xcute...sp nak?

sharamli berkata...

dah tu..yg xcute...sp nak?

Tanpa Nama berkata...

reti ke mat salleh 2 mkn nasik lemak...thn pedas ke?

{lumut} berkata...

aku tak kiut..ohhh

Just_najmiE berkata...

blog walking.. (^^,)

dlu masa beraya kat Memphis pun meriah gila dgn kwn2 mak yg omputih dtg join skali.. ada yg pakai baju kurung woh.. hehe..

uii, minat Korean Drama?.. tgk tak Boys Over Flowers?.. best2!!.. soundtrack pun best!.. heroin pun cute.. tp sy tak brapa cute.. hehehe..

(^^,)

ayin jemin berkata...

hahahaha
suka yg cute eh?
cri la isteri yg cute nti pya anak pun cute

Eazy Izzuddin berkata...

yeah
suke si gurl cute
hik3
xD

azzaliena suziantie feisal berkata...

bihun sarawak??
ape yg beza wehh??

farah berkata...

heroin korea mmg cute pon.

:D

[z@ck] berkata...

aku x cute..tp jelita..
(T_T)
hahahaha

kawie2020 berkata...

Ade x yg hati cute? rokemen kt gua bro... hehehe

IxoR@ berkata...

Joe dah x de kat mesia ke?

huhuuu...tak sempat nk gi open hse dia sesama...hehehhee

green berkata...

dah habis dah semua cup..
masa kat matrik dulu..

last sem, second round
habiskan semua cup lagi sekali..

cerite tu is my top feveret.
=)

*senyum*

Tanpa Nama berkata...

kata internet di sana ok???

misz beauty berkata...

beauty suke nengok cite hero hensem... muahahaa=D

saya tak cute... saya puan cantik... wakakakaa... perasan tol...;-p

Tanpa Nama berkata...

Kaki mysoju gak? hehe..
Dik, listkan citer2 yg ok (yg dah tgk le...).
Akak tak abis tawaf mysoju lg

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW