Share

jodoh orang taiwan ooohhh

bagi yang mengikuti perkembangan blog ini, sudah pasti kamu dapat gambaran yang ku akan pergi ke taiwan. yeee haaaa. H1N1 insyallah takkan hinggap kat aku selagi langkah pencegahan di amalkan. insyallah. kita berusaha kan? doa-doalah supaya ku selamat ya


sebut pasal taiwan, ku akan ke sana atas urusan bisnes. kali ni berbeza sikit semasa di korea, sebabnya ku layak untuk setaraf dengan sama pangkat denganku, WORLD TEAM. world team brader, world!! lu ingat mawi je ke ley world? gua pun ley world. cuma world gua 3000 ke 5000 je sbulan, mawi lagi banyak la.


satu lagi suka pasal ke taiwan ni, sebabnya ku layak untuk ke party!! yeee haaa. party brader, party!! kamo ingat senang nak masuk party ni? hanya yang buat sale 33 ribu lebey je yang boley masuk. tapi jangan la fikir ku hebat gaban sampai 33 ribu lebey buat sale, adalah taktiknya. hehe, nak tau kena blajar la.


party of the year






tema party ni adalah costume night. kena pakai baju pekerjaan anda sekarang dan hadir ke party ni. haha, baju apa la ku nak pakai. bukannya kerja apa lagi kan? rasa nak pakai kain pelikat dengan singlet, orang tanya kerja apa? goyang kaki, buat duit kat internet. boley? haha. suka suka. best wooooh, dah lama nantikan event ini


ooh, jangan fikir yang bukan-bukan. bulan ramadhan ni kena hormat. dan ku rasa cukup bangga sebab bulan ramadhan ni la ku boleh fikirkan balik, hasil penat lelah ku selama bercuti summer di malaysia ini, dan dapat hasilnya. dah la party, di bulan ramadhan pulak tuuu. alhamdulillah



jadual nanti


dengar ceritanya ada bukak pose anjuran bloggers, mintak2 sempat. malam ni kan kat shah alam. sekarng ni dah kat kl dah. boleh la kot nak join. ley la jumpa-jumpa dengan dieorang. kenalan maya. 7-8 hb mungkin akan ke kuantan kejap. nak uruskan pasal orang kat sana. dah minat bisnes, kita bgtau je la kan?


kalau sempat, akan ke utp plak. tapi yang ni tengok dulu. ku rasa kawanku di sana boleh handle. oooh, orang utp minat herbalife rupanya. nasib baik pergi sana awal. boleh la merekrut orang yang minat. bagus-bagus. minuman kesihatan sepanjang masa!!


dan akan ke taiwan 9-14. tiket dah ada oooh. hehe, gembira plus excited. ku rasa ramadhan kali ni cukup bertenaga. walaupun event di bulan puasa, tak dapat patahkan semangatku! ala, nabi pun berperang di bulan puasa, kita yang duk dalam aircond ni apa la sangat. berperang mencari duit. apa-apa pun, doakan keselamatanku disana ya



takkan sunyi


blog ini takkan sunyi sepanjang ku disana. masa ke korea dulu tak sempat nak buat auto published. kali ni ku akan buat ok. siap ada contest lagi. ni tengah semangat ni. hehe. so, baca-baca lah rentetan santapan rohani sepanjang ketiadaan ku disini.


tunggulah pengumuman contest ku ya!


nota kaki : mungkinkah jodohku di taiwan? kekeke!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

44 ulasan:

anak laut berkata...

salam...saudara,

pasti best contest tu..bro..saya akan menyertainya..:)))

saypOOL rafhtello berkata...

good luck bro..
dah kaya jgn lupa gua plak..haha

joegrimjow berkata...

@4600405951229529637.0
insyallah xlupe

JLaa KiMStER berkata...

wah..di shah alam..area mane tu? :D

shinawawa eyenie berkata...

salam..
p taiwan plak...
pkai ler bj yg glamour ckit..

shinawawa eyenie berkata...

good luck dkt sn...
bz ler wak..
slmt berbuka ng blogger2 yg lain..
trgn nk join tp...................hmmm

joegrimjow berkata...

@5872668143291985450.0
mummy kitchen ape ntah

ZARA 札拉 berkata...

selamat pergi ke Taiwan Joe~
mau kirim F4 boleh?
hehehe~

momentinlife berkata...

apa ada dgn taiwan???

kene search ni..huhu

joegrimjow berkata...

@8771307486683172317.0
hehe
search jgn xsearch

{lumut} berkata...

agak kalau usha awek taiwan..
ko bawak balik jejaka sorang due..
aku pon nak cri jodoh gak neh..hehe

Ivy Metaga berkata...

yer..selamat maju jaya...

'AQILAH berkata...

selamat pergi dan selamat balik...:)

Tanpa Nama berkata...

wahhh beshnyer g taiwan!jgn sangk0t ngan 0wnk kt sna udah...ngee~

bisnes tu cmne erk?juz w0nder,h0w c0me u cud get l0t of money...

chipsmore berkata...

waaa...tingin ke nk berjodoh dgn org taiwan?/ hehe ;)

nurain berkata...

haa..tinggi cita-cita kau

aku doakan~

besnye pat jenjalan~~~

farah berkata...

hah contest?

wajib amek bahagian nie.

:D

khaLifah feDi berkata...

emm slt pulg !!!

Syima Syaz berkata...

huhu....bestnye dpt duit banyakkkk!!!

miss ubi berkata...

xda yg mustahil...huhuhu

sharamli berkata...

nak ke 0rg taiwan?

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

owh. patut rr tye xbuka poshe kat s.alam? hiks.

ececece. g korea tujuan utama nya ape ni sbnarnya? mencari jodoh ka?

sharamli berkata...

nak ke 0rg taiwan?

Tanpa Nama berkata...

take care berjln jauh2...=)

+akufobia+ berkata...

ngaa.speaking taiwan nanti.taiwan guna bahasa apa?

daylachan berkata...

wow!best dapat travel!

lieya orange M.I. berkata...

...moga jumpa la kamu jodoh di party tu yer...=)
...raya nnt, bwk balik kg...heheee

Boo™ berkata...

ohoo org taiwan cerah jek sume.menawan,mate sepet.

Mr K berkata...

Jeles betul aku dengan pencapaian kau.

Nazra~ berkata...

ish ish ke taiwan pula jodoh mu ye ^_^

John Iverson berkata...

Jpa malam ni bro... hebat ya... bisnes kaw2 pny... respek

al-Wann berkata...

rasa nak pakai kain pelikat dengan singlet, orang tanya kerja apa? goyang kaki, buat duit kat internet. boley?

tergelak aku baca part nie..
boley bah kalau ko bro..
haha

cikgu_math berkata...

selamat mencari jodoh di taiwan Joe

geeds berkata...

wah. meriah.
jaoh berjln, luas pemandangan...u'll pass by lbey rmai jodoh juga. x gitu? haha.
hv a safe trip!
:))

CAHAYA berkata...

aku doa jodoh ko orang sana. ;) comel je.

Precious berkata...

Tak abih2 cakap sal jodoh tp x kawen2 gak! Cepat2 tau. Jangan tunggu lama2 ...

ezzati berkata...

hahaa...cumei lg org korea..awat x smbar sorang dua??

hasni berkata...

wah bestnya
tu je y termampu di ckp
haha

Hayatito berkata...

woo..
dah world team dah mu?
jeles2..
and tahniah.=)

teamdakwah berkata...

semoga pergi dan balik dengan selamat..
dan jgn lupe..kat taiwan pun ade waktu solat...
party??qiam jgn luper...huhu

Babyjane[The Juliet] berkata...

taiwan?
kne ckp mandrin ok
:P

DilOt berkata...

ko mmg bagus ar joe...

bile la aku dpt buat..

perlu selesaikan yg utama dl..huhu...

Tanpa Nama berkata...

woww bestnyerr gie taiwan!! i like..
moga selmat pergi dan balik ok..

Tanpa Nama berkata...

aku tak sabar nak dgr cter lepas ko balik dari dinner tu

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW