Share

jangan cakap orang filipina tak lawat blog anda!

blog ini dapat satu komen dari seorang blogger yang pelik namanya
PUSANG-gala
die menulis komen dalam bi


ni merupakan komennya di blog ini
sempat print screen lagi
;-)







disangka sapa la yang guna nama ni kan
di klik balik
tengok-tengok rupanya orang filipina
entah macam mana jumpa pon tak tahu



tengok dia punya blog
ooh
lelaki
ingatkan perempuan
tengok gambar-gambar
semua kisah percutian dia



nak je tulis komen balik

'wow. lawanya kawasan rumah awak. tak sabar saya nak kesana!'

tapi fikir balik
dia kan filipina
manalah tahu bahasa melayu



nak tulis dalam bi?
hurmmm
boleh jugak kot
tapi tak syok la



ku pon pikir satu idea menarik
ini komenku di blognya





sekarang baru perasan
layan cite asing ni ada gak pekdahnya
;-)


nota kaki : sayang tambah kasih, ramadhan tambah ibadah

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

52 ulasan:

Hayatito berkata...

peminat tu joe..
peminat..
kasi layan..
haha

Aleeya berkata...

pangako sayo mmg best, kem slm org pilipin tu yer huhuuu

selamat berposa

Ery Farieha berkata...

blog sy bkn org filipin tp org pakistan.
hahahah ~

DilOt berkata...

apa maknanye ek..

layan kan jela..

Koyuki berkata...

ahahahaha

i lap u lah joe...

Koyuki berkata...

lupe plak..

name die pusang-gala ek...

naseb baek bkn MUSANG-GALA...

haha~

Tanpa Nama berkata...

ko ni klakor la j0e...tp kn, pe mksd pangak0 say0 tuh?

i'm_siCK_n_tiReD berkata...

hehehe... ape r paksud pangako sayo?? dah lupe..

Aku pon tau sikit2..mcm... salamat pok.. meramin selamat...mahal mahal kita...hahahaha..

Aku pon tak taw..hahaha..

:)

Fatul Akrul Ramli berkata...

blog aku ada org bangla yg komen

SuFy berkata...

hahaha, lawak jugak..

haiyo, kalo masuk blog org india ku mau cakap camni..

kabhi kushi kabhi gam..kah3!!bole ker?

shakinah berkata...

hahahaha

takat itu je la tau kan.
:P

Tanpa Nama berkata...

haha..joe ni klakala...sbr jela...

lemangcute@chah berkata...

kah..kah..kah..
kalau org jepun yang datak..lemang nak tulis..
"OLTERMAN TAROOO!!"

{lumut} berkata...

haha..hebat kamu bro.
smp lanun filipina pon bace..
hehe

John Iverson berkata...

Wakaka... smart move bro... tp apa maknanya bro? its an honor meeting u tonight bro

Mish Hawtchocolate berkata...

tp tau x ape mksod pangako sayo tuh?
=|

HEMY berkata...

ni pn scheduled post ke??huhuhu!!! nice to meet you tadi yeee

Tanpa Nama berkata...

Haha~
Bleh plak ckp cmtu2.

Hafiz Hamid berkata...

hahaha, maen sentall jek..

nurulbalqis berkata...

Hahaha.. Kelakar laa..
Apa reaksi orang Filipina tu kan?

ChiLaBaey's berkata...

Takkan pengako sa yo je... bantailah dgn ayat yg lain pulak... :)

Monkey D Luffy berkata...

hahaha

jangan maknanya 'i love u' dah ler

imHepPie berkata...

iskk..boley lak cenggitu eh..haha..salute la...

aim-a berkata...

org filipin ni hensem hensem :P

sharamli berkata...

gil0 r bl0g dy0..heee

aRaBeLLa berkata...

hahah..tak boleh blah jawapannyer..

ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

dia kawan blogger ku since tahun lepas lagi~

dah lebih setahun sudah komen di blog aku~

maksud aku, blog ENglish~

CAHAYA berkata...

;) teringat waktu layan pangako sayo dulu. siap gaduh tu dgn kawan kat bilik TV.

chipsmore berkata...

lepas ni jawab sanay wala nang wakas plak...
hehe....saja memberi idea ;)

aYu berkata...

semalam tgok citer got 2 believe..cite filipina..ntah mana mmber bawak..

farah berkata...

pengako sayo maknanya?

kelakar la joe nie.

haha

aien~s corner berkata...

hahaha.. btol gak hehe

hasni berkata...

blog hasni pon pernah gak
dia siap tnya is kambing is goat?
dahtu,siap mtk resepi laksam kat saya
wakakaka
lawak
mitak resepi laksam kat org sbh
:-p

Precious berkata...

Isa, dalawa, tatlo, apat, lima, anim, pito, walo, siyam, sampo ... Hih hi hiiii!

Syima Syaz berkata...

ape maksud pangako sa yo??

fafaz berkata...

pe maksdnyer tuh ek?

haahhaa~
xpe..
layan sudeyh..
;))

Ivy Metaga berkata...

hahaha..aduii..pangako sayo lah pula..

good good...

Fathiadha berkata...

knape tak jwb dlm bm je, klu dia faham, faham la...lg pun dlu BM tu adalah rumpun yg besor yg mengandungi salah satunya bahasa Tagalog (filipina), mybe dia paham...sbb tu dia visit blog ko... :)

+akufobia+ berkata...

haa.tu je la kot ayat yang thau kan?haha.

al-Wann berkata...

haha tgelak aku bce..yup pangako sa yo bro..mmg ade faedah pon tgk citer dr luar nie..

et berkata...

wah..kagum2..^^

aduka berkata...

hahaha.. ade ke komen cenggitu..

Noorlaila Mohamed Nor berkata...

haaaa~
tak tahan!
hahahaha!

miss ubi berkata...

haha..len kali tulis lagi mcm nie..

"mula sa pu so"...haha

lea berkata...

bleh plak ko komen cmtu
hahaha
die reply apa ek?

ciK LyndaWawa igUana berkata...

hahaha....pandai jugak...

Tanpa Nama berkata...

peminat tu bro..hahah

Anis Mohd berkata...

pangako sa yo tu bkn ke mksd nye ..
janji ku pada mu .

gile pelik anto cm tu kat dia .

Tanpa Nama berkata...

hahahhaha!!!aku gelak giler komen ko kat blog dia

aKu buDaK CiWeK berkata...

~salah jawapan ko reply tu dik!!!hehehe~apapun layan jer la yerr..

aKu buDaK CiWeK berkata...

~welcome po!!..ko jawab "balik kayo!!!" :)

misz beauty berkata...

banyak layan cite indon jerk coz hubby sangat suke nengok cite chenta indon... ihiks...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW