Share

Laura Hamid mahu jumpa saya!

Hari tu aku diganggu oleh Nurul Mohd Najib (episod 1 dan episod 2 - klik untuk baca) di facebook, sekarang ni diganggu pula dengan Laura Hamid. Perempuan ni memang ada masalah dan memang aku ni jenis lelaki yang suka menolong orang, mesti mahu tolonglah. Ini email dari dia




Tapi kan, bukan setakat Laura Hamid je tau, dulu ada nama Siti Rebecca yang baru je peluk Islam dan nak datang ke Malaysia sebab nak dalami islam dengan aku. Siap suruh aku carikan dia calon suami lagi. Lepas tu cakap dia nak bagi harta dia kat aku milik ayah dia yang meninggal sebab eksiden, serius tak paham! Aku pun tak tahu dari mana dieorang dapat email aku. haiish, korang bagi ke?

Siti Rebecca ke, Laura Hamid ke, senang je nak handle benda-benda yang panjang gini. Korang reply macam aku ni





pss : bilalah org macam ni nak email aku tanya tipskurus ke, bleh la aku share!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

19 comments:

NHAR said...

Apakah niat sebenar mereka hantar email sebegini?

joegrimjow said...

@NHAR

tak sempat sampai habis

belog|amiyo said...

kalau aku reply macam ko jgak. tapi aku tambah 'you' plak kat depan. ha ha.

joegrimjow said...

@belog|amiyo

kejam sangat tu

Anonymous said...

sat gi dia balas..
yes.. Fuck me please...

Anonymous said...

Joe..avocet mining plc tu company yg wea kerja.owner lombong emas kat kuala lipis tu.. kat opis uk mmg sah takdok position supervisor..cfo n ceo jah duk sana...haha pandai guna nama avocet..

Anonymous said...

alahai... Joe..dulu aku selalu juga dpt email mcm tu...itupun masa masih active dgn 'tagged'..bermcm2 jenis inbox & email dtg konon2 nak bagi harta sebab dorg tak ada pewaris..,aik..fikir kitaorang ni kebulur kot..nak makan harta yg ntah wujud kah tidak..haha,apa2 pun..bGUS juga reply Joe tu..cantik !!

Gimi said...

@Anonymous

klu jadi gitu, ko nak jawab pe joe?

SyazwanSarawak said...

susah gak kalau femes nih. hikhik

hidayahjamal said...

aha.lawak, pena jgk dpt mail gila apa merepek canila lebh kurang..tapi xkan balas punya

sucks la

fiqkbe said...

aku pn dpt emel yg sama. untuk apa ni?

AMOI KUSUT said...

kalau nurshaliza jumri a.k.a amoi kusut nak jumpa u
sbb nak tanya tips kuruskan badan,
u rply apa yee?

joegrimjow said...

@AMOI KUSUT

reply 'boleh'

joegrimjow said...

@Anonymous

avocet keno same ni!

♥CIK SHA♥ said...

mak ai..ganas beno reply nye..ehehe..

KiKiHanakO said...

haha!! gila betol :P

roslan seleman said...

thank bro,
nasib baik bro bagitau...aku dah tangkap cintan ngan
awek nama LAURA HAMID ni .siap tukar2 gambar lagi.muka dia cam indon,tapi dia call aku cakap english pelat cam tagalog (filipino )
aku ni mudah sian kt orang.dia kata ada buyer nak beli alluvial gold dust(serbuk emas cam pasir) ngan avocet uk tapi kt warehouse dorang ,skang dia
offshore/outstation sebulan.
dia suroh aku gi kt avocet malaysia kt menara citi bank jln ampang.tp pasal ari public holiday opis tutup.aku tak sedap ati..ya la kata tinggal kt LONDON siap bagi alamat lagi.tapi speaking dia
lagi teruk dari aku ni yang tak pandai speak london ni.lagi satu kan avocet uk tu ngan avocet malaysia satu company.kan dia bole contact sendiri.ntah nape tangan aku gatal nak google nama dia terus jumpa kt blog ni.
tima kasih banyak bro..tapi gambar ngan info aku tu takut dorang guna la pulak.terus sebarkan bro..

roslan seleman said...

Tapi bro, aku ingat biar aku layan je dulu tengok camne game dia..apa2 nanti aku bagitau korang suma

aimisarah abdullah said...

salam.
saya baru ja dapat email mcm ni.
nak report polis boleh?
:)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW