Share

KL Gangster dan mak

Kalau korang rasa entry bawah ini layak untuk menang RM 150, jangan lupa LIKE dan juga TWEET kat bahagian paling bawah. Jangan lupa juga untuk vote contest ini sebagai finalis untuk DiGi WOWWW Awards untuk bahagian Best Internet For Good Awards. Klik gambar dibawah okeh =)


Entry yang dipertandingkan adalah




    *******




    Salam Joe. Looks like Sofiey hantar cite nie lewat. Sori.. Broadband memang spoil semalam. Anyway,Sofie tahu cerita nie x diterima but nak cerita jugak..

    So,semalam kami ada girls day out. Mak Sofiey ,kakak Sofiey dan Sofiey. Duit RM50 tu Sofiey guna beli tiket wayang and topup sikit-sikit duit makan. Yang lebih-lebih tu semua duit kakak. Kami tengok KL Gengster although cerita tu tak sesuai dengan mak sangat. At least cerita Melayu dan mak cakap cerita tu okayh.

    After wayang,kami g makan and lastly shopping kat Tesco. Overall,my mom is happy yesterday. It's been her first time tengok wayang and thanks to Joegrimjow and Denaihati! Cheers.

    Sofie tahu sofie lewat but at least you know. Just so you know,duit tu bermakna sangat untuk semalam. Tenkiyuuu



    SUKA?
    Bantu entry ini untuk menang dengan klik LIKE dan TWEET bawah ini

    Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

    5 comments:

    KiD said...

    aku dah bawak mak dan pak mentua tengok wayang.. depa kata lain sungguh.. hehehe
    Cara Hack yang Mudah | Tips Jika Anda Malas Kerja!...

    joegrimjow said...

    @KiD
    hehe
    kena amek skill lain skit

    Kie-yu said...

    alololo........
    suwitnyer tgk wayang dgn makk
    yg penting KL Gangster mmg TERBAIK wohhh

    y/benar,
    abg long padil

    isma said...

    pergghhh.. bawak mak tgk KL GANGSTER. best.. best...

    joegrimjow said...

    @isma

    stylo kan?

     
    ©2009 Joe | by JOEGRIMJOW