Share

Maxis oh Maxis

Hirup air soya yang kaya dengan protein pada waktu tengahari memang best. Sambil menaiki joana, meluncur laju mencari manusia di celah bandar kota bharu yang ingin menurunkan berat badan. Tatkala itu handphone berbunyi

Fiona : hello, can i speak to.... Mr Faridzul please
Aku : Im speaking


Sape pulak call cakap bahasa omputeh ni? layan je la. kot2 terpilih menang pertandingan Shell siapa tahu kan


Fiona : Hi, i am fiona, how are u?
Aku : doing fine



Fiona : Great, i call from Maxis, Happy to...
Aku : Maxis????


Habis la aku, ni akibat duk mengata Maxis dalam blog la ni. Tak cukup blog, habis aku cerita keburukan Maxis dalam Tweeter. Bagaimana aidid muadib anti dengan MLM, begitulah aku anti dengan Maxis!!


Fiona : Yeah, im from Maxis, happy to tell you that you are chosen for the Maxis 10 Review - nokia E7
Aku : erk???


Fiona : bla bla bla
Aku : really? *wink-wink-wink*




Aku pun tak paham macam mana nama aku boleh terpilih ni. Memang dulu pernah isi je nama, tetapi dah berapa kali dah gagal. Sejak iPhone 4 hari tu lagi. Dan aku syak sebab aku gagal adalah sebab aku selalu kutuk Maxis dalam blog ni. Heh, memang pandai depa buat bisnes, bodek balik dengan suruh review handphone. 

ni yang dulu benci mula timbul rasa sayang ni - kekeke

gila hipokrit. hahaha. Apa-apa pun, dah orang nak bagi, kita ambik je la. Dengar khabarnya, kalau review kita tu ok, handphone tu akan jadi milik kita. wahaaa, i will try my best =) Erk, kepada DiGi, sorrylah, terpaksa curang dengan u 2-3 minggu ni. lalala


pss : rezeki berblog kian bertambah. wahaa. wish me luck ya guys. kot2 nanti aku buat contest hadiah iphone aku yang sedia ada ni =)



Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

36 comments:

Yanmie said...

Congrats yea, welcome 2 maxis10 family :)

review sebaik mungkin dan seikhlasnya, tak sabar nk baca..heeee


www.yanmieonline.com

aLeen aVriL said...

thniah ...cepat sikit bt kontes bg menag ipad tuh kat ktaorg...hhehehehe

LiLohOnEy said...

gdluck broo!!

:))

joegrimjow said...

@Yanmie

wokey, np =)

joegrimjow said...

@aLeen aVriL

iphone, bukan ipad
hehe

joegrimjow said...

@LiLohOnEy

thx u

Muhammad Zulhaizer said...

wah bro.. tahniah.. buat baik2.. leh dapat handphone free nanti.. Hehe.. boleh je support..

sophie said...

Kan org selalu kata jangan benci sgt nnti jadi sayang. Hehehe

Goodluck. semoga handphone tu jadi milik anda

LORD ZARA 札拉 said...

tahniah Joe!

Sobs~

aku tak dapat lagi~

T__T

wannurfazrini said...

wahh tahniah la bro . kau mmg lucky gituuu !

joegrimjow said...

@Muhammad Zulhaizer

thx u
harap2 dapat la phone tu

joegrimjow said...

@sophie

tu la pasal
terkena kat batang hidung sendiri

joegrimjow said...

@LORD ZARA 札拉

nanti akan dapat la tu
=)

joegrimjow said...

@wannurfazrini

lucky2
=)

Wan Gerrard said...

pinjam iphone..

joegrimjow said...

@Wan Gerrard

HOHO, nokia e7 tu pon xdapat lg

shujalal said...

terima kasih....sebab nak bagi saya kan??haha.




ngantok nye wink.wink*

KiD said...

hahaaa.. kan dah meksis balik.. amacam dengan line streamyx? tak leh gak?
Peluang Menang Mudah RM1000 | Teka Lagu sehingga R...

joegrimjow said...

@shujalal

woho
xleh2
hehe

joegrimjow said...

@KiD

dah ok dah
huhu
tp setelah beli maxis broadband 2 hari
huhu

shujalal said...

;(

just kiddin..bosan xde org nk d kucau tgh2 mlm neh.

huhu

syarifah radiah ibrahim said...

waaa best~
tahniah joe!

yatee 'yosh' yakuza said...

uffff jelesnyaaaaa... taniahtaniahtaniah!!

lumut said...

joeeeeeeeeeeee..ngeeee

eh jumpe najib??najib dtg auckland ke??tp pagi ni kite dpt information yang menteri pengajian tinggi dan sukan yang dtg...pukul 11 jup lg..

nk ikut??
=p

jom la.hehe

APi said...

ku seru iphone mu itu..
kekeke

Gieyana said...

gd luck yer..insyaallah ada rezeki tue..:D

joegrimjow said...

@shujalal
gud luck bagi talk

joegrimjow said...

@syarifah radiah ibrahim

thank u

joegrimjow said...

@yatee 'yosh' yakuza

banyak tahniah tu
hehe

joegrimjow said...

@lumut

lol
ku ada kat sini je lumut
bulan 7 ni p goldcoast
wahaa

joegrimjow said...

@APi

iphone kata 'xmo xmo'
;p

joegrimjow said...

@Gieyana

thx u

Eri-chan said...

@joegrimjow

pandai maxis bodek. dulu pakai maxis sampai 8 tahun. benci je sebab mahal noooooo...

Piratz said...

Untung ar dapat E7

Puan Capa said...

lawa dowh!

Adinda Amy Sensei said...

tahniah mr joe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW