Share

Blog akan berubah wajah - byond everything!!!

Baru sampai ke rumah di Kelantan, bukak email, ada email cinta dari xinxian nuffnang. wahaa, menang contest untuk review astro byond! Sekarang akan dapat free Astro PVR set dan a free 1 year’s subscription untuk direview. Gila gaban la takleh review handphone kena review astro. kekeke, terima je lah!



Nak cerita sikit pasal contest ni, ada 2 stage. Stage pertama yang mana blogger dikehendaki mengomen entry ini dan 10 pengomen terbaik akan mara ke pusingan kedua. Tarikh tutup untuk stage pertama adalah 13/1/2011 dan kalau korang tengok komen aku kat bawah ni




12/1/2011 - 10.34 malam!!!

haha, tinggal beberapa jam lagi nak habis baru masuk. Nak buat macam mana, tak teringat nak tulis. Nasib baik malam tu stalk site nuffnang dan terus tulis komen. heh, bangga jugak la boleh jadi 10 review ni. Sekarang 10 blogger yang terpilih akan mereview dan review terbaik akan menang hadiah....



3D/2N getaway to Sutera Harbour in Kota Kinabalu!


Tahu-tahu je nuffnang ni nak bagi hadiah honeymoon kat aku. kekeke. bulan 7 ke Gold Coast, mungkin hadiah ni kalau menang pergi bulan 6 la kot. wahaa =) 



AKAN BERUBAH WAJAH

seperti tajuk kat atas tu, kalau blog ni duk banyak cerita pasal astro byond je, paham-paham la ye. tak berubah banyak, berubah sikit je. hehe. Ok, wish me luck!!!


pss : plan honeymoon, plan kawennya bile?? jeng jeng jeng

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

50 comments:

faiz said...

kawen cepat2 boleh bawak bini terus p honeymoon. Save budget! hahahha..

joegrimjow said...

@faiz

tu la pasal
hehe

sayasayangkamuhamim (: said...

bestnya ! harap u menang contest ni !^^

►AdamXis◄ said...

wow tahniah....besh giler arrr...and entry yg menang tuu mmg kreatiff...lawak pun ade

joegrimjow said...

@sayasayangkamuhamim (:

thank u
=)

joegrimjow said...

@►AdamXis◄

yg komen tu eh?

Amirul Faiz Abd. Razak said...

good luck bro. kreatif sungguh jawapan astro byond pvr tu. :)

hazman aka species1980 said...

whoaaa..... sonoknya dapat peluang review nie....boleh 'rakam movie' banyak lepas nie....

joegrimjow said...

@Amirul Faiz Abd. Razak

thx u
;)

joegrimjow said...

@hazman aka species1980

tu r
duk kat rumah je r
huhu

Eri-chan said...

salam,
weeeeeee bestnya....menang kot...kawenla cepat2

Nurul Hani said...

nak ikut boleh ? (ayt tak tahu malu)

joegrimjow said...

@Eri-chan

kena menang dlu
hoho

joegrimjow said...

@Nurul Hani

erkk
xleh
lalala

..hizamirahim.. said...

wow.
tahniah2.
mmg best la slogan tu.
XD

joegrimjow said...

@..hizamirahim..

thx u
hoho

DaHLia said...

wahhhh masyuk tuuu

ALL THE BEST!!!

kahwin jgn lupa jemput..hehe

FarhanaDr said...

Cik Tanah kate tak lama jer lagi.. Keh keh keh... :p

APi said...

kau kawen boleh record, play, pause n rewind tak..
heh..

gud luck..

niesz said...

gud luck ya.. :)

Hamizah Syamimi Supian said...

wow bestnye hadiah! good luck ye! semoga dapat berbulan madu nanti :P

fatah said...

ha3...cepat2 la kawen...

phreak-id said...

tahniah bro.

Anyway yang "alamak!! terlupa nak bagitau" tu yang buatkan diaorang letak ko tu walaupun dah hampir nak tutup. Hehe. Otai macam bro kena include, barulah well distribute ads diaorang. hehehe


Terbaru > Email Gembira 1 - Astro PVR > Nidji - Dosakah Aku > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

►AdamXis◄ said...

@joegrimjow
-a'aa yg dalam kotak berwarna tuu...tak terfikir plak nak buat susunan cerita cam tuu...he3.thats why kreatif

Mama Zharfan said...

memang kreatif!! good luck yer joe :)

atok said...

pergh kreatif gila kau joe. minx2 mnglah ye ehe

kenshiro said...

leh la bawak aku bercuti cam nie hehehe...

joegrimjow said...

@DaHLia

mustii
-
=)

joegrimjow said...

@FarhanaDr

wahaaa
=)

joegrimjow said...

@APi

lol
sangat LIKE komen tuu

joegrimjow said...

@Hamizah Syamimi Supian
heee
thx u

joegrimjow said...

@phreak-id

eh
yg tu ape eh?

joegrimjow said...

@►AdamXis◄
thx u
idea datang tiba2
huhu

joegrimjow said...

@Mama Zharfan

thx ya kak
doakan la menang p sabah
hoho

joegrimjow said...

@atok

mintak30000 juta kali

Anonymous said...

en joe memang kreatif bab2 menulis ni.. ;))

menang yg ni ada 4 honeymoon lah kan? BESTTnyyeEEE kawen dgn Herbalife World Team n Blogger Kreatif !

xtanahx

Ain Jemin said...

wa. .best btol hadiah pg sutera 2.nti pg kk inform la sy.hehehe

Jard The Great said...

bukan korang (+ cik tanah) leh honeymoon kat gold coast je nnt? =p

Sendra said...

pergh sangat kreatif seyh..tu apa orang panggil,akronim kan??hebat2..harap2 menanglah contest ni..

p/s:blog ni cantiklah dari dulu aku suka interface ni.

tenangsudey said...

wah.. harap2 joe menang la contest nih.. tapi yang Astro tu.. kualiti memang terbaik ah compare ngan dlu punyer...





Shin Chan memang siyes lawak.. lebih2 lagi yang dalam bahasa melayu tuh. suke giler tgk.. aahahaah

Mari tengok Kedudukan Kelajuan Internet Dunia dan Malaysia

eqbalzack said...

abg eq payah nak gi bercuti skrg joe. PhD dah start...hehe

Puan Capa said...

kena kreatip...hehe

eja kamel said...

wa..bestnya g gold coast. meh kawen ngn aku. nak ikut g gold coast. hahaha...

LiLy said...

best2! :)

gadisBunga said...

goodluck!

Melati said...

Goodluck!!! moga success, InsyaAllah =)

btw, i ada link kan entry u dalam blog i yang kongsi bilik tidur by Budu & Belacan. feel free to visit yeah =) thanks!

Skype Crew said...

Alhamdulillah, murah rzki ko joe..hu3..

p/s: ko da blh stat plan kawen da joe..ahaks..

Surat Terbuka Untuk Dato’ Seri Najib Tun Razak

amiYo said...

hoh0..mmg kreatif lah mu jo..haha..
astro pilih mu sbb mu kreatif la 2..
kemah keming..
:D

ahsfantasy24 said...

kawen??
sila cari mase yg ssuai :)

Anonymous said...

Предлагаю Вам посетить сайт, с огромным количеством статей сообразно интересующей Вас теме. [url=http://theart.name/user/Maruskn/]Жестакова[/url] [url=http://theart.name/user/Maruskn/]Нина[/url] [url=http://atalon.ru/forum/viewtopic.php?f=6&t=34371]Словно некогда то, сколько надо!:)[/url]

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW