Share

Komik : Hikayat Puteri Lollypop (Contest Miss Lolly's Birthday)








AMARAN!!!

  • Entry ini rekaan semata-mata. tiada kaitan dengan mana-mana raja atau kisah di negara mana-mana.
  • Herbalife tidak mampu mengubah muka lollypop kepada muka manusia. Tapi herbalife telah mengubah muka abang ini menjadi lebih hensem. auwww (klik sini)



Happy bestday Cik Lolly

Heh, puas. Dah habis entry contest besday kat cik lolly ni. Nak join boleh klik sini. Saja meriahkan besday orang. wahaa =) Sekarang ni blogger nak cakap terlampau baik hati, masa besday sendiri pun nak bagi hadiah kepada orang, bukannya nak mintak hadiah. dunia terbalik. apa-apa pun layan

Kalau dengan duit RM 100 diberi untuk beli hadiah pada cik lolly, ku akan guna duit tu beli lollypop. satu 20 sen, jadi dengan rm 100 dah boleh beli 500 lollypop. makanlah satu batang sehari sampai gigi rongak. kehkehkeh, wahaaa =)


Semoga panjang umur, murah rezeki, jangan gedik-gedik, dah tua dah kamo tu. miyahahaha


HAPPY ADVANCE BEST-DAY LOLLY!!!


pss : dah lama tak buat komik, buat jugak akhirnya. siapa lagi nak suruh join contest ha? sila-sila, ku tukang jawab contest =) 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

40 comments:

andyhowtt said...

alamak tak jadi join...otai komek dah join hehehe..confirm menang

Hizami Rahim said...

wow.
tak dapek nak join.
dah tahu pemenang dia.
XD

joegrimjow said...

@andyhowtt

LOL, join je, meriahkan contest kawan. huhu

FarhanaDr said...

Hamboiiiii.. Herbalife wajib ada kan.. Tapi bagus gak ni, strategi pemasaran dan pengiklanan yang mantap jugak.. Caya laa Joe..

Semoga berjaya Jojo.. :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wahahhahahaha. menarik..


alle alleeeeeee.


tapi macam tak cukup syarat je lalalallala.





























hoyyyy yg lain, j0in weh. bel0m tentu j0e menang nih. ahaks =P

joegrimjow said...

@FarhanaDr

2 in 1
wahaa

joegrimjow said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

wekk
padan muka

Syazwana said...

sungguh kretip ini orang lah!
xD

HaFizRahMaN.com said...

joe..kalah r aku cmnie..hahaha..xaci r main komik..hahahahha

joegrimjow said...

@HaFizRahMaN.com

ahaa, entry suka2 je =)

lea said...

kreatip la ko :)

chiLl Out...!! said...

jemput join cbutn bertuah kt blog..mudh je..jdikn dri anda bertuah..mklumt lnjut d blog.. ajak rakan2 anda jgk k..hehe.. cepat sebelum terlmbat

haszuraidah ishak said...

wahh..nice..nice..ade chance ni nak menang..good luck yoo..

Hasrol Nizam said...

gelak2 je aku baca ending dia..hehe..

Pendapat anda?
Upin dan ipin pun agenda yahudi ke?

suffer8zine said...

wow, nice abis la bro!

Terkini : Pengsan 100 kali sehari

ProfHariz said...

Tengook otai dah join jadi putuih asa dahh.. hahaha

http://profhariz.com

MuNsYi SaMa said...

asal sexy sgt sblm kurus?haha

ade can nk menang ni. ayat2 sket cik lolly. :P

aried said...

joe... ko memusnahkan hrapn org ramai! ahahhaha.. dasyat bro.. best

joegrimjow said...

@aried

org lain lagi best

joegrimjow said...

@MuNsYi SaMa

ekeke, 2 in 1 ni

joegrimjow said...

@ProfHariz

hehe, rilek2. ad masa lagi

joegrimjow said...

@suffer8zine

thx u

joegrimjow said...

@Hasrol Nizam

haha, ending susah nak buat

joegrimjow said...

@chiLl Out...!!

ada masa ku join ok

cik EPAL said...

hahahahaha macam boleh menang ni. best best. hehehehe. tertarik plak nak try herbalife bila baca komik ni =)

y@n@ M!B said...

wohoaa...gud luck joe~ =)

farra-eng said...

x pe camwhoring sebab dia cantik..
daku yg muka berlubang2 nie pun suka camwhoring apatahlagi muka awex2 yg cun2 hahahha

Adziim said...

Pergh....top entri ni .haha

Diyanarghhh said...

malas lah nak join sah-sah ar abang joe menang !

kreatif lagi inovatif btul entri tu

terbaekk !

eiffel said...

xnk join ler...sbb joe da join..kompem kalah...huhuhu

joegrimjow said...

@cik EPAL

WAHAA, jangan lupa contact ok =)

joegrimjow said...

@farra-eng

muka berlubang?
erkk

Zairie Husin said...

joe.. ada harapan nak menang nie.. hehe

zairie recently posted:
macam mana la tak layan redtube

KID LEARNS TO FLY™ said...

arghhh mane aci joe...lu gune kroni wahahaha..













































sah sah




































































gua kalah wahaha..

shamsiah shamsuddin said...

kompom menang la joe...

Pejuang Kesenian Extreme said...

Cerita yang sangat best..huhu

fndrocka said...

Lollypop dah naik harga

zool said...

memang kalah le aku....
nasib baik lepas dah buat entry baca ni.. kalau tak mesti down

Bro Framestone said...

rongak la gigi adik bro nie.. ish joe nie

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Miza Yusof said...

menarik! good luck :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW