Share

PRANK : Hadiah sebenar adalah RM 10 000!

Korang masih ingat akan contest jika menang RM 10 000 dari joegrimjow yang hadiah pemenang utama adalah RM 100. Entry ni penuh dengan kejutan, sila baca dengan bersabar dan jangan gelojoh. Jika hormon anda tiba-tiba mengalir dengan lebih laju, aku nasihatkan supaya berhenti sekejap baca dan minum air supaya hormon kembali normal. ini kerena.... entry ini penuh dengan kejutan!!!


Tugas yang mudah


Dengan 39 penyertaan, aku rasa motif utama contest ini tercapai. Terima kasih kepada kesemua peserta yang sertai dan sangat-sangat menghargainya. Sasaran 30 peserta tercapai dengan lebih 9 orang. ok lah tu kan? Apakah kejutan yang aku mahu bawakan???


Pertukaran hadiah utama!!!


Tadi baru dapat panggilan dari seorang kawan aku dari arab saudi (classmate) yang dia bersetuju untuk menjadi dealer herbalife disana. buat pengetahuan semua, herbalife walaupun sudah masuk ke 73 buah negara di seluruh dunia, tapi belum masuk ke arab saudi lagi. jadi memang dalam perancangan aku untuk ke arab saudi meniaga herbalife kesana dan kawan aku ni salah seorang yang sangat tinggi potentialnya untuk jadi herbalife distributor macam aku


Berita baik adalah ayah dia bersetuju untuk bawa masuk herbalife kesana. satu kontena akan dihantar ke sana dan anggaran perbelanjaan adalah 23 ribu pound atau lebih dari RM 100 ribu. sebab dia belum jadi supervisor, jadi keuntungan bersih yang aku dapat dari hantar kontena ini lebih dari RM 30 ribu!!!


kaya kaya kaya


Jadi untuk itu, aku dengan suka hati mengumumkan.... KENAIKAN HADIAH CONTEST kepada RM 10 000!!! Pemenang utama akan dapat RM 10 K cash. yeaaah, ini adalah sebagai tanda penghargaan aku kepada semua yang masuk dan aku rasa ini adalah contest durian runtuh kepada semua yang masuk


Gembira??


Nanti dulu, kesemua 39 yang masuk aku akan beri RM 100 setiap orang. jadi semua dapat duit!!!


Gembira??

yaa, aku sangat gembira, entah korang yang masuk ini gembira atau tidak, aku pun tak tahu. Anggaplah ini rezeki yang kkorang dapat sebab join contest aku. eh kejap, aku dapat call dari kawan aku ni


Aku : ya salim, what up
Salim : just fine dude, u?


Aku : im ok too. where are u now?
Salim : im at saudi, are u still at sheffield?


Aku : yeah im here. any update from my contena?
Salim : dude....


Aku : whats wrong?
Salim : i just want to tell u....


Aku : what
Salim : gosh.....


Aku : what wrong???
Salim : ermmm


Aku : just tell me
Salim : i want to tell u that...


Aku : ....???





Salim : ANDA KENA PANGGILAN HANGIT!!!!!!








waka waka eh eh =)


Ekekeke, bagaimanakah perasaan anda sekarang? nak marah sangat? haha, jangan marah-marah sebab ini hanya gurauan semata-mata. ekeke, camne lah boleh timbul idea hantar produk ke arab saudi muncul. LOL. jadi sangat minta maaf pada yang tadi dah teruja-teruja nak dapat RM 10 K. tak semudah tu lah bro =)


Ok, keputusan aku akan umum pada pukul 1 tengari 10 hb 10 2010 waktu Malaysia. Terima kasih kepada semua yang join. Ramai, 39 semua yang masuk. Bangga dan terharu sebab ramai yang support. Jangan risau, hadiah masih tak berkurang iaitu RM 100 bagi yang paling banyak likes di page masing-masing. cuma nak pesan, kepada yang dah tulis status tapi tak keluar di wall page joegrimjow, sila hantar print screen status bersama bilangan yang likes ke joegrimjow@gmail.com. entah masalah apa facebook pun aku tak tahu tapi biasanya yang jadi macam tu sebab masa korang post tu, korang set private, memang takleh baca lah aku. Apa-apa pun, aku akan cuba adili dengan seadilnya


Tunggu keputusan esok. Siapakah yang berjaya memenangi pertandingan ini??? jeng jeng jeng. tunggu keputusannya esok


pss : kalau korang rasa nak tumbuk2 je aku sebab percaya bulat2 kat atas tu, sila baca entry MARA call sebab masuk harakah ni =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

29 comments:

Mr K said...

HAHA. Masa mula2 baca terfikir "Shit, apasal aku tak join"

joegrimjow said...

@Mr K

YES, sorang dah terkena
=)

neyra shazeyra said...

HAHAHAHA aku ta yah baca pon da agak ko tipu

fahmi ibrahim said...

aku tak terfikir sangat pasal hadiah tu sebab aku tak join, atau lebih tepat tak leh join. (Blog down).

Aku teruja dengan satu kontena herbalife.. Waaaaa.... six packs la aku kalau dapat satu kontena tu.. lagi satu... confirm dapat Mercs CLS

HEHEHE

Love joegrimjow. Tapi tak leh join. :__(

joegrimjow said...

@neyra shazeyra

ekeke, hebat btol leh tahu

Adziim said...

Dush dush pow wachaa..
Saje je nak tumbuk. Haha~

DaHLia said...

sob sob..biasa panggilan hangit kul 7.00pagi..ni tgh malam dah dengar..sbar je tau...

kuar gak ayat dalam hati "nyesal tak join" tapi bila fikir balik, ni mesti gurauan mesra dr Joe ni...rupanya betul..cesssss dush dush

joegrimjow said...

@DaHLia

ahaa, kak dahlia pun leh caye, hebat jugak entry hangit ni
=)

joegrimjow said...

@Adziim

menangkis dengan hebatnya

BEN ASHAARI said...

tak lama dah kan nak abis belajar ? aku tunggu kat depan umah ko eh .. bawak nasi hangit sekali ... hahahaha...

FarhanaDr said...

Hahahahahahahaha.. Joe joe.. Tak ku tertipu dek kehenseman kamu.. Errkkkk!!!! :p

joegrimjow said...

@BEN ASHAARI

ekeke, boleh je ben
anytime

Aduka said...

huhu..terkena..
rasa cam kalah je..50 like rasa cam skit..
hahaha..

nikamirul said...

-.- tarak guna betol

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. baru nak kata 'wow' rm30 000.. simpan utk hari lain je la.. =P

akmalhilmi said...

aku dgr pn da xctd dowh
pk first ayat 2
pergh
nyesal xjoin
10k 2
bole bg mak aku baya duit kate n betolkn umah
huk2
adoi2
sklo

pdn mke kaw
hahha

*∽ IZAN ∽* said...

Banyak la nko punya waka waka eh..!! hahahaha...

memula rasa nyesal tak join sebab TAPI buat iklan je pasal contest ni kat blog Akak... tapi seb baik tak 'hangit' sangatt! ho ho ho

haszuraidah ishak said...

chessss..beriya dah tadi..almost dah nak melompat bintang.. :P

pink said...

hahaha siot siot lu bro , :P
fikir kayeee dah tadi but sokayy .
lawakk pepagi lepas subuhh :P

syahirul said...

ingat taw joe.. syarat2 dlm entri contest ko tu kene dibagi perhatian sbb aku ada tgk org yang tak penuhi syarat.. damnn!

suffer8zine said...

siot, baca ayat 1 perenggan dah happy hilang terus sakit perut. tp bile baca sampai habis terus bertambah sakit. wakakap

Helmi said...

ermm..pe kate 1st dpt 100 laen dpt 50..baru 2K ye la kalu kire pki like confirm yg glamer pastu blog die top dpt..kite ni blog pun x dak..pleasee(dapt gak beli tiket balik rumah)...

Cik Jari said...

haha...tipu!tipu!

SyUhAdA said...

haha..
lwak la~

hamzah ian said...

aku terus baca bhagian bwh.. kah kah kah...

mana ada mende free dunia ni.. kah kah kah

Nana Eddy said...

huuu... tokono den

firuzLazuardi said...

haha..mmg laa...
mmg mula2 dah nyesal dah
tp bila baca tang dapat pgln telefon dah start x pcya..hahahha

idAti mALek said...

adoiyai..tertipu idup2 sudah...hehe

Mr Peanut said...

tak kira nak tuntut gak RM100 tu , miahahahahaha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW