Share

Contest : Jika dapat RM 10 000

Salam


Nak buat contest yang ringan-ringan. Ini adalah sebagai penghargaan kepada semua yang sudi membaca blog joegrimjow. Contest ini terbuka kepada sesiapa sahaja, tiada blog pun boleh masuk! Yang penting menarik dan tertarik untuk dibaca. Bagi yang tiada 'kerja' nak dilakukan pada hujung minggu ni, bolehlah fikir untuk masuk contest yang sangat mudah ini. ya, sangat mudah! tak payah buat entry, hanya komen sahaja!





Cara

Dalam ayat tidak lebih dari 400 huruf, sila tulis apa yang anda akan lakukan jika dapat RM 10 000



Cara seterusnya


1 - (WAJIB) Tulisan kurang dari 400 huruf itu hendaklah di tulis di bawah entry ini di ruangan komen. Sertakan url blog dan email yang valid.


2 - (WAJIB) Copy paste komen anda itu di wall facebook masing-masing dengan permulaan CONTEST joegrimjow dipermulaan ayat. Contoh adalah seperti mana di bawah. pastikan joegrimjow berwarna biru (tanda tag) untuk buat tag sila rujuk entry ni



3 - (PILIHAN) twit entry contest ini di twitter anda. butang share ada di atas

4 - Tunggu keputusan yang akan diumumkan kemudian




Hadiah Pemenang

1 peserta yang paling banyak likes di wall facebook dan paling menarik akan memenangi RM 100 CASH!!!!



Tarikh tutup

10 hb 10 2010



Twitter joegrimjow sini
Facebook joegrimjow sini



UPDATE

Kepada semua peserta yang mengadapi masalah kerana nama 'joegrimjow' tidak muncul di page joegrimjow di facebook, sila bagi print screen status anda yang jelas menunjukkan tulisan dan bilangan likes yang anda perolehi ke joegrimjow@gmail.com. Selewat2nya pukul 12 tengahri esok (waktu Malaysia) sebab keputusan akan diumumkan pukul 1 petang pada 10 hb 10 2010


*******



Sangat mudah kan contest ni? untuk dapatkan likes di facebook tu, orang yang mahu klik likes tak perlu pun like page joegrimjow. sebab tu aku suruh korang tag nama dan post kat wall masing-masing. kalau korang post kat wall page joegrimjow, orang tu kena likes page joegrimjow dulu kemudian baru like wall yang korang tulis. LECEH. Jadi ini sangat adil lagi saksama. hehe. sebabnya aku memang nakkan yang paling bermutu dan cara yang paling orang suka. nak memahami psikologi manusia katakan. aceceeeeh =)


Ok, yang ni versi aku. (siapalah nak bagi RM 10 000 free free kan?)





Dapat RM 10 ribu aku akan beli tiket flight ke UK untuk bawa mak aku ke sini pada bulan 7 nanti untuk hadiri majlis graduation. duit lebih akan digunakan untuk mak shopping sakan disini!! lepas graduation tu, nak bawak mak pusing satu eropah pergi ke venice, paris, milan, armsterdem

(283 huruf)


pss : selamat berhujung minggu =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

99 comments:

Fadzrul Hisyam said...

Patah perkataan (words) atau aksara (characters)?

Aduka said...
This comment has been removed by the author.
Aduka said...

dulu mak dan ayah aku pernah cakap mahu tengok kaabah jika ada kesenangan. oleh kerana hutang piutang perniagaan peruncitan masih ada, hasrat terpaksa ditangguh. aku fikir hantar haji mungkin tak cukup. jadi, umrah adalah yang pilihan terbaik. maka, jika dapat rm 10 ribu, pertama; aku akan langsaikan hutang piutang mak dan ayah. kemudian, hantar mak dan ayah untuk menunaikan umrah. (384 pp)

url: aduka5.blogspot.com
email: latip04@gmail.com

Naqib Mohamad said...

patah perkataan ke aksara?
macam tak sampai seratus je?

p[A]n[A]d[O]L said...

wah! mcm best jak nie..

nor azzura said...
This comment has been removed by the author.
Mat Gebu said...

Perghh.....pak tua suka cerita yang last tu.....

nor azzura said...

mmmm.. kurang 400 patah perkataan atau kurang 400 huruf?

Anonymous said...

Jika Sy menang Rm10 Ribu...Separuh akan saya bagi kepada org tua saya untk menampung kos perubatan bapa saya, dan separuh lagi untuk future stdy...InsyaAllah ;)



Url:smileliketeenspirit.blogspot.com
email:mypseudoname23@yahoo.co.uk

Nik Nur Izzati said...

kalau saya dapat 10 ribu, saya nak bawa mak saya makan atas cruise, dan dapatkan layanan first class untuk mak saya.

Helmi said...

ade 10K ak nak beli 10 ekok kambing(siap sedia la kambing2 semua haha banyak2 bertaubat) belanja 10 mmber kucing ak yg duk area 10 meter dari rumah ak(10.1m di reject haha kedekut) pastu ajak diorang baca blog joegrimjoe(10sg)[awas:sesuai ditonton kucing 10 bulan keatas] kt umah ak selama 10 hari 10 malam. sampi sini komen ak harap2 x lebih 400 pp.wasalam

email:help_mi89@yahoo.com
Url:will be available soon

Nik Nur Izzati said...

opps. lupa nama

nik nur izzati bt nik mohd yazid
nik_90lah@yahoo.com

Mamamanja said...

hadiahnya 10k ke? Hehehhe. Lama x jgk blog joe

mia said...

huhu..kalu ade 10k dlm tgn skrg, 1st skali sy nk bwk ibu ayah and adik3 pegi johor, tgk anak buah..ibu hari3 nanges teringatkan iman..2nd thing bawak ibu ayah pegi haji, sbb duit smpanan smua da kluar untuk kawen kakak..last skali kalu ade lebih la..saya nak buat belanja kawen..hohoho..abg joe kate kalu mampu, kawen la kan..tapi cukup ke duit tu?

sekian..

(68 patah perkataan) & (277 patah huruf)

-sbb tak sure mane satu..hehe..tq abg joe..

blog:http://gardisareyou.blogspot.com

email:gardisareyou@yahoo.co.uk

joegrimjow said...

UPDATEEE

huruf, bukan patah perkataan
hehe

joegrimjow said...

UPDATEEE

huruf, bukan patah perkataan
hehe

mia said...

hehe..naseb ada kira, nak minta permission ni, bole sy promote contest ni dlm entry blog tak?

x-po said...

Rancangan aku ini sebenarnya dah ada dalam perancangan selama ini. Ayah aku selalu mengadu sakit-sakit badan. Biasalah orang tua kan. Dan mak aku pula selalu mengadu yang mesin jahitnya selalu rosak, dah banyak kali baiki. Jadi, kalau aku ada RM10 000, aku akan beli mesin urut ogawa dan mesin jahit baru untuk mak ayah aku. Untuk kahwin, biarlah dulu, utamakan parents dulu. (375)

http://mohdhafizuddin.com

judin_bo@yahoo.com.my

neyra shazeyra said...

aku buat nanti!!! tungggguuu.... ahaks

joegrimjow said...

menunggu dengan bahagia
=)

LORD ZARA 札拉 said...

hadiah aku hari tu tak tiba lagi~
sobs~
T__T

nanti aku fikir dan tulis bagi kamu.
:)

apapun nak kata mak kamu comel!

nurayunni said...

kne pkirkan dulu...

joegrimjow said...

@LORD ZARA 札拉

haha, tak terhantar cik zara punya. balik akan dihantar ok

Ayie Suck Story said...

Dapat RM10 Ribu aku nk beli facebook ni ( cukup x? )pastu nak ganti selipar jepun ku yang dah buruk!beli baru,nak sedekah kat anak-anak yatim pastu nak bawak kekasih hatiku terbang ke Paris,armsterdem,Mekah,Ulu Kelantan.kuang3

url : suarapeople.blogspot.com

email : infinity_child6285@yahoo.com

iman said...

Nak join jg!

for contest :

klu ada RM10 000.00 nak buat modal niaga supaya jadi 100 000.00, nak kawin pastu nak bawa family ke Mekah ;)

url :bayusubuh.blogspot.com

email:lily_hya@yahoo.com

erieqa erine said...

Kalau saya ada RM 10 ribu, first saya nak pergi melabur kat ASB. Nanti dapat lagi duit banyak2! Then nak slim world, nak kuruskan badan. Paling utama sekali! saya nak derma kat pusat pemuliharaan haiwan (SPCA & PAWS) dan bagi makanan free kat kucing-kucing terbiar. Kenduri Friskies :') duit selebihnya saya nak belikan setiap kucing saya sensor pengesan macam GPS tu kat leher mereka. Senang nak tahu kalau dorang merayau ataupun diculik orang! hehe.

(385 p.p)

url : sayakakigambar.blogspot.com
email : erieqa.erine@gmail.com

mia said...

ohh en joegrimjoe..bole ke tak bole prmintaan sy tu..

Alif Irfan said...

salam...
kalo aku dapat rm 10 ribu,
mula-mula sekali nak sedekah kat anak yatim dulu la...bagi mak bapak aku sikit,
shopping untuk diri aku sendiri pastu terbang ke korea untuk melancong...

url:http://mohdalifirfan.blogspot.com/

email:bijaoka@yahoo.com

slay said...

haha masing2 dapat 10k nak buat sesuatu yg berkait dengan parents dan kucing eh. ye2 je, dah dapat lum tentu buat kan? :P

eh joe, tanye sket. nape ade kene share kat twitter tu. aku takde twitter bleh join tak? aritu ko buat contest kene guna twitter pun aku tak leh masuk. -_-"

kasik chance la kali ni, lagi pun pemenang berdasarkan likes di facebook je kan? ;)

Eyerin Aziz said...

taknak masuk contest ponn..
just nak ckap..
best nye blom keje dh nak bawak mak pegi uk.. =)

zahidah dihaz said...

nak join jugak...
email: zahidahlovef83@gmail.com
link: http://dihaz17-foryou.blogspot.com

Dapat RM10 ribu saya nak belikan kereta baru untuk Tuan Haji sebab dia asyik survey and duk sebut2 pasal kereta ALZA. Tapi tak nak lagi bagi kereta ALZA, nak bagi audi gt3 kat dia. Baru rugget and romantik sikit Tuan Haji dengan Puan Hajah jalan berdua je dengan kereta tu.

erieqa erine said...

ini bukan ye ye je ye. sebelum kontest ni wujud pun mmg niat saya untuk kucing itu dah ada. -__-

BEN ASHAARI said...

10 ribu bahagi 6 orang . Parents aku , mertua , wife dan aku .. pandai pandai la guna duit tu .. hehe

Najmi said...

kalau aku dapat RM10 000, aku nak Universiti depan umah aku. senang nak balik hari-hari. ;)

Najmi Hayat Abd Malek
najmi.hayat@gmail.com

etomyam said...

wah cun ni, boleh jugak nak join..boleh buat bayar installment kereta berpa tahun tu hehe

tiefazatie said...

wah..cam menarik ja nie..nt ifa nak join ye..=)

neyra shazeyra said...

Dapat RM 10 ribu aku akan melabur dalam ASB lepas tu dah banyak sikit, aku nak bayar PTPTN (walaupun tak cukup), buat tweetup besar-besaran makan triplecheese kat suatu pulau yang cantik, and last sekali nak masuk meminang tauke herbalife a.k.a Joe yang kacak ini. Boleh kan mak Joe yang comel? Lepas tu boleh la ikut pegi convo Joe kat UK. Yeah!

(346 huruf)

http://ieyra.com

neyrashazeyra@gmail.com

Bro Framestone said...

ala.. kne ade like gak ke...

erm xsuka xsuka huhuu

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

ciDut ciPut said...

disebabkan saya study kat egypt skrg ni, saya nak gunakan 10k tu utk tempah tiket balik malaysia siap2 utk 4taun yg akan dtg,first class, (kalau boleh MAS,tp ada ke?? ;P ) and open tiket.lps tu kalau ada lebih, nak beli pyramid sbijik utk joe sbgi ole2 (ckup x sbijik? ;P )


nsbts91.blogspot.com
underlips_1521@yahoo.com

nur said...

nak bagi kat orang2 tua kat rumah kenangan tiket balik raya supaya dpt sambut ngan anak2-(nak mengharap anak datang lawat?)


ALL IN ONE

http://nurhafiz2009.blogspot.com

Eyriqazz said...

yiezaa...contest menarik..kalau tiada aral eden join

zool said...

Boleh mencuba gak ni.. terutama bila takde idea.. huhuhuhu mesti merapu ku tulis nanti.. nak menang mungkin susah sebab kena dpt like terbanyak ni. tapi pedehal.. layan je.. tunggu,

joegrimjow said...

@Eyriqazz

ohoo, ku tunggu
=)

joegrimjow said...

@zool

ok bro, no hal, ku tunggu

joegrimjow said...

@ciDut ciPut

ohooo
nice
=)

dah add kat fb, jangan lupa approve

joegrimjow said...

@neyra shazeyra

banyak btol org dah like tu

joegrimjow said...

@tiefazatie

wokeyyy

joegrimjow said...

@erieqa erine

ohooo, ok ok, dapat

joegrimjow said...

@slay

ok je sebab share di twitter tu pilihan
=)

joegrimjow said...

@mia

mia, boleh je, nanti bagi url link tu kat sini ek
time kasih

noor afzan said...

Dapat RM 10 ribu saya akan gunakan sepenuhnya untuk mendapatkan rawatan terbaik supaya mak saya pulih daripada masalah penglihatan dan lemah-lemah badan akibat penyakit kencing manis.

(158 huruf)

http://noorafzan.blogspot.com/

bejangutm@gmail.com

rhapsody LiN said...

hanya memerhati dri jauh boleh? ;)

Fadhli said...

kalau takde twitter camner? boleh join jugak ker?

syahirul said...

CONTEST joegrimjow: Dapat 10 ribu, aku nak tanggung kos rawatan dan pembedahan adik aku yang bengkok tulang belakangnya yang dikesan sejak dia darjah 6. Tak payah lagi menyusahkan kedua ibu bapa yang banyak berkorban selama ini. Walaupun ada risiko pembedahan, aku telah berniat begitu. Harap wang 10 ribu cukup untuk menjalankan pembedahan.

(352 huruf termasuk space)

uel blog: http://syahirul.com
email: syahirul.com@gmail.com

p/s: takde kata pasal FB pages or tak kan? walaupun pages, ia facebook aku jugak kan :)

nikamirul said...

Contest Joegrimjow : dapat rm10k , aku nak beli tudung dan baju kurung untuk perempuan perempuan yang tak tutup aurat yang akan menyebabkan dosa dan nafsu aku bertambah dengan tak sengaja.Baru dah takde kes Akhlak.Baru tiada lagi kes buang bayi dan mangsa rogol.InshaAllah.

(255 huruf)

URL blog : www.nikamirul.com
Email : nikamirulfariq@yahoo.com

hasrul hassan said...
This comment has been removed by the author.
hasrul hassan said...
This comment has been removed by the author.
hasrul hassan said...
This comment has been removed by the author.
hasrul hassan said...

Dapat 10 ribu saya akan melangsaikan hutang-hutang yang ada;
baik hutang lama mahupun hutang baru kerana wajib kita menjelaskan hutang
sebagai seorang Muslim. Saya tak mahu nanti disebabkan hutang; kehidupan jadi
tidak berkat. Kerana keberkatan itu adalah lebih penting; apalah erti menjalani
kehidupan ...andai hidup tak berkat dan penuh dengan hutang. (302 huruf)

blog hasrulhassan: http://hasrulhassan.blogspot.com
email: hasrulhiteg@gmail.com

**p.s: Harap maaf berlaku beberapa kesilapan teknikal semasa posting komen ini. harap maklum.

syahrilhafiz said...

Kalau aku ada sekarang ni RM 10000, aku tak akan duduk diam lagi, akan aku plan sempoi2 punya untuk mak ayah aku pergi dating dan habis kan semua wang itu untuk mereka. Anak yang baik akan balas jasa, tak kan nak bolot sorang je..hehehe(187 huruf)



blog : http://syahrilhafiz.com/blog
email : xchainz_91_apis@yahoo.com

zool said...

dapat 10K si Zool akan memecahkan ia kepada 4 bahagian, RM4K untuk bayar PTPTN, RM2K untuk simpanan, RM2K untuk mak& bapa dan RM2K untuk kegunaan lain-lain. Kat lain-lain tu baru leh guna untuk belanja JoeGrimjow makan roti canai 25 keping dan beli produk kuruskan badan dari Joe.


- Ceh.. susah gak nak kira huruf.. Tapi rasanya kurang dari 300 gak ni

zool said...

@zoollupa nak letak url ngan emel :- http://ligakampung.com

emel : zzarizi[at]gmail.com

Jard The Great said...

contest rupanya..ehehe

Mine-

"kalau dapat RM10,000, aku akan agih-agihkan pada mereka (blogger) yang layak dan boleh buat contest seumpama ini dan jadikan wang agihan itu untuk contest plak. Ini untuk mengembangkan dunia blog dan pastikan ia berilmiah dan berkualiti"

lalalala...

blog : http://ignorantbrat.blogspot.com
email : jardness[at]gmail[dot]com

Norfa arisha said...

Contest joegrimjow : kalau dpt rm10k tu separuh akan ku simpan dlm ASB untuk masa hadapan dan separuh akan ku bayar hutang.Hutang banyak hati tak tenteram.


blog:http://norfaarisha.blogspot.com
email: fara_sanora@yahoo.com.my

Anonymous said...

Salam...
hadiah nyer RM10K or Rm100?

AKU! said...

Dapat RM10 ribu,rm5k aku akan beli kelengkapan peralatan untuk perniagaan homemade kek aku.Selebihnya rm3k lagi aku akan simpan ditabung haji untuk tambah duit nak ke Mekah tunaikan haji. lagi rm2k aku akan buat jamuan makan untuk semua sahabat online.

(222 huruf)



http://ummi-alifya.blogspot.com/

email:dsaljucakes@yahoo.com

lisa said...

dapat rm10ribu saya akan langsaikan separuh hutang PTPTN agar adik2 kita n korang sume boleh pinjam plak duit PTPTN bila dorang dapat sambung belajar kelak oke~~

email :: iii_lissa.5187_iii@rocketmail.com

fndrocka said...

aku rasa ramai je ada simpanan 10k..mostly buat simpanan masa hadapan kan.tapi kalau ada org nak kasi percuma macam tu aje..aku nak buat contest menang seribu ringgit lah.

fndrocka said...

jika aku dapat 10k..separuh aku kasi keluarga aku.selebihnya aku beli 2 ipad iaitu satu untuk aku dan satu untuk kegunaan keluarga.kemudian,duit yang tinggal tu aku suruh dorang berjimak agar bila aku bangun esok pagi duit tu dah beranak pinak menjadi 100k. bila dah ada 100k..aku order kereta sebijik.

fndrocka.wordpress.com

fndneo@yahoo.com.my

fQ said...

Dapat RM10 000??? peh simpan buat bayor duit ptptpu. Eh kejap, tak cukup. Hutangnye RM80 000. takpe la, kasik orang lain jep la. amik la amik.

url: fqgoinginsane.blogspot.com
email: funqewl_39@yahoo.com

(tak reti kira pp, haha!)

Khai said...

Ok joe.. join suda.. menarik contest ko ni.. hehe...

http://fb.me/JaFsD1zF

joegrimjow said...

@Anonymous

off koz rm 100
=)

joegrimjow said...

@syahirul

boleh. semua boleh asalkan facebook

joegrimjow said...

@Fadhli

boleh, sebab twitter tu pilihan

FiNa said...
This comment has been removed by the author.
FiNa said...

Klu aku mng RM10k,1st aku nk beli laptop (yg biasa je) sbb sjk rumah aku kene rompak bersme laptop sem lepas (masa birthday aku pulak), susah nak buat assignment.2nd, aku akn bagi pd parents aku utk support skt2 untuk beli kereta sbb kami 1family x pernh ada kereta. Yg ada cumalah van buruk (utk berniaga) utk kemana shj.

blog: http://fina354.blogspot.com/
email: alongfina@fina.com

asfiedaimpiana said...

Dpt RM10k aku nak buat biz online RM4K,memacam boleh jual.Pastu nak berhenti keje nak jadi istri solehah (skang x brapa solehah :P),pale otak x penin nak trima arahan yg x msuk akal, bleh teman hubie outstation, jaga makan pakai dia n pantau kesihatan dia, urus rumahtangga dgn jayanya, bleh g jejala...n sana sini jjln g UK jumpa JOE.RM1K utk amal jariah ie buat contest gak,RM3K byr utang CC n PTPTN, RM2K labur kat Unit Trust(tuk j/masa pjg).AMIN

www.asfiedaimpiana.blogspot.com
asfieda_1313@yahoo.com

asfiedaimpiana said...

salam joe, minta kebenaran utk copy paste kat my blog sbg hebahan yer..tq

izulman said...

hahaha tertipu~ ingatkan ade contest RM10000 nak gk join kot2x la menang durian runtuh XDDD

joegrimjow said...

@FiNa

jangan lupa update kat facebook ek
=)

joegrimjow said...

@asfiedaimpiana

sangat dialu-alukan

suffer8zine said...

jika aku mendapat duit rm10 ribu mula2 aku akan membaiki rumah family aku dikampung yang tak siap renovation, aku juga akan tukarkan kepok dan batu nesan arwah nenek aku yang baru je meninggal bulan lalu, jika ada lebih aku akan membeli beberapa buah basikal untuk adik2 aku untuk kesekolah dan selebihnya aku akan simpan didalam bank untuk kegunaan akan datang seperti hutang pinjaman MARA menunaikan haji dan lain2, insyallah.


http://suffer.frenzyfm.my
suffer8zine@yahoo.com

suffer8zine said...

@suffer8zine
kalau nk dapatkan like paling bnyk rasanya x mampu la, happy dpt join contest ni!

rubi @ cawan pink said...

tak tau kenapa banyak sangat comment deleted kat sini.

btw, xdpt la nak join sebab AFundi pulak. saya xde aura~ lol

Sya Isya said...

Dapat 10 ribu, Sya nak beli rumah (bayar down payment), rumah makin lama makin mahal. So, ada rumah, maka ada aset yang bernilai tinggi untuk masa akan datang. Sewa kan orang pun boleh, kalau tak nak duduk kat rumah tu. Sewa kan orang pun dapat duit juga, so duit atas duit.

URL: http://akumerpatiputih.blogspot.com

nikamirul said...

aku rasa khaihassan menang -.- 400+ likes. lol

d_tieah said...

Fuiyoo..
Mantap la contest ni..
Huhu..

~Abg Joe kena tag dalam entry sy..
Hehe..

SuFian HaKiM said...

Kalau saya dapat RM10000, saya akan ambil 30% untuk menderma di rumah anak-anak yatim manakala 30% lagi akan digunakan untuk belanja kawan-kawan saya makan dan 40% lagi akan disimpan kedalam bank untuk beli motor :)

Email : sufian07z@yahoo.com
Blog : http://sufianz-hakim.blogspot.com

joegrimjow said...

@rubi @ cawan pink

dieorg delete sendiri
=)

pink said...

Salam handsomee bro ! ;) hee
Miraa nak join tao tao ;)

Dapat 10 Ribu ,saya nak simpan duit tu dalam bank untuk future study tak nak menyusahkan abah dan mama sebab saya sayang mereka :) Eh boleh la guna sikit kan duit tu untuk belanja family ,bf and bestie ♥ heee :P Lepas tuh boleh beli dvd korea banyak banyak .lalala~

URL BLOG : http://pink-lalala.blogspot.com
EMAIL : princez_mywa@yahoo.com

DONE !

slay said...

contest joegrimjow : jika aku dapat RM 10 ribu, aku buka gerai bunga di sekitar kawasan universiti pada konvo tahun depan!

url blog : http://www.slaythetraveler.com
email address : fiq.chuck@gmail.com

Cute MuM said...

contest joegrimjow : Jika aku dapat RM10 ribu, separuh aku nak beli jongkong emas n simpan untuk masa depan... Pastu bawa Family aku n Mertua g melancong kat Langkawi... sebab diorang nak bershopping... Bakinye aku nak g enjoy kat GENTING HIGHLAND dengan suami n Dania...

URL BLOG : http://mamiuyun.blogspot.com
Email : nuruluyunmazlan@yahoo.com

Asyraf Hamasaki said...

Contest joegrimjow jika dapat 10 ribu , separuh aku sedekah kat rumah anak yatim separuh lagi aku taja sapa sapa yang nak sambung pelajaran

aku dah post kat wall ko
tapi tak appear aku tag correctly sebab bler click dia ke page ko

Asyraf Hamasaki said...

ok

joegrimjow said...

@Asyraf Hamasaki

ok aje =)

haszuraidah ishak said...

contest joegrimjow : jika aku dapat RM10 ribu, akan kubeli tiket flight (nak beli plane tak cukop) utk balik berjumpa ngan family & kawan2, selebihnya untuk belanja keluarga & diri sendiri, buat kenduri kesyukuran, kalau ada lebey lagi, akan kubuat giveaway bagi cash!!!

blog : http://myapeapeaje.blogspot.com/

email : sz_ishak@yahoo.com

misz jue said...

kalau ada RM10 ribu , aku akan beri kat mak ayah aku RM2500 sorang..yang balance tu aku akan belanja adik-adik aku shopping.nak beli ps3 , mp4 , notebook ke..korang cakap je , ju beli..selagi duit tak habis lar...hehe

157 huruf

misz jue said...

ops lupe letak link blog and email

www.blogsukesuki.blogspot.com

jue_kiranazz@yahoo.com

neyra shazeyra said...

@joegrimjow

aku ta sabar tnggu contest ni habis hahaha

mcm aku kalah je ni. aisshsh

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW