Share

Laporan statistik Bulan June

Alhamdulillah, untuk bulan June, berlaku lagi peningkatan di blog joegrimjow. Walaupun berada di Malaysia tetapi masih lagi berlaku peningkatan untuk blog ini. Nampaknya joegrimjow sudah berjaya memikat beberapa 'loyal reader' baru dan ini membuatkan penulis bersemangat untuk hasilkan entry bermutu lagi *senyum*


Peningkatan sebanyak 119 peratus dari segi uniq visitor dan 137 peratus dari segi page views ini sebenarnya di dorong oleh traffic 'waktu offline'. Aku akan buat entry khas tips ini bagaimana untuk tingkatkan traffic di blog walaupun kita tidak online. Memang tips ini aku gunakan untuk bulan ini dan kesannya, boleh lihat sahaja di bawah ini dari segi peningkatannya!


Bulan May



Bulan June
Screen shot 2010-07-01 at 01.46.02


Alexa juga sudah bertambah ok dengan sekarang 143 k! Apa apa pun, terima kasih kepada pembaca yang sudi membaca, jasa kalian amatlah dihargai! Jangan lupa untuk membaca cerita joegrimjow dan joana serta perempuan-perempuannya (klik link). Semoga bermanfaat kepada semua



pss : Hari ni ke Kota Bharu mahu jalan jalan sampai penat

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

17 comments:

cik helena said...

nak tau juga pa tipsnya :)

Fyzal said...

thumbs up bro.. nanti kongsi la tips nye.. nak juga apply..

||| PöJìé PööH ||| said...

Xleh tgok, makan ati..

Love,
PojiePooh Abdullah

En iLham said...

kagum2
tgk sifu mantap gile
hehe
semoga berjaya lagi masa akan datang

noor afzan said...

tahniah2..
anda memang hebat..
haha~

share tips tarik trafik yea..
sharing is caring kan?

Redbloodsnow said...

PERHHH!!! RAMAI AH READERS KO BRO. SOLUTEEE SOLUTEE :)

+akufobia+ said...

sambung baca.

Nur Su'aidah said...

joe dahsyat lahhh! :)
tips lagi~ hehe

dr hakim said...

giler lah...ramai pengunjung

enyheartsdiamond said...

haish! jeles :)

joegrimjow said...

ramai pun sebab org sudi mengunjung
huhu

joegrimjow said...

thx u kepada semua yg sudi jenguk2

azizan4444 said...

ramai yg dtg sebab header tu..hahaha..mntap boh.kipidap

joegrimjow said...

ada jugak la skit sbenagay
heheee

joegrimjow said...

nuffnang, bleh la skit2. dah cash out bulan ni
;)

Jard The Great said...

aku da lama tak check alexa. ha ha ha. mungkin da bertambah sbb skang hapdet satu dua kali je sehari. uwekk

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

kencang seyh... thumb up la bro jeo..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW