Share

Revolusi produk Apple : iPhone, iPad... what next?

Sekarang Apple menunjukkan kekuatannya dengan mengeluarkan beberapa produk yang jelas sangat canggih. Kalau dulu ramai kekok dengan produk Apple, tetapi sekarang jika tidak memiliki produk Apple, pasti akan dikatakan ketinggalan (ok, ini melampau sikit)


jom kita lihat 2 produk yang telah di perkenalkan oleh Apple - iphone dan ipad!







2012 nanti Apple akan mengeluarkan satu lagi produk yang dikenali sebagai iBoard!







dan........ pada tahun 2014, iMat akan diperkenalkan!







pss : ini hanyalah mitos. tapi kalau ada pun, apa salahnya kan? hehe. jom lihat siapa top blogger di Malaysia!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

35 comments:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

gua follower tegar blog cik epal..
amacam??
gua update tak??

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

gua follower tegar blog cik epal..
amacam??
gua update tak??

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

ehh...gua komen no 1 dan 2..gua sgt update kan??


hi cik epal..
sy alvin..
hehehehehehe..
klik nuffnang sy ye..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...
This comment has been removed by the author.
Fazrul Nizam a.k.a iJaN said...

xde keje nk buat iMat pula...kekekeke...
mula2 dlu mmg minat gila ng iphone..tapi bila tgk kwn pki, xbest pla...kejap je abis bateri...kalau handphone canggih tp xde bateri, nk wtpa...

Effy Saiful said...

haha kelakar2.. i've heard a joke about something like iRack (iraq) and iRan (iran) b4..

iPad dah smpai UK blm?

joegrimjow said...

alvin, xpaham... huhu

fazrul, ku pakai ok je, tahan 2 hari kot

joegrimjow said...

effy, yup, dah sampai

tOm said...

hello joe...
ada award special utk anda..
sila ambil dgn ati yg terbuka ye.. =P

http://nakashimakureno.blogspot.com/2010/05/and-winner-goes-to.html

FarhanaDr said...

Erk.. Apekah makna si alvin itu? Ahaks.. ;p

Sangat dahsyat revolusinya.. IMat okeyh.. Dah macam Laksamana Do Re Mi atas tikar terbang daa..

Jard The Great said...

joeeeeeeee............. aku tak jumpa gerai IYTM tuuuuuu... besar betul putrajaya.. huhuhu.. tatau keputusannya

joegrimjow said...

huhu
ok ok
nanti depa gtau jugak
;)

balqis said...

sy tunggu imat. hahaha :D

cik paro said...

uish...
dr kecik smpai ke besar..
mitos je..

igtkan betul2..

Sky0ne said...

adehh iboard dengan imat...payah nak usung tu...haha

Nisa A. said...

waaaa.. canggih wooo ~ eaahahhaa~

joegrimjow said...

tunggu lah keuar btol2
baru terpesoana kite
hehe

LORD ZARA 札拉 said...

aku tak faham komen yang awal tu Joe~

hahaha~

apapun, lawak la kamu~

aku kalau ada iMat harus aku pitam~

hahaha~

Kuwe said...

Kalau revolusi. Benda makin lama makin kecik. Ni konsep ketamadunan balikan ni..

Apa pun. Ada jual?

Mohd Adziim said...

Apahal komen 1,2, dan 3 pelik semacam ?

Aku rasa dia nak bagitahu dia peminat cik epal yang agaknya dikaitkan dengan produk Apple.
Maksud perkataan update di situ rasanya nak cakap dia sangat pantas beri komen.
Macam itu la kot.

Joe ngan Zara setuju?

Produk Imat paling aku suka, macam buat breakdance la pula.

Ijoe takde ke?
:p

Roronoa Zoro said...

itu baru iMAT.. kalo iPENING, lagilah pening kepala.. hehe..

ChiLaBaey's said...

Iyer lah tu Joe.... den percayo... hehehehe.... :)

Hizami Rahim said...

wakakaka.
wah.
makin besar.
;)

nursarah said...

joe makin pandai berilusi kartun....




tetiba teringat zackzukhairi

mirachantek said...

huu aku xminat iphone. terlalu complex. mungkin sebab banyak app dalam tu aku tak guna. sebab yang penting call, message, call 3G, camera. tu dah cukup. untuk aku laa..

tapi aku puji ipod kesayangan aku. dah bertaon dan masih elok lagi. xde masalah. wahh sayang ipod saya!

.::WaNiE::. said...

imat buat potong bawang smbil update facebook dan twitter

hahaha

cik selamah kundang said...

hahahaha

kawie2020 said...

hahahhahaa... teknologi semakin berkembang

tapi komen alvin masih x paham...

hahhahahahahahhaa

hans said...

den duit pun tak ada lagi nak beli
wakakaka

p/s : Episod 6 Siri Antara Dia,Kau Dan Aku Sudah Dipublish. Jadi, Selamat Membaca Dan Moga Terhibur Di www.hanspunyablog.blogspot.com

joegrimjow said...

adzim
ahaa
mungkin jugak tu;)

aduka said...

besar gile..
letak dlm bilik je la..
nk bwk keluar mmg x dpt ar..
haha..

sinagarimba said...

besarnya. tak logik diaorang boleh buat besar gitu.
tap mana tahu diaorang mahu tukar selera.

sinagarimba said...

besarnya. tak logik diaorang boleh buat besar gitu.
tap mana tahu diaorang mahu tukar selera.

+akufobia+ said...

tak agakagak.buat apa besarbesar.bukan pakai pun nanti.haha.

amirfazwan said...

how about iRobot?
lolz..
=P

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW