Share

lagu indah : 4 jejaka untuk ibu/bakal ibu

eherm eherm....


nampaknya gossip yang ditulis entry sebelum ini mendapat perhatian yang agak luar biasa. ahaa, ku suka! takpe, nanti akan ada gossip sesi kedua. siapalah blogger yang akan kena tu ek? jeng jeng jeng.


hadiah awal untuk hari ibu


ku dah cakap yang hari ibu tiada spesifik hari. hari hari adalah hari ibu. hari hari adalah hari kita menghargai kasih kita kepada ibu sebagaimana ibu mengasihi diri kita. jadi untuk itu, kali ini ada sedikit video kepada blogger2 golongan ibu yang agak rapat dengan ku di dunia blog ini. erk, untuk bakal bakal ibu pon boleh.


terimalah lagu dari 4 teruna untuk ibu ibu tersayang/bakal bakal ibu tersayang juga =)
(walaupun lagu ini tiada kaitan sangat dengan ibu ibu, layan je lah)






ibu ibu yang comel2 semuanya


http://www.kujie2.com/
(emak hot ni boleh jadi role model terbaik kepada emak2 di luar sana)


http://attyfir.blogspot.com/
(pernah jumpe beberapa kali di malaysia, ada anak form4 yg comel)


http://suzie284.blogspot.com/
(rajin masuk contest ni, nanti pergi notts nak singgah rumah boleh)





dan kepada bakal bakal ibu pula (versi dah kahwin)

http://aleenavril.blogspot.com/
(TAK sebaya dan dia kawen dulu. baru edit, kekeke)


http://manggispink.blogspot.com/
(juga sebaya tapi dah kahwin. apsal semua blogger sebaya perempuan kawen dulu ni??)


http://nurulism.com/
(yg ni tengah sarat, kita doa supaya anak die akan comel macam husband dia.. apakah??)





dan bakal ibu yg belom kahwin

kamu

kamu

dan kamu

(nak letak link, kena kawen dulu ;-) )






dan untuk yang paling specel

ibu kepada umar n uwaiss


umar



uwais


kak su n anak2nya



http://suhaila0707.blogspot.com/
(suaminya sanggup call malam malam tanya camne nak naikkan traffic dalam blog, kekeke)




tiba-tiba rindukan mak. entry untuk mak disini.... 2 hari lagi nak mintak tolong. tolong ek nanti... tunggu 2 hari lagi ya

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

54 comments:

FarhanaDr said...

Auwwwww.. I segan nengok uolls nyanyi okeyhhh.. Mantop suare sorang2 jejaka.. Ekekeke.. ;p

~ pssttt.. taun depan ku masuk list okeyh bakal ibu... weeeee.. :)

FarhanaDr said...

Lagi satu.. Awie sure bangga ngan korang2 sume dik.. Pewaris rockers jiwang.. Sampai nak pecah anak tekak.. Ahaks..

FarhanaDr said...

Yang main gitar tu main gitar ke?? Hohoho.. Nengok macam main kompang laks.. Heeeee.. ;p

FarhanaDr said...

Okeyhhhh.. Last last.. Ku nak calonkan jard dalam calon2 ibu.. Hik hik.. ;)

joegrimjow said...

lol
doc kite ni smangat komen ya
haha

akak jard tak boleh lagi
belom cukup syarat
;)

Kujie said...

wahh..tiba2 rasa mcm mak2 je....sebab suka mencubit orang kat forum

baru call mak mertua sembang2 12 minit

btw - terimakasih....joe

Kak Jie pun ade backlink utk Joe

joegrimjow said...

ooh
baru paham pasal backlink
;)

Kujie said...

group ni hancusss....masing2 nak enterprem...hehehe

dok gelak sorang2 , nasib baik pakai earphone!

joegrimjow said...

lol
yg pentg
ikhlas
;)

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

bestnya!

aku merancang beli bank sperm~

^^

dan ya, entry itu memang kontroversi~

haish~

eh, kenapa aku mengeluh?
hahaha~

muhammadthoriq said...

Jgn lupe jmput yea...:D

joegrimjow said...

lol zara
xtau kenapa tetibe mengeluh ni
hehe
something to share?

farhana said...

mantopp nyanyian
tpi jap agi kaca ngan tingkap da pecah da
hehe

aLeen aVriL said...

joe aku sebaya gn ko ker??

haisssshhhh aku dah 25 taun nih??

seyes ke ko same umo gn aku....

selama nih ingt ko lagi muda...aisehmen...

Farid Fernandez said...

sila buatkan lagu tuk saya

Pensel Kontot said...

cute la....

nyanyi smbil pegang bear

hehehe...

cool

Suhaila said...

Ingatkan ade lagu untuk ibu..semangat korang nyanyi..lagu Iris (Awie) ni lagu untuk isteri kan sebab suami akak pernah tujukan lagu tu hehe

Wah.siap tolong promote blog kitorg dengan gambar2 lagi..tak tau pulak cik abg akak siap call lagi hehe..thanks a lot anyway..bukan senang nak masuk entry kat blog orang popular cam Joe ni :D

joegrimjow said...

aleen, lorh, 25 ke? haha, ok dah ubah

joegrimjow said...

promote skit2 je kak
;)

Kazaztan Team said...

w/p lagu tu tdk ditujukan kpd saya..ttp tema kasih...saya ibu juga...ehehhehe

mama zharfan said...

tq letak link i kat dlm blog u yg sgt famous ini..segan la plak, me blogger kecil-kecilan ajer...

eh, kalau nak dtg notts, inform la, kecik tapak tgn, bakul i tadahkan...tak jauh mana pun notts dgn sheffield kan...my zharfan memang kenal u..nama kwn mama uncle joe kan...until now dia pelik kenapa dia kena nyanyi happy bday utk uncle joe..hehehhe
anyway,i pernah sekali jer jejak kaki kat uni sheffield tu...gi meeting dgn prof llewelyn (law)...tp for me, sheffield uni mcm packed/crowded sikit susunan building nyer..as compared to notts uni :)

joegrimjow said...

huhu, rasa dah add kat facebook, tapi tak jumpa pakai nama ape
ke tak add lagi ek?
senang nak roger2
;)

shef uni wlpon pack tapi bestt

Boy said...

shooomelnyeeee umar n uwais

Nur -al- Ain said...

chika memang bakal ibu yang comelll sangat..

eh eh, dah dpt idea lain untuk hadiah alisya? hahahha.. nsb baik cpt buat entry ipad tu.. huuuuhuuu ;)

mama zharfan said...

belum add ler...u pakai nama joegrimjow ker? tak jumpa la plak bila search..
u add i ler yer
"Suzi Fadhilah"

serol said...

wah2.. ramai ibu2 ni. betul tu, hari ibu ni tak ada hari tertentu. Bila2 pun boleh. =)

Nur -al- Ain said...

chika memang bakal ibu yang comelll sangat..

eh eh, dah dpt idea lain untuk hadiah alisya? hahahha.. nsb baik cpt buat entry ipad tu.. huuuuhuuu ;)

joegrimjow said...

sayang ibu hari2

mama zharfan said...

i ada perasan in one of pics kat ur blog,muka kakak u mcm muka my senoir ajer...dulu kakak u sek kat MMP ker?
sbb kita kan jiran kg sebelah menyebelah ajer...maunya pernah terserempak tp tak kenal sblm ni...

Syaz Shuk said...

comel tgk lelaki pegang teddy bear. huhu

kak ina kl said...

ooo untuk akak tak ada ker??nak merajuklah..

joegrimjow said...

bg yg rapat2 je
yg rapat tak semesti glamer
nanti kite kawan2 lg

cik EPAL said...

comelnya umar dengan uwais tu :)

nursarah said...

heee. suka entry ni. comel sesangat.!

aLeen aVriL said...

lagi lagi buat lah lagu lagik...


huhhuu..


untuk bakal abah la plak..kang merajuk plak blogger laki2 ko xbuat lagu tuk dorang...ekekeke

ELYANA YAZMIN =) said...

so sweet =)

MuNsYi SaMa said...

bakal bapak2 lak joe?hehe

rmai gak blogger ibu2 ek.=)

.alie. said...

hahahahaha.
lawak la video no,sorang2 muka syok sendirik...


~ni entry sempena hari ibu ae..

~kuyam~ said...

miss my mom too..isk :')

bEEdLE d' bARd said...

wee...ltak la link aku kat yg nak kawen tu..hehe..

Q said...

comel! chika tu tunngu masa je. dah kat spital dah skrg. hehe.

aku nak masuk list bakal ibu yg belum kahwin tu. tp kena kahwin dulu.

adikeica said...

haha..x psala2 abang safuan pon dah kaki blog dah skrg..kes kes kes..lawak jew

CaPiQa said...

2 hari lagi? mintak tolong?

mcm tahun lepas ye? ^_^

joegrimjow said...

mungkin umar n uwais ikut papa joe?

YanaYeir said...

wooo....cayalah bro...boleh buat band ni...hahahha....

░♥si lampu neon♥░ said...

mak, i love you tuuu..

Adziim said...

Lepas ni bleh buat lagu untuk diri sendiri yg bakal berkahwin juga.

fika79 said...

tetiba nk terperasan..u ni adik kak fazni yg kat ausie tu ker?

[z@ck] said...

ahahahahaha!!
keluaq anak tekak ka joe???

myatiqah said...

kamu bakal bapa...tp sape bakal ibunye?itu yg kte nk tahu...hahaha

Adeqq said...

semoga I dapat jadi seorang ibu yang baik. Amiinn~

Eh, belum kawen. Takpe, berangan dulu. Btw, comel nye pegang bear. ahahahaha

atty's said...

adeh ..nak tergolak kty nengok muka sorg2 kt video nie ..heheheh..
thanks joe..make me laugh

eNaSaN said...

aku dh lYn klip nie kat FB...bole thN juga koRang yek...hik3....tp xleh blah yg pgang teddy tue..awat dok pintal2 bear tue...huhuhu..just jokEing...bla..bla..

+akufobia+ said...

nak sayang mak.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW