Share

Kan bagus kalau......

1) Setiap detik banyak orang online di blog kita

60 user online : masa entry scene yang dipotong dalam adamaya ini dipublish






2) Ada blogger yang menyumbang traffic yang banyak gila ke blog kita



top referrer untuk 13 mei (semalam) sahaja! THANK YOU BEN





3) Ada orang menghargai video yang kita buat


thank u pooji tulis entry pasal video khusyuk dalam solat ni




4) MALAYSIA berjaya mengalahkan CHINA dalam piala thomas separuh akhir semalam!










walaupun geram dengan kekalahan yang agak mudah semalam, tapi nak buat macam mana, memang itu adalah takat permainan kita sekarang. nampaknya semua kena bekerja lebih keras lagi untuk menang pingat emas olimpik 2012 nanti. harap-harap perkara 'memalukan' ini tidak berulang lagi. GO MALAYSIA GO!!!


psss : kesian kat hafiz hashim tak sempat main. huhu

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

37 comments:

Roronoa Zoro said...

60 online.. wow.. ini tahap otai nie.. hehehe

joegrimjow said...

kadang2 je tu
huhu

Mohd Adziim said...

Susah nak dapat 60 orang online masa sama.
Hebat Joe.

4) MALAYSIA berjaya mengalahkan CHINA dalam piala thomas separuh akhir semalam!

Berjaya mengalahkan?
Dari segi mana tu?

joegrimjow said...

tajuk : kan bagus kalau...

hehe ;)

Sharinginfoz said...

seronoknya bila visitors ramai kan... hmmm bila agaknya nak banyak2 ya... ben ashaari memang gempak kan...

Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

joegrimjow said...

org memberi
kita membalas

ardinihumaira said...

^__________^ cayala joe.. bestnya tengok 60 users online tu

adikeica said...

eh joe nape hafidz x dapat main?
sbb chong wei n choon han dah kalah kew?
aku tdo la selsema

Hizami Rahim said...

semua perkara akan jadi best bila kita letak 'kalau' di depan.
ahha.
;)

joegrimjow said...

eica, ye la kot camtu

joegrimjow said...

hizami, yup, sebab tu tajuk pon camtu

tehais said...

frustnya mesia kalah semalam..hurmm

joegrimjow said...

nasib badannn

SyimaSyaz said...

walaupun kalah...saya tetap tanak salahkan player semata-mata..salahkan BAM!

joegrimjow said...

haha
BAM x sedia pelapis ke?
huhu

.::WaNiE::. said...

takpela depa dah try.. pemain malaysia tak kuat dari segi psikologi kot :)

LORD ZARA 札拉 said...

sedih gila kot~
huhuhuhu~

+akufobia+ said...

berusaha lagi.go.

Fatin Aliyya said...

tu la kita smngt juang kureng...dh menang sekali trus x leh nk menang dh utk game setersnya.adoyai.

aku mang x ltk hrpn tgg kalo cong wei lwn lin dan.stress jek tgk dorg maen.adoi.huhu.xper, try lagi al jwbnyer

Fatin Aliyya said...

tu la kita smngt juang kureng...dh menang sekali trus x leh nk menang dh utk game setersnya.adoyai.

aku mang x ltk hrpn tgg kalo cong wei lwn lin dan.stress jek tgk dorg maen.adoi.huhu.xper, try lagi al jwbnyer

joegrimjow said...

macam xbagi fight je kan
huhu
stress punya pasal

hans said...

suka lin dan main
best

enyheartsdiamond said...

lin dan hensem dan tenang :D

JMR said...

wow.......ke laut malaysia semalam...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

j0e alahai.

bagilah tips kat l0lly cara2 rajin update entri alahai lagi.

sesungguhnya daku sangat pemalas s0 camane nak ramai visitOr Bhahahaha.

siti murni ishak said...

wow....60 tu...congrats...;)

Mr PenyuBiru said...

kan bagus kalau blog aku sefemes blog ko joe.hehe..

mama zharfan said...

joe byk bg tips utk tmbh traffic kat blog tq bro!

meorazor said...

hafiz hashim tak smpat tuko baju pun..kempunan jupe china

||| PöJìé PööH ||| said...

Bestnya bila jadi otai cam MrJoe, trafik tinggi, readers ramai, Pojie nih haram...
Ohhh btw, sama² :)
Bende baik elok dikongsi bersama..

Love,
PojiePooh Abdullah

MuNsYi SaMa said...

ko check visitors sume gne pe ek?

xpe. Msia leh next time insyaAllah. Yg penting players kna train very hard, mcm china nye training. gile kot.

joegrimjow said...

sama2
ada sedikit ilmu
ku mesti akan kongsi

joegrimjow said...

munsyi, pakai histats, register r, free je

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

giler aaahh 60 org sekali tgk page.. musti vangga... kiter paling banyakk pun.. isskkhh malu nak sebut disini.. hehehehehehe ...

bagus baguuss

aduka said...

60 skali online????
perghh..
hebat2..
=)

irahehe said...

perghh,aku mang kecewa giler msia klah smlam.tpi nk buat cmne kan.hehe~

aku pon tunggu hafiz maen sebab aku suke care die maen,walaupon muke cam xde prasaan kan..hahaha..

pepun,esok aku sokong indnesia.sebab ade taufik hidayt..hehe~

joegrimjow said...

erkk
nak sokong china esok
;)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW