Share

concert westlife di sheffield



entry pendek lagi sebab malam ni nak pergi tengok konsert westlife. apakah?? ya, tour westlife kebetulan dibuat di sheffield, sebab kawan dah beli tiket, terpaksa ikut dia. (terpaksa) walaupun bukan peminat westlife, tapi masih segar diingatan di malaysia dulu weslife ni jadi kegilaan ramai. tak paham, tapi itulah dunia muzik.





-what about now-






ini antara lagu yang best untuk di dengari. liriknya yang ada sesuatu yang disampaikan. tapi sejauh mana orang dapat ambil pengajaran, tak tahulah. tepuk dada, tanyalah telinga







runsing sebenarnya sebab dalam hayat, tak pernah lagi ke concert. tapi yakin yang concert UK ni lebih sopan, maklumlah, British people memang glamer dengan tata susila dan budi bicara yang kalah orang kita.

jadi harap harap.... keterunaanku akan terbela!


adioosss :-)


jom baca komik wonderjoegrimjow

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

35 comments:

NHIDAYAT said...

wahhh bestnya, enjoy urself...!
http://ilovefullcreammilk.blogspot.com/

milimilo said...

haha.aku suka westlife time kecik2 suke nyanyi season in the sun.xleh blah la joe takot keterunaan tercemar di concert.hihi =D

aduka said...

eehhh..
ade lg band westlife ni upe2nye..
igt dh xdeee..
O_o

uNIqIKA said...

tlg amik otograf n gmba mark dan shane. hehehe
erm, amaran: mark adalah g*y. huhu

diorg nyanyi lagu daughtry ke daughtry nyanyi lgu diorg r? sbb what about now ni rsenye lagu daughtry. @_@

bEEdLE d' bARd said...

jg diri ok...nnt jgn lupa upload video consert diorang...aku dulu penah jadi peminat tegar diorang...semua lagu aku hapal..huhu..malu mengenangkan zaman dolu2...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

minat westlife.. best nyer.. selamat berkonsert...

Azrul Hisham said...

hehe..ayat last tu tak boleh blah..hehe

aku still ada koleksi lagu diorang kat PC aku...

sophie said...

Suka westlife!!! have fun there

Mohd Adziim said...

Boleh pula kaitkan dengan teruna.
Haha~
Takut bahu kena usap-usap lagi ke?

joegrimjow said...

bahu kena usap?
LOL

fikah mus said...

enjoy the concert!!
syoknya dapat pegi..

Jard The Great said...

aku da tny telinga.. die takleh jawab.. ehehe

joegrimjow said...

jard, tanye lagi
hehe

lieya orange M.I. said...

westlife tak blh lawan backstreet boys kut..=p

jane said...

wakakakakaka i dun like westlife!
dorg lembik

ngahahhahahaha

FarhanaDr said...

Newboyz takde ke Joe? Hik hik.. Enjoy urself.. :)

joegrimjow said...

newboyz xdatang plak sini
huhu

ika honey bunny said...

weslife? da lame tak dnga lagu westlife. hihih

~ ( LayDee_N ) ~ said...

waa... westlife! i luv them so much!! ishhh...

.alie. said...

pak cik berahim ( brian ) xdop.xminat doh la westlife...


apakah kamu mdh sangat digodai joe?bru konsert tu.hik3~

mama zharfan said...

me memang minat band ni..masa tu me kat main campus UIA (undergrad)

joegrimjow said...

banyak plak yg minat westlife ni
bleh buat entry panjang ni esok
;)

green said...

huu..band femes masa kecik sekolah rendah dulu..

sana sini budak sibok uptown girl.. uptown girl..hmm..

mirachantek said...

alah, westlife je pon. bukannya pusiketdol

Hizami Rahim said...

wakaka.
how to ukur keterunaan?
hehe.
;)

joegrimjow said...

erk
camne ek nak ukur?
lol
xtau r

~miszirdawaty~ said...

aiyo, fuiyoh, aish.
westlife th.

tp, siapa mereka nih.
sumpah xbrp mau taw.
lalala.

Syakirah said...

Ya Allah!!!!
I am having a heart attack! No correction, my heart is breaking into pieces! No correction, my heart is being stabbed multiple times!

Ok, who cares what’s happening to my heart. Mohd Faridzul Asyraf b Mat Arifin, are you really sure you’re going for their concert tonight? Do you have any idea if they will be doing any other concerts elsewhere? Please, and I beg of you, please, inform me if you have any other further information regarding Westlife’s tour in the UK.

p/s: Sorry for sounding like a desperate lunatic and barging through you blog without even an Assalamualaikum. I do apologise for that. I was just blog-hopping and noticed this post of yours which just poached my heart.

NICK IRFAN said...

lagu westlife mmg best2! hehe

joegrimjow said...

syakirah, just came back from the concert
really awesome!!

erkk
not sure where they will perform
but tomorrow also hv same concert in sheffield
2 days back to back
;)

Syakirah said...

ooowh no!!!! :(

Which songs did they perform to???
Was it a big concert or a small one?

aBoi said...

aku sampai sekarang layan westlife...apedehal?

Aisya J said...

Oh best kan mereka live! Dulu ada pergi tgk mereka di Spore :)

You're in Sheffield? Ada pegi drop dead punya store tak? :OOO
:D

joegrimjow said...

drop dead??
huhu

+akufobia+ said...

siapa belakan untuk kau?haha.iqbal ke?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW