Share

Apa yang best semasa #AstroIPTV semalam?

Semalam hadiri event Nuffnang dan juga Astro - Celebrity Night with Astro. Memang agak lama tak menjebakkan diri dengan event Nuffnang ni, jadi semalam dah dapat jemputan, apa lagi mesti aku hadirlah. Kebetulan dah ada di KL, mesti kena hadir!

Entry ringan-ringan dulu sebelum aku review lengkap mengenai produk terbaru dari Astro ni yang aku rasa memang korang kena dapatkan (tak masuk lagi kat Kelantan, kalau Kelantan masuk, aku orang pertama akan subscribe!)

Apa yang best?



Menang Voucher RM 500!!


Yang bestnya, ahli dalam group tu semua aku tak kenal. Tapi bila dah berkenalan, seorang rakan di twitter dan pernah bertwit2 pun dan seorang lagi kenalan laaaaammmmmaaaa sangat kat blog selalu gak komen-komen dulu. Haaa, macam imbau kenangan lama lah. Yang best, group kiteorang menang group terbaik untuk pertandingan 'siapa curi mak limah' heh, dapat voucher ok!

Macam biasa, entry yang panjang akan menyusul tak lama lagi :p


pss : kenikmatan berblog adalah apabila kita berjumpa dengan blogger tu face-to-face

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

17 ulasan:

!! YaNa YassiN !! berkata...

Lor,.. nie lah org yg datang dr kelantan tue,.. hihihihi. Dah follow lama, baru jumpa kan.

JAI berkata...

Rezeki bro..dapat voucher..hehe..lama tak jumpa rindu rasanya..miahahaha

Fazrol berkata...

Salam perkenalan bro...
Pertama kali aku jumpa bro...

Ini laa group yang kalahkan group jejai ngan eyriqazz.. he he..

joegrimjow berkata...

@!! YaNa YassiN !!

dalam event je bleh jumpe ;)

joegrimjow berkata...

@JAI

yoyoy o je rindu
hehe

joegrimjow berkata...

@Fazrol

taktik kena ada untuk menang
haha

slamat berkenalan ;)

the::bored::sha berkata...

tahniah..tahniah kpd pemenang voucher rm5 rat tu. hahaha

Myvitrd berkata...

rezeki tu bro..

akuzle berkata...

@the::bored::sha

hahah... confirm besh! sapa temankan joe tuh?

joegrimjow berkata...

@the::bored::sha

SANGAT BEST!!!

joegrimjow berkata...

@Myvitrd

kena syukur apa yang ada
=)

joegrimjow berkata...

@akuzle

pergi sorang je malam tu
hoho

madammondoq berkata...

hai bro.. tak sempat bertegur sapa that day.. tapi takpe.. leh bersapa kat blog kan..

btw.. congrates dapat RM500!!!

salam kenal dari madam.. :)

Mamamanja berkata...

bestnya bocer JJJJJJJJJJJJJJJJ

lumut berkata...

bak sikit la! hehe

NUNU EERA berkata...

congratz.. so smpt gna voucher shoppin kt KL ke bwk blik.?

salam knl jgk..

Kristi berkata...

rezeki tu bro..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW