Share

Nora Elena : Scene yang dipotong dalam episod akhir

Amaran awal : Scene ini telah dipotong penerbit atas sebab-sebab tertentu. Scene ini adalah dalam episod terakhir. Tak tahu kenapa ia dipotong, tapi jelas, apabila scene ini dipotong, kelihatan perjalanan cerita menjadi pelik!

Tak pelik macam mana, kenapa baby yang dibuang yvone dari kereta adalah sebenarnya patung dan selepas itu polis dengan cepatnya menangkap mereka berdua walhal road block kat depan. Ya, sanga pelik. Khas untuk pembaca blog ini, saksikan scene yang dipotong itu!!
















Amacam? nampak lebih teratur kan jalan cerita dia camni. hehe. Mungkin sebab syok sendiri membuatkan penerbit potong scene diatas. Jangan lupa juga untuk baca ADAMAYA : SCENE YANG DIPOTONG DALAM EPISOD AKHIR!  


pss : siti saleha aka nora elena baru 21 tahun. haha. baru tahu!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

64 ulasan:

Sumayyah Nadhirah berkata...

hahhahahhahhahaa

Nur berkata...

amboi, gigih buat cerita tuh. Nice la

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ berkata...

Dah macam orang gilosss wa gelak sesorang depan PC .. wakakakah joeeeeeee!!

Fathiha Zainal berkata...

Hahahaha! Adehhh.. Igt betul2 ada scene kena potong tadi!!! =))

aisya sakaria berkata...

hahahahahaha. apesal pulak scene ni kena potong. baru tahu sapa rupanya hero sebenar. hahaha. :P

Twit N View berkata...

siot kau joe, hampir2 bos aku igtkan aku gila apa gelak sorg2 depan laptop...haha

Aman Ibrahim berkata...

hahaha~ adeih sakit perut baca..

numa LurVieya berkata...

Hahahaa.. Sgt creative!!
U make my day!! :D

tikin berkata...

hahahahha..terbaik la scene ni..keh3...:p

Kyra Hasman berkata...

hahaha.enjoy gilaaa

Mizz D O L L Y berkata...

HAHHA! Chomel

@namaakulynn berkata...

hahah,boleh pulak ada joegrimjow.kretip betul la.siap dRT aaron aziz lagi.cayalaa.. ;)

Nur Nadzirah berkata...

lawak2... =)

Shurazirah Sukhur berkata...

hahahaha sumpah kelakar!

oPiE iSa berkata...

Joe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apakah...

LoL~

XD

K O R I E berkata...

haha~
sengal doh..
japx2.. bayi diorang llki ke prempuan yea?

n a d i a h berkata...

la mudanya siti saleha :o

gigih betul! btw, kat sheffield amik ape? what year?

Peri PiA berkata...

har..har..har muke blushing evon same je :P

Kaoshi berkata...

xda keja lain ke joegrimjow?
haha

Sila lawat: Kaoshilogy

Izat Rashid berkata...

HAHAHA terbaik lah bro!

missSandwich berkata...

ngeks!! hakhakhak~

PutraRocker berkata...

@aisya sakariamende la ni..

aQi + GenGkey berkata...

terbaek wooo...
haha..:D

KiD berkata...

joe.. untuk filem masuk panggung punya, skrip dah siap dah? muahahahaa
Bocok untuk Anak

Live LiFe..LoVe LiFe.. berkata...

ingat ada betul2 scene yg kena potong..hahaha...buat saya gelak sengsorang..apa2 pun..tahniah atas kegigihan anda...hehe

Izbeta Shyah berkata...

kah kah kah, tak boleh blah lah, tapi bagusnya, sbb awk kreatif, wahh, tahniah..

Cik Wanie Ghani berkata...

hahahahahahaha,
lawak lah joe nie tau,
adoilah:)

blog-tips-kurus berkata...

mmm..memang SANGAT patut dipotong tu bro! :-)

Ujang9897 berkata...

derm...

hahaha

WanFadhilah berkata...

21 tahun? aku lagi tua. dush2!

azieazah berkata...

JOE..

susah payah ko lukis draf tu eh? Rajin nyer ko... clap!

wakakaaka...

next drama, buat lagi eh? Dgn FASHA SANDA tauuuu...

GILA...!: Aku Hantar Email Virus ke Email Sendiri?

ct kamila berkata...

haha..gelak guling2 aku baca scene yg kena potong tuu..

HAHA!


ehhh, bukan nora elena ni br 19 ke.. ade terbaca kat beautiful nara hr tuu..

gigih aku gtaw.. hehe

Zahra Ameerah berkata...

ahaha..kreatip2

Ecah Shafiee berkata...

kejadahnye..haha, rajin sungguh..bagus2..

cthajar_pinkgurl berkata...

lol cool ! XD


gelak sambil guling guling ! hahak


:seth than u mmg setan !

Ms Bery berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ms Bery berkata...

Hahaha.. lawak giler.. Tapi tu la penerbit tu lupe nak masukkan scene nie...

Pepepon terbaik la bro...

milimilo berkata...

hahaha terbaek lah joe. tolong lengkapkan cite yg tergantung. kikiki. komik cemni la yg ditunggu2 XD

masmurni berkata...

haha..suka2 ati jer ubah jln cite...nak report kat mak cik meen akak..lalalala

Aunty P :) berkata...

wah naseb baek ad joegrimjow . kalao takde tak taw la cane ending dia .

FAUZI NOR berkata...

Abis la Aron Aziz dah tak boleh cari makan lagi... huhuh

;p

abrablog berkata...

hahaahaha..terbaiklahh..

MuNsYi SaMa berkata...

Patut la! dah agak dah mesti director potong scene penting punye~ :P

SaYraH WonDerLanD berkata...

lor patut la pelik mcm mana baby boleh selamaT!! hehehehe

Scarlett O'Hara berkata...

Wah!Ada bakatlah!

anak abah berkata...

haha.. ade je idea u ni. =D

anak abah berkata...

haha.. ade je idea u ni. =D

Sufy berkata...

hahhahahahhahha..adoyaiii, gelak perut terburai..erkkk...:p

Aku Ibu Muda berkata...

ohhh...kamu lah penyelamat rupanya ye :P

anyss berkata...

Assalamualaikum,
Hero memang rahsiakan identiti dia...cuba tanya superman kalau tak percaya. orang kenal dia sbb seluar dalam merah dia tu je ;)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

ahhhhh, tak caye jugakkkkkkkkkkkk wahhhhhhhhhhhhhhh




















































































gfdsdfghjk

hana berkata...

erm...
mmg bes la scene yg di potong ni..
hahaha

Tengku Nizam berkata...

hahaha, buan maen semangat buat cerita tu,hhahaha

SyafiqahZack berkata...

hampir aku tertipu! mula mula aku baca muka serious. tiba tiba ade org nak tumpang. kerut dah. baru tau post 'kelakar' rupanya -.- bodohnya aku. bhahaha. abang aku dok report kat family sbb aku mengilai nngilai tetengah malam XD wahaha.

diyana berkata...

WOWW,BEST BEST

.:|kamaryeah|:. berkata...

terbaiklah~
sangat tekun menceritakan scene ter'potong'~

dks berkata...

tak dpt bayangkan kalau cite nur kasih pon ade scene yg dipotong haha

shida berkata...

mmg ada bakat jd skrip writer nie..ho3~~~

Omar berkata...

Memula baca dengan serius, sampai kat part tahan kereta.. dah rasa lain macam.. rupanya rekaan je kot..haha

Ain Zulaikha berkata...

hahahahah kretip kretip hahahah

Benrauf berkata...

Hampess

Tanpa Nama berkata...

tak penah terfikir pon ada penyelamat tetiba ek..

tp dalam cter ni baik hati jgk si yvonne ni..tukarkan dgn anak patung..

hidayahjamal berkata...

lawak, dgr cite siti saleha adik sam bunkface

Michele Hernandez berkata...

mmg ada bakat jd skrip writer nie..ho3~~~

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW