Share

HOT!!! : Muka lelaki yang menjadi igauan perempuan



Kalau jumpa lelaki ni, mari kita pakat siku ramai-ramai. Polis telah mengenalpasti pelaku yang terlibat dalam kejadian kes simbah asid di sekitar Kuala Lumpur dengan mengeluarkan gambar muka kat atas ni. Heh, tak de kerja lain nak simbah asid kat orang!

pss : malam ni nak ke Kuala Lumpur. Esok ke Times Square, jumpe lelaki botak tu, tego2 la ye =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 ulasan:

SyedGraphiX berkata...

igauan laa.. mimpi ngeri jadinya kalau tgk muka dia. hahaha

Kalaulahh aku seorang guru.. aku akannn.. haaa. cbe baca. HAHA :P http://www.syedgraphix.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

SyedGraphiX berkata...

igauan laa.. mimpi ngeri jadinya kalau tgk muka dia. hahaha

Kalaulahh aku seorang guru.. aku akannn.. haaa. cbe baca. HAHA :P http://www.syedgraphix.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

SuFy berkata...

memang padan betul la..Hishh!!!

joegrimjow berkata...

@SyedGraphiX

igauan ngeri pun boleh

joegrimjow berkata...

@SuFy

ntah nape die buat, thrill sangat ke

Norfa arisha berkata...

uhhh..kena pakai toping keselamatan... bahaya dimana mana...

joegrimjow berkata...

@Norfa arisha

pakai topi die simbah kat badan

ANiS SuZaNnA MaRaVillA berkata...

memg igauan ngeri, sampai menyusahkan pergerakan perempuan2 bertudung di KL ni. apa motifnya???

SyazwanSarawak berkata...

ni lah muka lelaki terakhir yang aku nak nampak kat dunia ni =,=

Wanita Mutalib berkata...

takut dah nak jalan2..

joegrimjow berkata...

@ANiS SuZaNnA MaRaVillA

xbertudung pon kena

joegrimjow berkata...

@SyazwanSarawak

klu jumpa kat atas motosikal, lagilah menjadi igauan ye tak

joegrimjow berkata...

@Wanita Mutalib

naik kereta je lah kan

Miss Hadiah berkata...

sangat scary...dgr kata dia aim pmpn melayu...

nurain berkata...

igauan buruk~

eja igauan macam eja iguana kan.tsk~

TiKa LEh berkata...

pegi kl nak cari mamat ni ke??hahahha..

joegrimjow berkata...

@Miss Hadiah

haah, hanya pompuan mlayu

joegrimjow berkata...

@nurain

eh
ada typo ke?

joegrimjow berkata...

@TiKa LEh
klu bleh mmg nak cari
huhu

Puteri Iqa Izyan berkata...

igauan ngeri betul mamat nih.

restu resort berkata...

jom laporkan jika ada maklumat..

Tanpa Nama berkata...

psycho kot mamat ni..xde keje len gamaknye nk dibuat..haish!

hidayahjamal berkata...

xsuka org wanted cani tlg la tangkap cpt, kasian mangsa dgn org ramai, hati2 k

Hanim Mahali berkata...

ahaha... igauan la sangat... ngeri ada lah....

hana berkata...

mmg mengigau2 la..
x leh tido di uatnye..
hahah

.miradila. berkata...

MUKA LAKI TU MACAM MINTAK NAK KENA SIMBAH ASID...

siku je tak cukup...

Cik Peanut berkata...

rase cam x selamat lak keluar selagi lelaki tu x kene tangkap. lelaki ni dah start satu fenomena baru lak, lepas ni main simbah2 asid lak.adeh

KiD berkata...

dia ni ada gangguan mental kut.. huhuh

Sesi Bergambar | Milkadeal

crayon berkata...

muka lelaki kegilaan lelaki

farah berkata...

Seram betul..
kne be alert la kali ni

zool berkata...

lepuk ramai2 kalau jumpa

Ain Zulaikha berkata...

igauan perempuan? mmg pun.. hehhehehe takut kot...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW