Share

Top 10 Lelaki Botak yang Berpengaruh

Kepada perempuan yang membaca entry ini, berhati-hatilah sebabnya ada banyak gambar lelaki botak yang mampu membuatkan tidur malam anda tidak selesa! Perihal lelaki botak yang berpengaruh, bukan sahaja di Malaysia, tetapi juga di Dunia!

Siapakah mereka? jom berkenalan


10) Kareem Abdul Jabar




9) Micheal Stipe




8) Micheal Jordan




7) Yun Brynner




6) Jason Statham




5) Patric Stewart




4) Stanley Tucci




Untuk Top 3 ni, memang sangat susah untuk aku bezakan disebabkan semuanya hebat-hebat belaka. Lelaki botak top 3 ni selain memiliki nama di dunia, mereka juga sangat hot gitu. Ada juga yang katakan mereka bertiga adalah sexy, sexy dimata perempuan comel-comel! 


Siapakah mereka??



3) Bruce Willis





2) Vin Diesel




Apaaaaa??? Vin Diesel no 2??? siapa no 1??? ingatkan Vin Diesel paling berpengaruh, rupa-rupanya ada lagi yang lebih berpengaruh dari Vin Diesel ni. Adakah dia .... juga pelakon?  jom tengok siapakah dia!!!












1) JOEGRIMJOW!!!



kah kah kah
excited gunting rambut no 2 tadi. hehe =)


pss : adakah lelaki botak itu sexy?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

37 comments:

SofieyAzwa said...

Wahh.. dah botak.. Hahhaha.. cam lex Luthor laa pulak..

faiz said...

hot giler joe! hahahaha..

SyazwanSarawak said...

hahaha. memang paling berpengaruh!
dah lama tak merasa botak ni. kekeke

kucarkacir said...

engkau jugak yg nombor satu yek..haha

enuLwanie said...

hahahahaha..automatik tergelak tengok joe berambut botak.

phewwwiiiiitttttt~~~

penaberkala said...

kah3, ada jugak wakil dari malaysia
bangga dowh, top 1 tuu
saya bangga jadi rakyat malaysia,haha

FARISZ@AZ.Com said...

yang antara 10 jejaka botak , no.1 paling HOT ke? wakil malaysia no.1.

p/s : tersenyum bila sampai no.1 tu

azel said...

tertanya-tanya gak sape number satu tadi ...
upe-upenye tuan blog ...
hohoho ~
style anda yg baru nampak smart + sweet ~
^^ !

Ery Farieha said...

kihkihkihkih

nak jugak dia no 1


kekekekeke

nama.aku.lynn said...

pic last tu artis mana tu??nak otogerafff!hahahha..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

kah2..yang last tu cam kenal jer..

nak saaiinn.. nak g umrah ke bro?

Halusinasi said...

nak sign...boleh?

haha, knp nk botakkan kepala?

Megat Azfar said...

HAHA! nak gelak kot. ingatkan sapela tadi XD nice try.

Hansyirah Takezur said...

tak sanggup nak skrol bawah td.. sebab terpana dgn kebotakan vin diesel..

ble skrol je.. what? haha..
oh no...

crayon said...

tak botak pun!!!

Syafiq Rosli said...

haha..memang sempoi lah lu bro..:)

cik heroin said...

hahaha. aar. llki btak sxy. hahaha.

b a m b a m ' s said...

hahahahahha..vin diesel yer sexyyy~!!! hehehehe..

Fauzie Jasmani said...

hahaha..tp apsal yg no 1 tuh still ada rambut lagi? botak jelah terus, baru ar ngancam abes..hehe

ASaDa RyutaRo said...

haha.. nak jugak dia no 1.. botak itu sexy!

iniialahaku said...

hahhaha....terpengaruh ni ha...bukan berpengaruh...adoyai...gelak guling2 plak

Amirez said...

smart botak :)
kali terakhir botak 6 bulan lepas, sempena majlis bercukur anak. sejuk je kepala rasanya...

restu resort said...

yg last 2 mmg kacak..

Farah Shahirah said...

haha... buat apa nak botakkan kepala gak? ni mesti kes nak tackle pompuan ni.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haha..ingatkan sapa td..style jgk 0rg botak :)
em kakak wani baru lepas gunting num 1 ;(

Anna Azam said...

Sweet... Tuan pnye bdn dpt dok no 1 plak yek.. :)

Fathi Adha said...

boleeeeeh tahan gak rambut style baru mr. joe,...

et ezzati said...

ada rambut lagi tu. tak kira botak. disqualified.

lama tak komen. ^^

alia zarfullah said...

hahahahhaa ok fine. kelakar sangat. I pun tunggu la siapa orang berpengaruh tu kan! then.. surprise!

OreO HitaM said...

aku nak buat no 1 ptg ni..
kita challange sapa lg hensem..aci?

Ct_hAjAr said...

lelaki botak?? wut?? hehhe..my hubby pun botak..ok je..hensem ape lelaki botak nie..i paling suke Vin Diesel..yawwwnnn!

EG said...

terbaik!

iman said...

laki botak + ripped muscle = sexy

but i find botak guys as scary, maybe sbb too masculine

shandye. said...

tapi nape Tom Colicchio guest judge utk rancangan masak-masak kegemaran aku Top Chef tak tersenarai?

ini tidak adil!

*tiba-tiba emo*

rohadatul aisy' said...

joe's hotttt...;) heheee

mengenaldiri said...

terssenyum*

atok said...

kehkehkeh. lama x nampak kau joe.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW