Share

Top 10 Lelaki Botak yang Berpengaruh

Kepada perempuan yang membaca entry ini, berhati-hatilah sebabnya ada banyak gambar lelaki botak yang mampu membuatkan tidur malam anda tidak selesa! Perihal lelaki botak yang berpengaruh, bukan sahaja di Malaysia, tetapi juga di Dunia!

Siapakah mereka? jom berkenalan


10) Kareem Abdul Jabar




9) Micheal Stipe




8) Micheal Jordan




7) Yun Brynner




6) Jason Statham




5) Patric Stewart




4) Stanley Tucci




Untuk Top 3 ni, memang sangat susah untuk aku bezakan disebabkan semuanya hebat-hebat belaka. Lelaki botak top 3 ni selain memiliki nama di dunia, mereka juga sangat hot gitu. Ada juga yang katakan mereka bertiga adalah sexy, sexy dimata perempuan comel-comel! 


Siapakah mereka??



3) Bruce Willis





2) Vin Diesel




Apaaaaa??? Vin Diesel no 2??? siapa no 1??? ingatkan Vin Diesel paling berpengaruh, rupa-rupanya ada lagi yang lebih berpengaruh dari Vin Diesel ni. Adakah dia .... juga pelakon?  jom tengok siapakah dia!!!












1) JOEGRIMJOW!!!



kah kah kah
excited gunting rambut no 2 tadi. hehe =)


pss : adakah lelaki botak itu sexy?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

37 ulasan:

SofieyAzwa berkata...

Wahh.. dah botak.. Hahhaha.. cam lex Luthor laa pulak..

faiz berkata...

hot giler joe! hahahaha..

SyazwanSarawak berkata...

hahaha. memang paling berpengaruh!
dah lama tak merasa botak ni. kekeke

kucarkacir berkata...

engkau jugak yg nombor satu yek..haha

enuLwanie berkata...

hahahahaha..automatik tergelak tengok joe berambut botak.

phewwwiiiiitttttt~~~

penaberkala berkata...

kah3, ada jugak wakil dari malaysia
bangga dowh, top 1 tuu
saya bangga jadi rakyat malaysia,haha

FARISZ@AZ.Com berkata...

yang antara 10 jejaka botak , no.1 paling HOT ke? wakil malaysia no.1.

p/s : tersenyum bila sampai no.1 tu

Tanpa Nama berkata...

tertanya-tanya gak sape number satu tadi ...
upe-upenye tuan blog ...
hohoho ~
style anda yg baru nampak smart + sweet ~
^^ !

Ery Farieha berkata...

kihkihkihkih

nak jugak dia no 1


kekekekeke

nama.aku.lynn berkata...

pic last tu artis mana tu??nak otogerafff!hahahha..

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

kah2..yang last tu cam kenal jer..

nak saaiinn.. nak g umrah ke bro?

Halusinasi berkata...

nak sign...boleh?

haha, knp nk botakkan kepala?

Megat Azfar berkata...

HAHA! nak gelak kot. ingatkan sapela tadi XD nice try.

Hansyirah Takezur berkata...

tak sanggup nak skrol bawah td.. sebab terpana dgn kebotakan vin diesel..

ble skrol je.. what? haha..
oh no...

crayon berkata...

tak botak pun!!!

Syafiq Rosli berkata...

haha..memang sempoi lah lu bro..:)

cik heroin berkata...

hahaha. aar. llki btak sxy. hahaha.

b a m b a m ' s berkata...

hahahahahha..vin diesel yer sexyyy~!!! hehehehe..

Fauzie Jasmani berkata...

hahaha..tp apsal yg no 1 tuh still ada rambut lagi? botak jelah terus, baru ar ngancam abes..hehe

ASaDa RyutaRo berkata...

haha.. nak jugak dia no 1.. botak itu sexy!

iniialahaku berkata...

hahhaha....terpengaruh ni ha...bukan berpengaruh...adoyai...gelak guling2 plak

Amirez berkata...

smart botak :)
kali terakhir botak 6 bulan lepas, sempena majlis bercukur anak. sejuk je kepala rasanya...

restu resort berkata...

yg last 2 mmg kacak..

Farah Shahirah berkata...

haha... buat apa nak botakkan kepala gak? ni mesti kes nak tackle pompuan ni.

SyAfaWaNi ♥‿♥ berkata...

haha..ingatkan sapa td..style jgk 0rg botak :)
em kakak wani baru lepas gunting num 1 ;(

Anna Azam berkata...

Sweet... Tuan pnye bdn dpt dok no 1 plak yek.. :)

Fathi Adha berkata...

boleeeeeh tahan gak rambut style baru mr. joe,...

et ezzati berkata...

ada rambut lagi tu. tak kira botak. disqualified.

lama tak komen. ^^

alia zarfullah berkata...

hahahahhaa ok fine. kelakar sangat. I pun tunggu la siapa orang berpengaruh tu kan! then.. surprise!

OreO HitaM berkata...

aku nak buat no 1 ptg ni..
kita challange sapa lg hensem..aci?

Ct_hAjAr berkata...

lelaki botak?? wut?? hehhe..my hubby pun botak..ok je..hensem ape lelaki botak nie..i paling suke Vin Diesel..yawwwnnn!

EG berkata...

terbaik!

iman berkata...

laki botak + ripped muscle = sexy

but i find botak guys as scary, maybe sbb too masculine

shandye. berkata...

tapi nape Tom Colicchio guest judge utk rancangan masak-masak kegemaran aku Top Chef tak tersenarai?

ini tidak adil!

*tiba-tiba emo*

rohadatul aisy' berkata...

joe's hotttt...;) heheee

Tanpa Nama berkata...

terssenyum*

atok berkata...

kehkehkeh. lama x nampak kau joe.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW