Share

Contest : Selamat Hari Ibu dari Joegrimjow

Update!!!

PERINGKAT PERTAMA SUDAH TUTUP!!!!

Tahniah kepada 40 peserta yang sudi join!!  Email sudah dihantar untuk peringkat kedua. Senarai peserta boleh tengok di sidebar





Pendahuluan :

Bulan Mei terkenal dengan hari ibu. Kebetulan bulan Mei jugak merupakan bulan mak aku dilahirkan, kebetulan rezeki bulan ni tiba-tiba banyak, kebetulan rasa seronok pulak nak adakan contest sekali lagi, maka lahirlah contest ini - SELAMAT HARI IBU DARI JOEGRIMJOW



Tempoh :

Peringkat pertama
Bermula 0001 1 MEI 2011 hinggalah 2359 31 MEI 2011

Peringkat kedua
0001 1 JUN 2011 hingga 2359 15 JUNE 2011




Cara :

1) Buat 1 entry berdasarkan tema 'Selamat hari ibu'
2) Dalam entry, pastikan ada link blog ni dan juga sponsor iaitu Faridzulasyraf.com dan Denaihati.com
3) Dah siap tulis entry, isi borang kat bawah ni dan tekan submit. Senarai peserta akan diupdate di tepi sidebar. takde nama sila bagitau
4) Pemenang akan diumumkan pada setelah tamat pertandingan



Pemilihan pemenang :

Peringkat pertama
1) 7 Entry terbaik akan menang RM 50 (Hakim adalah mak aku sendiri, hahaha)

Peringkat kedua
2) Daripada 7 pemenang tadi, gunakan RM 50 yang dapat untuk meraikan ibu anda. Buat 1 entry bagaimana korang meraikan ibu korang dengan duit yang diberi
3) Entry yang terbaik akan menang RM 150 lagi. 


HADIAH KESELURUHAN RM500
(Sponsor dari Faridzulasyraf.com dan Denaihati.com)



Petua tangga kejayaan :

Nak buat entry apa-apa pun tak kisah, yang penting kena dengan tema iaitu 'selamat hari ibu'
Entry berbentuk, humor, fakta, karangan, presentation - tak kisah pun, semua boleh!
TAKDE IBU, dah meninggal.... gunalah kreativiti sendiri. ibu mertua pun boleh kalau taknak ibu angkat
Tiada diskriminasi jentina



Siapa boleh join?

Blogger yang mempunyai blog
Bukan blogger nak join boleh hantar penyertaan kepada joegrimjow@gmail.com
Yang dah menang contest sebelum ni pun boleh join




Kenapa contest ini dibuat :

Hadiah yang dimenangi boleh beli hadiah untuk ibu korang. Takde duit, haa, masa nilah nak bagi duit ni
Nak rapatkan hubungan antara korang dengan mak korang - yang penting mak korang akan kenal 'joegrimjow' wahahaha



PERHATIAN!!!

Contest ini menyertai pertandingan DiGi WWWOW Award di bahagian 'Best Internet For Good Award' Minta jasa baik korang untuk vote entry ini untuk memenangi Award yang dipertandingkan. Hanya klik gambar di bawah ini dan vote untuk contest ini. Sangat berterima kasih




Borang untuk diisi




SELAMAT MENCUBA
(hadiah disponsor penuh oleh faridzulasyraf.com dan Denaihati.com)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 ulasan:

Farah Shahirah berkata...

kalau buat poem boleh x?

d_LA berkata...

perghhh..serius best contest camni..kene bookmark dulu ni..

joegrimjow berkata...

@Farah Shahirah

buat je,
semua boleh =)

joegrimjow berkata...

@d_LA

sila2
nanti datang balik
=)

.alie. berkata...

bookmark dah ni,teruja tengok form y comel2...

Miza Yusof berkata...

menarik ! nak kena kerah otak berfikir :) akan kembali menempek link :)

joegrimjow berkata...

@.alie.

teruja sebab form?
bukan sebab contest?
hehe

LORD ZARA 札拉 berkata...

Joe!

InsyaALLAH ku akan buat nanti. Tajuk bebas kan?

:)

Tanpa Nama berkata...

nak try mencuba nasiblah kali ini. huhuhuhu~

joegrimjow berkata...

@MyraRahim

jom2
mencuba

SofieyAzwa berkata...

Nak join! Dah bookmark.. nantikannn

joegrimjow berkata...

@SofieyAzwa

okeh, jangan lupa masuk okeh

Tanpa Nama berkata...

yeay, dah submit aa semalam ~~

Wanita Mutalib berkata...

dah jo--in :))

cik ina berkata...

dh submit. :))

godek2 oleh minamija berkata...

nak join jugakkkk..;)

lizz berkata...

yeah!!!dah submit!!!hehehehehehe

wazy berkata...

salam bro
saya dah submit entri untuk contest ni

neyra shazeyra berkata...

submit suda

_be yourself_ berkata...

saya memang dah buat entri pasal ummi 5 march lepas :)
then bila bw and nampak contest ni , saya terfikir , alang2 dah buat baik edit sikit and join contest ni :)

so conclusionnya , saya dah JOIN :)

i LOVE ummi :)

shahjiehan berkata...

dah buat entri ibu nih.. jom baca dan komen Selamat Hari Ibu, Mama ! | ! !shahjiehan [dot] com ! !

akubiomed berkata...

Selamat hari ibu. Kasih ibu tidak ada galang gantinya

putri_nian berkata...

salam

joe sy dah submit..baca ler enty sy..hehe..ringkas je..:)

akmalhilmi berkata...

kalau pki video boleh joe??
huhu

zida berkata...

laaaa nak exam, kompem tak sempat nak karang mengarang ni. huhu all the best la pada yang lain, zida sokong dari semua angle. heheh

salam ziarah dari Cairo :)

Syuxer berkata...

tq bro coz jemput blogger bawah tanah cam aku ni hahaha..tq2..akan aku join..:)..

Marcella berkata...

Ok..join sudah..beberapa kali membaca syarat penyertaan sebab takut da tutup.

tumpang lalu..
http://memetikdurian.blogspot.com

laksamberlipat berkata...

yeah dah join...

G3-lina berkata...

Saya join.. thanks~

Ummi Hanie berkata...

Salam,

Terima kasih atas jemputan ke contest ini Joe ... appreciate it ;)

Odah + One = OdahOne berkata...

boleh cuba try test ni...lumayan betul hadiahnya...kena wt cite best2 ada masa nnti nak join...tq

fisa othman berkata...

gud luck to all!!

Mama Zharfan berkata...

me dh submit my link!
moga2 ada rezeki utk my mom :)kira belated mother's day gift :) Amiin

Chempaka Sari berkata...

Saya dah join!!

XOXO, Chempaka Sari.

fatinshah berkata...

dah send.ada x nama saya?

SofieyAzwa berkata...

Dah hantar entry dekat borang comel tu!

joegrimjow berkata...

40 penyertaan diterima. thank u =)

einz miszmessy berkata...

heeeeeeeeeeee....tak sempat nak join ^_^

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW