Share

Video SEX : Akhirnya video sex Datuk T terdedah

Kah kah kah

Entah ape-ape video sex yang kononnya sangat 'privacy' ini akhirnya boleh didapati di youtube. haha, cepat sangat bocor, ni polis tak pandai jaga atau memang salah satu dari konspirasi ni? kekeke. Siapa yang edit video ni memang hebatlah, saja part last dieorang potong. haha. Enjoy watching dan selamat membuat penilaian sendiri.





Baca selanjutnya 


Dan ada orang yang percaya laki dalam tu DSAI sebab gesturenya sama. kah kah kah. Lepas ni berhati-hati tangkap gambar dengan gesture macam tu ok, nanti kena tuduh. kekeke


Memang takde rupa DSAI, tak paham kenapalah amek masa yang lama nak satelkan siapa 'lelaki' dalam video ni. Tengok sekali harung dah tau bukan DSAI. korang rasa camne? hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

40 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aishhhhh~

geli plak...

joegrimjow berkata...

@Puan Capa

welcome to malaysia

rubi @ cawan2 berkata...

xheran pun.

liyana berkata...

haha perut moncit kot.. :D

KembarA KehidupaN berkata...

budak2 nye pemikiran yang buat video ni..adeh,kesian DSAI..fitnah politik memanjang dia kena

Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011

joegrimjow berkata...

@rubi @ cawan2

apa yg xheran?

joegrimjow berkata...

@liyana

xminum herbalife ni
hihik

joegrimjow berkata...

@KembarA KehidupaN

boleh baca eh
hebat btol
hhu

Masy berkata...

boncit. takde maknenye. heh.

Marhaen Kacak berkata...

layan jer la

Artikel Panas : Generasi Melayu Baru Yang Buta Sejarah, Di Mana Silap Kita?

eszol raar berkata...

thx 4 linking

nurayunni berkata...

mcm2..tkut lak..

joegrimjow berkata...

@Masy

lain perut

joegrimjow berkata...

@Marhaen Kacak

selagi boleh layan kite layan

joegrimjow berkata...

@eszol raar

np

KembarA KehidupaN berkata...

@joegrimjow

hikhik..ramai yang cakap itu alamat lokasi asal, ade yg cakap,mule2 dorunk cakap tempat kejadian kt kl,pastu ade org bongkar ayat kt video tu tulis thailand,tetibe kuar soalan yang die suh tanye DSAI ade penah p thailand plak.. my2cent :P

annadzirah berkata...

hai si perot buncit..
silalah dedahkan diri anda.
hahahaha.

Muaz Nabil berkata...

welcome to malaysia. *uhuk uhuk* (bunyi TERDESAK!) :P

Muaz Nabil berkata...

tengok betul2 between 51 to 55 sec. this video has been edited. Tiba2 je pelacur tu muncul. keh keh keh
(TERDESAK)

blog-tips-kurus berkata...

China Press cover dpn-big news. tapi x reti bace maaa...!

FarhanaDr berkata...

Please suggest herbalife.. Kasi kecut sikit perut.. Ekeke..

cerita-gadis-ini berkata...

ish xfaham nape la diorg ni suke jd pelakon seks buncit!hihihi

Nescafe ais berkata...

Serius, gua percaya kelibat dalam video tu memang Anwar Ibrahim.

APi berkata...

slamt datang ke dunia sex malaysia..

DanieL AdiE berkata...

Ho Ho Ho...

Solihin Zubir berkata...

bodoh sgt kah anwar nak rakam aksi seks dia sedangkan kes liwat pon x setel..

bangang btol sapa yg percaya..

Pakcu berkata...

apo nak dikato,,,~

Haz berkata...

@FarhanaDr
Stuju2..

izman berkata...

entahlah... pening betul bab2 politik ni.

FARISZ@AZ.Com berkata...

Hati-hati bagi yang comment menuduh zina.
Pendapat Ulama Berkaitan Fitnah Zina dan Politik Lucah
Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita
Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!
Pelajar Di Bunuh Hanya Kerana RM7 ?


Tidak percaya itu DS Anwar Ibrahim.Jika sudah tonton video ni bukan terjawab persoalan video tersebut tetapi semakin banyak persoalan yang timbul.

hana berkata...

adoy..
apsal la suke sgt maen fitnah2 nh..
cube la maen guli ke..ni tidak..
uat menambah dosa aje...
bawak2 la bertaubat..

Skype Crew berkata...

1st ak tgk 3hr lps mmg ak first time bajet mmg Anwar tp ble tgk bnyk kali, ak rasa bkn Anwar. spt gmbr yg ko mention gmbr tu joe, kt situla ak dpt detect yg dia ni bkn Anwar tp pd awl2 video mmg nmpk lbh krg sama dgn Anwar...

hrp2 POLIS dpt siasat benda nie dgn telus. igt..biar POLIS yg siasat, jgn ada campurtangan pihak lain tp ak ckp jerla sbb kebiasaannya mmg ade campurtangan pun.

lagi satu, mufti2 pun da gtau HARAM pi sebar video yg kita belum tahu siapa sbnrnya org dlm video tu & rata2 blog2 pihak satu lagi sudah mengiyakan ianya adalah Anwar & itu sudah menjadi 1 FITNAH.

Pihak yg satu lagi tu dah xnak dengar dah org2 agama nie ckp, apa yg dia tahu, apa yg dia nak tu la yg dia akan dapat. tu sebab kita anak muda nie kena bangun. klu xnak buat protes mcm Mesir pun xpe. KITA BANGUN PADA PRU AKAN DATANG NIE. PANGKAH BINTANG KE, PANGKAH BULAN KE..

INGAT ANAK MUDA, BANGKIT. Pihak satu lagi dah xnak agama dah. Realiti dah ade depan mata dah..

Owzil berkata...

kenapa dorang x panggil pompuan tu utk amik keterangan? muka pompuan tu jelas. so, senang nak cari kot.

KiD berkata...

entah ape idea diorang nak jawab.. tak sama dengan susuk tubuh anwar.. datuk T, sila bawak pompuan tu.. hahhaa

baincardin berkata...

Salam bro Joe.

Kpd:-

-manusia yg trlibat dlm video ni...

sama² kita doakan supaya mereka diberikan petunjuk dan hidayah oleh Allah s.w.t. utk kebaikan dunia akhirat..amin.....

Nescafe ais berkata...

Ah sudahh..Gua salah jawab soalan joe ker? haha.

Satu soalan yang gua nak tanya? Salah ke kalau gua percaya yang dalam video tu Auwar Ibrahim.

Ke kalau percaya memang betul Anwar Ibrahim, terus automatik di anggap bangang.haha

Zaidi Rasmin berkata...

Kalau tengok dari awal video, nampak macam lakonan. Ade tukang arah buat itu dan ini. Ade ke pelacur yang boleh sopan2. Pakai kemban bagai. Kalau dalam real life, mesti dah ehem2 terus.. takyah tunggu-tunggu... lakonan.. lakonan...

Myvitrd berkata...

macam watak lakonan semua..

Alexandriana Alia berkata...

video zaman apa begitu kabur.? kamera phone cap ayam aku jauh lebih berkualiti nak rakam video.. dasar fake. fake. bako je. bako!

Putera berkata...

haha...mcm berlakon je nih..politik

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW