Share

Gelombang hijau di Blog Joegrimjow

Eh eh, rilek, ni bukan pasal pilihanraya okeh. Ni pasal Gelombang Hijau - Innity. Hehehe. sesudah memikirkan baik buruk, akhirnya buat keputusan untuk berpindah jugak. Nak test market dengan Innity tengok macam mana. Nuffang diabaikan? tak tak, cuma letak kat dalam blog satu lagi ni (Link) Jangan lupa baca ya blog satu lagi tu.




Pasal Innity ni - income dia... huuu huuuu huuuuuu - tak leh cite kat sini. kekeke. Cuma kalau muncul tu, berminat nak tahu jangan lupa klik okeh. hihik =)

(penjelasan kenapa bertukar kepada innity)


pss : sajak facebook syurgaku, jangan lupa baca!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

12 ulasan:

Miza Yusof berkata...

tahniah :)
selamat berinnity :)

joegrimjow berkata...

@Miza Yusof

thx u
=)

Bro Framestone berkata...

wel kome to da kelub joe

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

joegrimjow berkata...

@Bro Framestone

hehe
thx u bro

Tanpa Nama berkata...

oh..okeh2

joegrimjow berkata...

@Puan Capa

heee
harap paham

zahidah dihaz berkata...

kenapa saya tak tahu pun ada blog satu lagi ni?



New Entry: Sana sini | Dacing, Roket & Bulan?

joegrimjow berkata...

@zahidah dihaz

skrg dah tahu
hehe

saya_arief berkata...

tahniah..
makin kencang la income.
:D

joegrimjow berkata...

@saya_arief

xde a kencang sangat
huhu

suffer8zine berkata...

yeahhh bro baru lepas komen pasal gelombang hijau bakal peneraju tadi

Terkini : Telur Ayam Tiruan | Aku VS Nuffnang

joegrimjow berkata...

@suffer8zine
hehe
yg hijau tu pon akan meneraju jugak

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW