Share

Video dan Gambar Perempuan Bunuh Diri di KB Mall

Pukul 5 petang tadi gempar kat KB Mall Kota Bharu seorang perempuan yang ingin bunuh diri. Pieeww, kenapalah nak bunuh diri cik adik ni ya. dan kenapa jugaklah pilih KB Mall yang penuh dengan manusia tu sebagai tempat. aigooo




Kat bawah ni pulak video amatur yang aku amek kat facebook. Haiih, nasib baik abang bomba datang selamat (minit 0:31 Perempuan tu jatuh)




Hidup ke mati tak tahulah. Sebab dah jatuh tu. Ada orang kata selamat. mintak2 la selamat, nanti takut berhantu pulak KB Mall yang sudah sedia ada berhantu tu. Lagi satu nak pesan, bunuh diri macam dah tempah tiket ke neraka. kena bagitau tu!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

35 ulasan:

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

sebab apa lah dia nk bunuh diri.. hishh.. mcm dah xde jalan lain nk selesaikan mslah..

Aiman Ariffin berkata...

It's sad to see such things happening not only in malaysia but around the world. Suicide is never a choice or a window to a solution. Whatever issues she is having, i hope she will resolve in a healthy way.

kaizen berkata...

mlm nih sumer bace yaasin taw....

ika~~ berkata...

alahaiii la cik adik..
emm klu idup pn aku rsa mau pecah muka tu landing lantai!

Fathiha Zainal berkata...

Adusssshh! Ishk! Apolah nk men terjun2 bangunan pulak.. Minta2 la dia selamat n sempat la nk bertaubat.

suffer8zine berkata...

kan senang amek pisau tikam diri sendiri je, alamak ai manusia manusia

Terkini : Belasah Ibu Sebab Kahwin Lain

NaNaoSaKi berkata...

die selamat?? lg malu la die pas ni.. mesti org cm muka die.. klu pas ni die pi jln2 kt kb mall tu..

eton berkata...

kalau ade masalah pun jgn la sampai bunuh diri.. btl kata joe.. menempah tiket ke neraka..

miSSn0nAmE berkata...

uisy...mintak simpang la bnda2 cmnie...

❀aRaBeLLa❀ berkata...

nauzubillah...
apesal cam de bunyi orang tepuk tangan..ke aku yg salah dengar..

LORD ZARA 札拉 berkata...

kenapa nak bunuh diri kat mall?

=.=

cik pulau berkata...

apa la budak tu pikir..

betol2.. hopefully tak meninggal..
nati tkut plop nk g kb mall.. wohoo..

ChiLaBaey's Spot berkata...

Lemah iman budak2 sekarang ni... :(

aNdi.Hanin::حنين نظوره berkata...

ades..ada siap tepok tangan lagi tuh, dia ingat ni citer spiderman ke.. -_-

Azah berkata...

ada masalah psikologi kot.. minta2 dia selamat

Are'Ja_(",) berkata...

ini lah manusia iman yg tidak kukuh dihati... nauzubillah...
memang dpt tiket free ke neraka lah main bunuh2 diri nie...masyaallah...

nadiemsharmz berkata...

pas jatuh tu ade org sorak...truk gak!..budak tu failed spm ke hape??..ke pakwe tingl??>...ish3 otak ade tp xguna!...

sufidell berkata...

kami semua tepuk tangan sebab bomba dapat selamatkan dia la.ingat kami kejam sangat ke sbb suka benda mcm 2.

fazilah berkata...

kwn sy ade kat tmpt kjadian. katenye pompan cine nie. pasal mslh cinta.xtaw la btol ke x. huhu . dunia3~

rugi plak x p KB Mall td =.= hehe

M a W a D D a H berkata...

aduhh..menakutkan aje...huhu

Oori Sesang.. berkata...

bukan nak suicide sgt tu...sje jer...klu btl..pilaa terjun bukit ker..tmpt xder org..nipih betoi iman beliau...hasbi rabbi jallal lah..wa fi qalbi ghoril lah...

firuzLazuardi berkata...

x mati la joe...ada 4 tilam ngn minyak pelincir kat bwh tu...ooppsss! tilam je...kehkeh....

IjaXX berkata...

lagi video dan gamba

http://kotakpejabat.blogspot.com/2011/03/kb-mall-meriah-lagi-dengan-event.html

elianesuriane berkata...

haish... xde kije btol remaja zmn skrg ni...


kbmall berhantu..?

ce cite ce cite..

KiD berkata...

joe: baik hang pi pujuk dia.. bantu dia sikit bagi motivasi.. :)
Kapal Terbang Beruang

Izan Ishak berkata...

macam2 kisah lah manusia skrg...sikit2 nak bunuh diri je~

nora berkata...

aku tgk suku je
tak berani nk tgk sampai habis
takut
ngeri ke tak ni??

faraa halim berkata...

astgarfirullah,
kenapa la mcm gitu, ish3

Hazzy Ishak berkata...

nasib baik selamat

LaLa.. berkata...

Haihhh ni la jadinye kalau terlampau ikutkan emosi...dgr ckp setan je..

cIk IRa NuR HeaRT berkata...

bkn mcm dh tempah tiket ag...
mmg dh dpt tiket pon :)
lau btl la selamat,moge cpt insaf ^_^

Syuxer Melankolia berkata...

salam..saya pun wat entry ni..memang berani mati la..tapi tngok rupa macam orang cina..

~~~~Eksklusif Cubaan Bunuh Diri Di KB Mall Part 2~~

**Camner ye kalau nak wat entry kat atas cam ada link..minta tolong ajar ye..hehhe

sila balas kat syuxermelankolia.blogspot.com kalau saudara sudi nak jawab soklan saya yang x seberapa..:)

she.said berkata...

ISHH..
meremang bulu roma bila dia da jatoh

selalu pergi pulak tu KB Mall =.=


bunuh diri bukannya cara menyelesaikan masalah. bikin padah je. hushh

mamawana berkata...

Yg nak bunuh diri tu pempuan Cina kan.. bukan islam.

Miss Casiol Rmy : 3 berkata...

my dad keje kt bhgn psychiatric kt HKB.. n that girl memang kena hantar sane after that incident.. katenye parents tgh cerai, balik kelantan (dye org N.9) dok ngan nenek, pastu putus cinta plak tu... stress sbb 'kekurangan kasih sayang' kate surat khabar :D luka kt mulut mase terjun atas tilam tu.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW