Share

Lawa tak profail picture saya?

Sampai di rumah dengan harapan internet sudah pulih malangnya belum pulih-pulih lagi. Catat rekod ni dah sebulan seminggu tiada tindakan yang dibuat walaupun dah 8 kali aku call. Takpe, esok nak call lagi! 


eh, membebel pulak kan?


Ok, entry pendek gaban, nak jemput semua yang ada di Kota Bharu untuk ikuti sama program best sangat ni - Kelantan HOM. Jom-jom pakat kita dengar. Pasal lelaki dalam gambar bawah ni, nanti aku akan cerita pasal dia dengan panjang lebar. Antara lelaki yang banyak ubah pemikiran aku. Fuh, kalau korang dengar cerita dia kan, konpem akan admire kot! nantilah akan diceritakan!!!



pss : Cuba teka berapa umur dia?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 ulasan:

ain revival berkata...

alaa~xbalik qlate pun~

joegrimjow berkata...

@ain revival

alaaa ruginyee

Nadhirah Ahmad berkata...

60-70

KiD berkata...

gomo klate gomo.. laaa, joe tak emel pun report number kat kid. takpe, nanti kid try usha...

fadhdeela berkata...

siapakah dia??huhuhu

Meh singgah: Trip to Cameron Highlands!!

Mar berkata...

umonye dalam 60 ke atas

SyahmiFikri berkata...

pergh.. nie la one of president team.. hebat la!!

SyahmiFikri berkata...

pergh.. nie la one of president team.. hebat la!!

Gimi berkata...

em..50 lebih kut

Azah berkata...

apa masalah ngan TM? ku problem hr tu, kejap je dorang datang betulkan. hoho

joegrimjow berkata...

@Nadhirah Ahmad

50 je
hehe

joegrimjow berkata...

@KiD

baru email
huhu

joegrimjow berkata...

@fadhdeela

salah seorang press team malaysia

joegrimjow berkata...

@Mar
50 tahun
hehe

joegrimjow berkata...

@SyahmiFikri

sangat2 hebat

joegrimjow berkata...

@Gimi

50 cukup

joegrimjow berkata...

@Azah

sampai skrg masih xok lagi

Tanpa Nama berkata...

52 kot

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW