Share

Keputusan Anugerah Juara Lagu 25 - AJL25 : Tahniah kepada pemenang

Terus terang mutu persembahan ajl25 kali ini tidak 'seumpph' seperti yang disangkakan. Mana nak umpph sebab persembahan ke10 aku dah tertidur! Bangun-bangun dah nak umum keputusan. Haiisshh, walaupun dah buat lawak sakarstik kat twitter, gagal juga nak buat mata tidak mengantuk! sebab tu lewat sikit publish entry ni =)


Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu 25

Persembahan terbaik

Faizal Tahir



Persembahan vokal terbaik

Hafiz



No 3

Hafiz



No 2

Meet Uncle Husin



Juara

Ana Raffali




Contest teka siapa juara AJL - Keputusan

Terima kasih kepada semua 135 yang cuba meneka di ruangan komen sebelum ni. heh, ramai jugak yang cuba nasib dan dengan nama Ana Rafali sebagai juara, aku ingat dah takde dah yang dapat teka dengan tepat. Tadi tengok sekali imbas, nama faizal tahir dan juga nama yuna saja disebut-sebut. Perghh, 2 2 tiada pun. haha. itulah lagu, macam bola, apa-apa boleh terjadi

Seorang berjaya dengan tepat!

Ada juga seorang yang berjaya teka dengan tepat!! Hebat betul orang ni sebab tekaan dia sebijik sama dan dia adalah satu-satunya peneka yang berjaya meneka dengan tepat. Jawapan yang diberi pun agak awal, iaitu pukul 8 pagi tadi. Meneka di awal pagi - memang mantap lah!



Tahniah kepada API (link blog dia) kerana berjaya menang hadiah contest kali ini. Respek sebab boleh teka dengan tepat. Nanti akan dicontact dan hadiah akan diberi selewat-lewatnya esok. Hehe, bolehlah buat hadiah tu belanja ana raffali makan kat kedai mamak =)


Terima kasih kepada semua dan jumpa lagi di contest berikutnya!!!


pss : kecewalah yuna tak menang apa-apa, gaya tudung pelik kot malam ni? heh!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 ulasan:

akmalhilmi berkata...

caya la
huhu

APi berkata...

oh..
tak sangka begitu tepat sekali..
anyway thanxz..

Ery Farieha berkata...

wahh sebijik2 tepat!
haha

joegrimjow berkata...

@akmalhilmi
tepat pulak
hehe

joegrimjow berkata...

@akmalhilmi
tepat pulak
hehe

joegrimjow berkata...

@akmalhilmi
tepat pulak
hehe

joegrimjow berkata...

@APi

sebijik sama
tahniah bro

joegrimjow berkata...

@Ery Farieha

seJIbik gitu
wahaa

♥CIK SHA♥ berkata...

fesyen yuna sangat pelik..T_T

Mr. BLB berkata...

wow tahniah
pasni nk buat lagu kat utube la

Wan berkata...

haha best la mamat api tu
rm50 dan link

ADfeez berkata...

mest die minat sama anna raffali :P

latest entri :
HIdup tanpa Facebook??? bleh ker???
AJL 25 yang kwang kwang kwang....

Namie Xa'adea berkata...

tak sangka Anna Rafali menang. Setuju AJL kali ni memang lame. Lawak usik mengusik ketiga2 pengacara tu sangat skema. Mungkin dah tiba masa mereka bersependapat instead of gaduh2 manja.Lighting pun kureng, muka pengacara selalu terlindung oleh bayang2 pengacara yang 1 lagik, so Faizal n Cheryl selalu nampak "lebih gelap"

Raja Fiqri berkata...

Tak pelah, dah keputusan nak buat macamana..

mujur Superman ada juga menang anugerah..

hehe

diamuslima berkata...

waa.. bijak2..

joegrimjow berkata...

@♥CIK SHA♥

fesyen alaf baru kot

joegrimjow berkata...

@Mr. BLB

hehe
jom sama2

joegrimjow berkata...

@Wan

wahaa
link tu mahal eh?
hehe

joegrimjow berkata...

@ADfeez

agak2nya la kot
huhu

joegrimjow berkata...

@Namie Xa'adea

dah la memang gelap kan
erkk

joegrimjow berkata...

@Raja Fiqri

klu xmenang mgkin akan mengamuk mungkin?
hehe

joegrimjow berkata...

@diamuslima

sangat bijak2

Tanpa Nama berkata...

waaa!ada orang teka btol

Miza Yusof berkata...

tahniah kepada pemenang :)

Peri PiA berkata...

persembahan yuna best ...she looks nice in orange

hafiz n ft buat i terkejut btl

mr.syazwan berkata...

hebat budak ni

mcm sotong la pulak dia kan

haha

nisa berkata...

pasni saya rasa ramai budak dok sibuk pakat rakam video dorg nyanyi n masuk you tube, dgn harapan akan menjadi seperti ana raffali...hihii

MR. MIND berkata...

Ana mmg mantop!!!

Tanpa Nama berkata...

dah berabad upload vids kt youtube, tapi... xde hasil =((
wahahaha

tp dia memang layak untuk menang.. lagu dan lirik yang tepat..

haha.. kalau rajin.. view youtube mira.. ececece, promote youtube sndiri

http://www.youtube.com/miratheo

Tanpa Nama berkata...

wah
hebat lew dia teka!

joegrimjow berkata...

@Lelaki Ini

hebat kan die
hehe

joegrimjow berkata...

@MR. MIND

suke yuna lagi

joegrimjow berkata...

@nisa

hehe
yg tu sudah pasti

joegrimjow berkata...

@mr.syazwan

kembang kat bawah kan

joegrimjow berkata...

@Peri PiA

ft ape yg die buat?
tertido

gadisBunga berkata...

ahlil nujum kot. terernye teka!

chanz berkata...

cis aku betul johan je..haha

widydib berkata...

cait..aku x tahu ni ko buat contest. kalau x konpem aku yg tersasar jauh...hahahaha...
aku bajet2 no1 hanyut, no2 pelita, no3 ku ada kamu... langsung xde dlm list..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW