Share

Sponsor untuk Next Gathering!!

Menangi Hadiah RM 10 000

Aku ni kalau bab-bab gathering ni, memang sangat suka. Hari tu dah nak give up dah tak nak buat gathering dah, tapi sebab takde pulak dengar suara-suara yang nak sambung gathering besar ni, kenalah jugak buat. Masalah utama selain sibuk adalah duit. Betul, walaupun korang tak sponsor apa-apa untuk gathering, sebagai penganjur memang akan keluar jugak duit. Beli itu beli ini, sewa itu sewa ini. Mungkin sebab tu ramai yang tak nak buat kot. Nak mintak bayaran dengan orang yang datang? nanti kena cop buat gathering sambil buat duit. duuuhhh



Terima kasih pada DiGi

Mereka ada jalankan satu contest yang akan memberi RM 10 000 kepada 'youth' yang datang dengan idea yang menarik untuk adakan apa-apa aktiviti bersama kawannya. Ni macam mengantuk disorongkan bantal la ni, apa lagi, terus aku masuk! Jadi, jika korang nak join gathering besar ni, tak nak join pun kena jugak vote, sila ke page ini dan vote entry yang aku tulis ni






Terima kasih pada mr kay, fiq dan juga rafiqah yang menghantar gambar. syarat dia ada macam-macam dan antaranya kena tangkap gambar dengan kawan. celah mana nak kumpul blogger jauh-jauhkan, jadi suruh send tru email je lah dan ku cantum2 dan jadilah gambar atas.



Sedikit mengenai Gathering

Kali ini akan dibuat gathering yang besar punya. Perancangan aku dalam bulan 12 atau 1 ni, nak cari sponsor semua bukan senang ok, jadi kalau menang duit ni, senang sikit nak buat gathering. Kali ni nak lebihkan horizon kepada bukan sahaja blogger, tapi boleh jumpa sekali dengan kawan twitter, facebook. menarik kan? hari ni pun ada gathering kat TTDI yang kumpul tweeple ni, untuk next gathering ni, kita buat besarrrrr punya. Bagi impak kepada masyarakat dengan gathering. update penuh nanti aku akan cerita, sekarang ni kena menang dulu!



Mengenai contest DiGi

Menang sangat menarik dan jarang ada company yang sanggup bagi duit untuk buat program kepada remaja ni. ni yang sayang lebih kat DiGi ni =) ok, contest ni diadakan 6 peringkat, 6 minggu, jadi ada 6 pemenang. satu minggu satu pemenang. minggu pertama start pada 20-26 oktober. minggu2 seterusnya korang boleh check sendiri. so, sesiapa yang ada idea menarik dengan kawan2, boleh join jugak. tapi join lah next week2 punya, sebab minggu ni kita fokus pada event ni dulu. dia ada cakap, boleh hantar sebanyak mana event, so bila korang dah vote yang proposal ni, still boleh join jugak next week!



Apa korang boleh tolong?
  • Promote link ini (http://t.co/p2UNc2U) di blog dengan buat entry khas cerita sedikit sebanyak pasal pencarian sponsor ni, ni memang untuk cari sponsor untuk event KITA
  • Promote link ini (http://t.co/p2UNc2U) di twitter atau facebook suruh kawan-kawan vote
  • Di link ini (http://t.co/p2UNc2U) ada 'post to my wall', sila klik situ untuk share (mudah!)
  • Semua tak sempat, klik link ini dan vote untuk diri sendiri!

-Tajuk proposal itu adalah when blogger, facebooker and tweeple meet together-


Ingat, voting period sehingga 26 Oktober pukul 7 malam sahaja, jadi kita kena cepat!
(Korang nak copy paste entry ni pun aku tak kisah, terdesak nak cari sponsor ni!)



Bayangkan kalau semua blogger yang datang hari tu vote, dah sah sah dapat sponsor dengan mudah ni. Jom sama-sama support untuk adakan Gatherning terbesar ini =)


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

41 ulasan:

suffer8zine berkata...

pehhhh gath terbesar! mesti vote!


Terkini : Maut berebut remote TV

joegrimjow berkata...

@suffer8zine
vote2

HaFizRahMaN.com berkata...

perhhhhh hebat bro...gua vote 100x..haha..tapi rasa xdapat jugak join gathering...stay Kedah plus event penuh sampai hjung taun nie...=((((

SDS berkata...

gathering besar? cm best jek...

joegrimjow berkata...

@HaFizRahMaN.com

ok ok, jangan lupa vote banyak2
=)

joegrimjow berkata...

@SDS

ada duit nanti baru best bagi hadiah besar

mR Gee.!! berkata...

kawe xbrape no cLear lagih bohh...
expLain bahasa std bohh... tQ..

Ery Farieha berkata...

wahhh!

sungguh bersemangat joe for next gath

i'll vote for u

gege~

joegrimjow berkata...

@mR Gee.!!

klik n vote
huhu
pehe?

joegrimjow berkata...

@Ery Farieha

thx u ery

mR Gee.!! berkata...

ok .. roger..

Ery Farieha berkata...

eh cop

26 september?

touya berkata...

errrr september ?

Skype Crew berkata...

ok joe..nti ak vote & buat en3 skali. InysaAllah, kali ak try utk join. ;)

Kujie berkata...

tweeple - yeah!

MuhD NoR AzyM berkata...

Dah vote & promote kat fb.. :)
Moga berjaya kali ni..amin..

nabil_potter berkata...

mantop ko punya idea..
harap gathering kali ni ak dapat join,, :P

aYu berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aYu berkata...

dah VOTE & promot kat blog n twitter~

tp nape september joe?

aYu berkata...

joe...nnti dah jadi..ajak saya k..

Mr K berkata...

Joe. Awek yang atas gambar aku tu comel la

-ROCKprincess- berkata...

voted..
menarik nih...
semangat sket pasal gathering2 nih...
hehe...
good luck...

Nurulbadiah Lai berkata...

joe..
will vote ...

nti gathe jgn lupa ajak nurul okey..wajib..kalau x..nak saman joe

SDS berkata...

ada award utk joe...sila ambil di blog sy...

ishiko berkata...

menarek...

HaFizRahMaN.com berkata...

aku copy paste dalam blog aku bro>>

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/10/vote-untuk-sponsor-gathering-terbesar.html

joegrimjow berkata...

@HaFizRahMaN.com

wokey, thx u

joegrimjow berkata...

@Nurulbadiah Lai

akan jemput semua
=)

joegrimjow berkata...

@Mr K

ko nampak je awek comel

joegrimjow berkata...

@aYu

tersilap la ayu
huhu

joegrimjow berkata...

@MuhD NoR AzyM

thnk u thnk u

joegrimjow berkata...

@Kujie

credit to kak jieeee

khairil berkata...

vote for you...nanti aku tlg promote kat fb n twitter aku :)

redbirdfe berkata...

eh, ingat kan gmbr ramai2..apesal kuar empat je? hehe


-rafiqah

Faizal@PeJAY berkata...

vote 4 u utk gathering besar2

SyUhAdA berkata...

dah vote...
bes idea nieh~

paan berkata...

aku akan vote ko jugak . hope sgt ko berjaya wat gathering ni , dan aku berjaya join :)

entri terbaru ->Simple Web Untuk Bookmark web

atreyu strange berkata...

Voted today. I hope I remember tomorrow though. Haha!

nabil_potter berkata...

blog ak jugak ade-->http://nabil-potter.blogspot.com/2010/10/jom-vote-sponsor-untuk-next-gathering.html

athirah berkata...

rancangan yg menarik

hakimfaridzul berkata...

vote2!

good luck joe!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW