Share

Letak gambar CANTIK + SEXY untuk melariskan blog

Kepada jojo,

Saya timah, boleh panggil saya tim. saya ada blog. blog saya rasa saya dah cantik, saya make up blog saya terbaik dah. saya beli ebook cara untuk mencantikkan blog. memang tip top cantik. Tapi kenapa tak ramai yang baca blog saya. kenapa? ooh, sebelum terlupa, saya tak letak gambar saya dalam blog, sebab muka saya tak cantik, mesti tak ramai yang baca!

pliz help me!

timah yang kerdil


******

dear timah,

Terima kasih panggil saya jojo. lain kali panggil joegrimjow je ok. mmm, boleh send kat saya sekeping gambar awak, nak jugak tengok buruk macam mana gambar awak tu

regards,
joegrimjow


******

kepada joegrimjow,

sorry, ingatkan suka. hihik. dah attached


love, timah

*****


dear timah,

erk, laa, nak lariskan blog, letaklah gambar yang make up sikit. banyak sekarang ni editing photo free kat internet. download je. ok?

regards
joegrimjow

****

kepada joegrimjow,

urm... ok ok. saya sebenarnya tak pandai sangat edit gambar. jadi saya dah make up dan ambil gambar. rasa macam lawa pulak saya bila dah make up ni. komen pliz.


love, timah


*****


dear timah,

mak oi, berubah terus muka. haha. terbaik alat make up yang timah pakai. tengok dalam blog timah tu, asyik cerita pasal pembunuhan, rogol, bunuh diri, dan kes-kes yang ngeri je. takut ooh nak baca. apa kata timah buat tips2 bermake up ni dalam blog. nampak dah ok sangat dah tu. baru sesuai dengan perempuan kan

regards,
joegrimjow

*****


kepada joegrimjow.

Hampes, ingatkan timah perempuan ke? timah lakilah. ish

love, timah


*****


kepada joegrimjow,

dah 20 tahun tak reply email. KENAPA???? 



Moral :
Kalau ada rumah yang cantik, mahal, lokasi yang hebat dan sangat strategik, tapi masuk dalam rumah berbau busuk, keadaan berterabur, mesti tetamu akan balik dengan cepat dan tidak akan datang untuk selama-lamanya. Blog pon sama =)

cerita diatas rekaan, tiada kena mengena dengan hidup dan mati

******

Perempuan cantik memang suka letak gambar dalam blog kan? hehe, ini salah satu taktik untuk menarik perhatian lelaki macam aku supaya membaca, lelaki yang mencintakan keindahan??? wahaaa. tak. terpulang pada diri sendiri untuk menilai. Sangat jaranglah kalau ada yang comel tu tak letak gambar diri sendiri. Mesti letak punyalah. erk, ni teori konspirasi, jangan caye sangat


Ada jugak yang siap curi gambar lagi untuk katakan dirinya santeqqq. wootts =)


Ada seorang blogger ni, dia antara blog yang aku suka baca. dari dulu sampailah sekarang. walaupun berkisar pasal hidup yang tunggang langgang je, kadang2 merepek habis-habisan, tapi bila baca best. yang jadi best lagi, tak ramai yang baca blog dia. sesuka hati cakap tak ramai baca kan. hehe. ok, aku tak mahu letak url blog dia, nak suruh korang teka siapa pemilik blog tu. 2 hint dah cukup kot. siapa yang berjaya meneka, sila tinggal jawapan di ruangan komen ini berserta dengan url blognya. dapat teka dengan betul, belanja makan! wohoo. 

Hint 

  • Perempuan
  • Gambar




mr k mesti tahu kan? hahaha. malam ni akan bertolak ke Putrajaya. esok ada mini DiGi Gathering. doakan dapat iPhone!!! 


pss : im glad u didnt put that much pix in your blog even i dont remind u about this. ur face, only tontonan i di malam pertama nanti. wahaaa!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

65 ulasan:

Cik Bulat berkata...

sampai macam itu sekali pemikiran orang ye? gambar dijadikan sebab untuk melariskan blog. agak kelakar, brother joegrimjow,silalah nasihat that gals dgn sgt bkesan :) huhu

nursarah puteri biru berkata...

hahaha!.. mujur aku pompuan, maka ada aku kisah gambar pompuan tu cantik ke tak?

tak cantik tak apa. asalkan gambar diri sendiri.

tapi banyak blog yg aku suka, takde letak gambar diri sendiri pun dalam blog diorg. haha!

Atirah berkata...

Joe, skrg kita dah xpayah jaga hati sapa2 kan, kita rasa mcm tu, kita bagitahu saja kan. Saya setuju dgn benda ni *yayness!

khairil berkata...

gua kenal siapa owner gambar tu..wakaka, baru lepas gosip dengan joe :P

Skype Crew berkata...

tang bibir tu yg den xtahan tu...
aduh2..cam angelina jolie dah bibir dia...still single?hahahaa

joegrimjow berkata...

@Cik Bulat

ni tengah nasihat la ni
=)

Encik Tikus berkata...

yang atas tue sumpa kelakar kah kah kah

joegrimjow berkata...

@nursarah puteri biru

eh eh, cik sarah pun santeq ape

joegrimjow berkata...

@Atirah

fact sometimes hurt

wahaa

joegrimjow berkata...

@khairil

haha, xnak makan denganku ke?
hehe

khairil berkata...

errr...xpe next time ko boleh belanja aku makan, biar bagi orang lain je yang teka siapa dia...hehe

Hizami Rahim berkata...

wah.
comel2.
XD

masturah idrus berkata...

jojo, i tak guna gambar sebagai pelaris blog i.. ngehahahhahaa..

Kujie berkata...

Joe ni kan..........curi niche orang pompuan...bab cantik² ni

baru buat entri pasal collagen tiba2 dtg sini tgok 'cream photoshop' untuk awet muda

Ery Farieha berkata...

ewah pss anda

hhehehehe

Faizal@PeJAY berkata...

fida aishah

FarhanaDr berkata...

Hahahaha.. Cik mek itu pun ada jugak.. Marah pakwe dia kang.. Haha..

ms shiya berkata...

abg joe, sy rasa ramai la yg bc blog dia..
n i'm her silent reader..
:P

dia bhasakan diri dia sbgai 'aina'..
:)
http://sseeccrreett.blogspot.com

p/s:
bkn k jard pon bc kn blog ni??

ms shiya berkata...

abg joe, sy rasa ramai la yg bc blog dia..
n i'm her silent reader..
:P

dia bhasakan diri dia sbgai 'aina'..
:)
http://sseeccrreett.blogspot.com

p/s:
bkn k jard pon bc kn blog ni??

joegrimjow berkata...

@khairil
wahaa
bagus betol

joegrimjow berkata...

@Hizami Rahim

erk
berkenan
lalala

joegrimjow berkata...

@Kujie

hehe, tu muka ori tu kak jie
wahaa

joegrimjow berkata...

@Ery Farieha

cuweet tak?

joegrimjow berkata...

@ms shiya

eh eh
ye ke?
hehe

noor afzan berkata...

terbaik ayat yang last tu..
hoooo...
saya nak letask gambar sendiri la.
baru joe datang singgah blog..
haha!

gadisBunga berkata...

kat blog, no recent face kecuali gambar 26 tahun dulu. kat facebook...ada la. baru org kenal...

ohcerita.com berkata...

tolong kim salam joe..haha

My MiRa berkata...

2 pupu!!!kamu dah ade awek yer.....nak bagitau cek long!!!!!!!!!!!wah tak lama lagi umah cek long kenduri lagi la yer.....hahahhahaha......jangan lupa jemput.walaupun my nenek dah takder hubungan persaudaraan takkan putus!jangan lupa jemput.cantik la girl kat atas tu hehehe.sal letak gambar kat blog.i pown banyak letak.adoi.meskipun i tak cantik hahahahah

Farihah Ahmad berkata...

kepada jojo,

aku penah kena komen, "ko dah la buruk, ko letak gambar ko byk2 pulak. buat blog ko rosak je."

mknanya ni kes tak sedar diri ke tak tahu malu? eh, aku refer pada siri sndiri ke, pada tukang komen?
eh xpe la mana-mana satu pun.

love,
tora dtg lagi

My MiRa berkata...

eh lupa lak.joe.nafis ade blog jugak.tau dah ke???dh folow die??

joegrimjow berkata...

@My MiRa

ahaaa, tunguuuuu

Kie-yu berkata...

entri 2 dalam satu nihhh...
hehe~
btw, suke! suke!

Regards,
Kie-yu tak comel

My MiRa berkata...

joe...bagi la alamat blog awek joe tu kat 2 pupu awak ni..nak kenal2 jugak..heheheheh please....hehe

NuR 'aQiLaH berkata...

dear jojo.
wakakap

cheq pom x santek. macam mana niii.
nak p mekap sat lah. ekekek

Yatre Hayati berkata...

siapa gades chantek ni?
lepas baca post ni terus check balik entry lama. hahaha :P

diba berkata...

nak makeup gak la..he

/Dayah//Nurul/ berkata...

ha..jo mesti baca blog lolly tu kan sbb dia cumeyl atau ajwin ajeera :P

cik EPAL berkata...

hye abe jojo!! nanti kak timah bagi emel yang lain kat abe jojo tauu. abe jojo jangan lupa reply ok! hahahaha. ok yang timah tu memang tebaikkk =)

n@iem88 berkata...

joe,betol kerw dulu mse kat mtrx hang penah kene blasah ngan dak2

eeqa~ berkata...

eheh~ bese r tuh...
hobi pmpuan kan banyak camwhoring2..
so.. buhsan2, sajer2 ngadap muka sindri kat blog cam cara gak kuwt..hee~

aip! pembetulan en jojo.. bukan laki jer suke usha pmpuan chantek.. pmpuan puwn suke taw.. heh..ie:tukang tulis comment nieyh.. :)

keep it up! :)

cik ciput berkata...

segan nak letak gmbr sendiri..ada satu je entri yg ada gmbr sy..huhu..

tpi sy suka jugak tgk gmbr tuan2 punya blog sekalian..yg comel2, hensem2..hehe

wannurfazrini berkata...

muka cantik tu kan market . kalau tak mana ada org nak guna model2 cantik utk pasar produk . sama jugak mcm blog .

♥CIK SHA♥ berkata...

keh keh keh..nak buat cmne..pompuan..tak comel pun rase comel..jadi nak tempek gambo byk2 dlm blog..tu saye la tu..kui3..

SweetSyaza berkata...

hahaha
love dis entry!!!!

Nadya berkata...

pss : im glad u didnt put that much pix in your blog even i dont remind u about this. ur face, only tontonan i di malam pertama nanti. wahaaa!

Terbaik la joe =)

ELYANA YAZMIN =) berkata...

goodlark!
ki3x.
iphone best kalau dpt free..tak dpt free tak best..hahahahha

nur hidayah isa berkata...

haha lawak tol cite kat atas tu..kwang2...

mcm kenal la girl dalam gmba tu..macam dak 1 kmj je dlu..hoho..tp lupe nama dia..

ARieF berkata...

haha.
biasalah.
gunekan kecantikan wanita untuk lariskan blog..
senjata rahsia.
hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

pic pon boleh jadi pelaris erk??

senyum maneh pon pelaris gak tak??

Hazzy Ishak berkata...

errrkkk rasa macam nak tarik balik header yang ku letak tu...

joegrimjow berkata...

@My MiRa
tau2
hehe
xsemesti xfollow xbaca

joegrimjow berkata...

@NuR 'aQiLaH

nak tips ke?
hekhekhek

joegrimjow berkata...

@Yatre Hayati

mane leh gtau
hehe

joegrimjow berkata...

@/Dayah//Nurul/

2 2 tu baca
pencinta kecantikan
wahaa

joegrimjow berkata...

@n@iem88

almost
tapi xsempat sebab terjatuh
ada kat entry lepas2, cube cari. wuhuu

joegrimjow berkata...

@cik ciput

kena letak jugak ni
perasan hensem
wahaa

joegrimjow berkata...

@Nadya

itu ayat sanskrit =)

joegrimjow berkata...

@Hazzy Ishak

haha, awat pulak. ok ape hazzy

- zuriey - berkata...

kalau tgk paras rupa abislah mereka yang xcantik ni..kndungan tue yang pnting

starzieti berkata...

tergoda I dgn c Timah..aha !

neyra shazeyra berkata...

ayat last tu aku musykil. ahahhaa

~cAhAyA kEmUL!aAn~ berkata...

tpulang pd msg2 la..
tp ak..
xske ltak gmbar kt blog..
ckup2 la kt fb..
+ gmbar dri sndri xckup metafora la..

Tanpa Nama berkata...

isk baru baca entry ni. saye mmg ta suke tayang muke, segan.tp awk last awk tu wat sy blushing larhh...

jmpa awk ahad tawu

xtanahx

Tanpa Nama berkata...

*ayt

jimmy jimboo berkata...

err ... jimmy nk teka nih
blog irine nadia marcello ke ?? uhuhu ^,^

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW