Share

HOM dan penutup WLC Kelantan!

Malam ini akan berlangsungnya Penutup Weight Loss Challenge Kelantan. Siapakah yang berjaya menggondol hadiah keseluruhan yang berjumlah RM 690. Turun berat badan pun diberi duit?? wah wah, ini sudah untung =)


Tarikh : 18 Ogos 2010 (Sabtu)

Tempat : Hotel Firdaus (Sebelah Mydin Kota Bharu)

Masa : 7.30 pm - 9.30 pm

7.30 pm - solat maghrib

7.50 pm - weigh in terakhir peserta

8.00 pm - dinner herbalife

8.30 pm - HOM

9.00 pm - Video pernghargaan

9.05 pm - pengumuman pemenang

9.20 pm - gambar kenangan


Dinner Herbalife

Malam ini akan diadakan dinner sebelum pengumuman. kenapa dinner? mestilah sebagai meraikan kesemua 15 peserta yang join pertandingan ni untuk makan sepuas-puasnya setelah berdiet dengan begitu lama. hehe. masakan malam ni? wohooo, ada ikan kerapu dan 4 jenis lauk lain. makan sepuas-puasnya malam ini! semua peserta free dan guest dikenakan RM 20


Tema

Malam ini kesemua yang datang dikehendaki memakai baju mengikut tema iaitu hitam dan putih. wah wah, pastikan semua kacak bergaya ya =)


Cabutan bertuah

Juga akan diadakan cabutan bertuah yang mana kesemua hadiah adalah dari herbalife. wow! memang untung dan hadiah ini semunya boleh menang selagi anda datang malam ini. terhad kepada 40 orang sahaja. (updated : ada 5 tempat kosong lagi)


Sesat jalan, boleh call 0169640972 untuk direction


Musim pertama yang membawa kejayaan kepada pemenang pertama memenangi hadiah cash RM 500 dengan penurunan sebanyak 4.9KG memang sesuatu yang membanggakan. Musim kedua yang akan diadakan 2 batch ini (batch kedua minggu hadapan) mampukah peserta mengatasi rekod yang tercipta ini? sama-sama nantikan!


Aku dulu dan sekarang. ahakks

Jom Jadi Sihat!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

wah hebat!!

joegrimjow berkata...

jom hazzy, gtau kawan2 datg
huhu

Hami Asraff هامي أشرف ™ berkata...

Walaweh! Itu dulu kamu ke? Kagum dengan prestasi yang ditonjolkan :)

eNaSaN berkata...

heBat mr Joe....



ChaiYok...........

joegrimjow berkata...

hami, huhu, ingat da tau ;)

joegrimjow berkata...

enasan, jgn lupe bgtau kengkawan ya
;)

FarHa berkata...

wahh slim tuu..masuk laa mane tahu leh menang..sy rakyat terengganu haha so tak layak kot

fahmi ibrahim berkata...

berminat nak join la... walk in reg. xpe kan. :D

noor afzan berkata...

giler arrhh..
tahniah2..

LORD ZARA 札拉 berkata...

Teruja aku wei!

he he he~

joegrimjow berkata...

fahmi, bleh je, tp better bg msg sbijik
;)

joegrimjow berkata...

zara, jom jom join sama ;)

Sang Karipap berkata...

Humang aih...nak jugak! Tapi sayangnya hamba dop cukup pitih la joe..haha

Sekarang tgh pikir nak turun 20kg dalam masa 6 bulan..boleh ke x ye?

joegrimjow berkata...

karipap, masuk dapat duit klu menang
hehe

Miro Armyrule berkata...

weight gain challenge xde ke..ahaks

joegrimjow berkata...

blom sampai lagi
heheheee

Edy Ramanov berkata...

wah, nak cuba jugaklah.
Esok Interview Kerja @ MPH Bookstores

joegrimjow berkata...

jom2
jgn lupe datng ke MGU esok
;)

Amir Izzat berkata...

wAH! Jauh bezzo...erm..demo ado tips nok kurus dok? amir nak kuruskan badan nie.buat ar tips.. make herbalife ko? hehe

joegrimjow berkata...

amir, senang makn herbalife ajee
heee

Tanpa Nama berkata...

besh2!

Encik Tikus berkata...

senangnya nak kurus tapi susah betul nak gemuk T.T

neyra shazeyra berkata...

kurusnya. hahaa

eh i dah buat entry : http://www.gengblogger.com/v/189525

joegrimjow berkata...

tikkus, herbalife pon bleh buat kurus jadi gemok
;)

miss cloudy berkata...

laaa.. terlambat baca entry ni.. kalau x leh g, kebetulan ada di KB nih

nur hidayah isa berkata...

comelnye joe mase gemok..hehehe

zool berkata...

hohoho..blh jadi kurus n tough cam sapok biki tak??

joegrimjow berkata...

@zool

boleh2, hehe

noor afzan berkata...

ni dah macam biggest loser program jer.

Hidayah Ismawi berkata...

congrats on the weight loss .. need to shed a few kg myself ..uhuhu

MY LATEST ENTRY: Yummy Rasa Nyonya Penang

encHIx laNDax berkata...

wow!!gler kurus!!huhu..congrats!

noor afzan berkata...

kelantan tu..
huhu..
kok kat KL tak buat ke?

bARdbOO berkata...

bernas btol idea papa joe nie..hehehe

eelobor berkata...

silak la ambo dok jauh....rugi nyo

joegrimjow berkata...

@bARdbOO

benda ni ada dalam dmo herbalife
huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

wow...great..how could it be from 87 kg-73 kg???btw, u look better with this way...not too chubby n not too thin...

joegrimjow berkata...

@FIFIEY LYCHEE MARATION

herbalife of coz

Maliq berkata...

Bro memang hebat lah.turun habis berat tuh. Bro ada tak ubat untuk naik kan berat badan dan otomatik jadi body katang?

noor afzan berkata...

jauhnya...
plus ku kerja hari ni.
apa nak buat..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW