Share

Makan kat kedai mamak Presint 9 minggu depan!

Salam 1kegembiraan,



Pukul 4 pagi waktu UK. hek, tiba tiba bersemangat pulak nak balik ni. haaa, bagus sangatlah, hari tu takde feel, sekarang feel dia membuak buak. tengok status pun dah tahu, facebook, twitter semua sama. hahaha. Nak balik dah ooiiii


pekena teh tarik + roti telo..perghhhh!


Minggu depan masa yang sama sekarang


Terfikir tadi, minggu depan ni pasti dah ada kat Malaysia. Jangka sampai hari Rabu malam minggu depan. hakhak, pekena ayam madu kendai mamak dulu. hehe. Tak balik terus kelantan kot, tengok anak buah BARU dulu seorang kat shah alam, seorang kat seremban. Lepas tu baru balik kelantan melawat ibu tercinta. hehe


Final paper esok pun tak sabar nak habis je padahal paper esok adalah paling susah. haha, adakah ini semangat yang mahu balik datang? habis semua benda jadi indah. apakah??


Persiapan balik


Sebenarnya banyak barang tak beli lagi. lepas exam pulak tiba tiba banyak program, tak tahu sempat ke tak nak beli lagi barang. Jangan lepas ni aku pergi ke shopping mall sudah la nak beli barang, exam oi esok! pasal hadiah contest hari tu, no2, no3 dan saguhati belom beli lagi. aiyok, kena cepat ni bertindak


30 KG barang


Sebab aku naik emirates, berat luggage adalah 30 kg. compare dengan air asia dulu 20 kg je. Barang pun tak banyak nak beli, mesti banyak kosong. Jadi, sesiapa yang nak tempah barang sini, bolehlah roger2 aku di email joegrimjow@gmail.com. jangan duk suruh angkat tefal dan barang2 mengarut dah la. stakat jersy bola, baju yang berjenama bolehla. Khas untuk loyal reader sahaja. kekeke.



siap ada banner lagi. kekeke




Ok, nak tido dulu. Jangan sampai penuh ruangan kat komen bawah ni mintak macam macam dah la. hehe. adiooossss. Selamat hari rabuuu (???)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

45 ulasan:

Ann berkata...

silent reader dikira loyal reader x? jrg bg komen...hehe

Jard The Great berkata...

aku nak laptop apple satu...... bole? muat tak?

fahmi ibrahim berkata...

ape yang barang menarik ek? Awek2 tak nak...

Faizal The Newscaster berkata...

heheh aku faham sangat perasaan nak pulang yang membuak2 itu..

biasanya last paper tu seolah-olah dah malas nak study..pikir nak balik jek..

selamat pulang bro!

nanti boleh berkenalan di putrajaya :D

err orang lain pesan macbook, aku nak pesan fridge magnet..boley? kekeke

nursarah berkata...

hehehehe. taknak kirim apa2. :p

Aleeya berkata...

okay akak nak pesan gak, pesan hati2 yer, have a nice n safe journey, take care..

aLeen aVriL berkata...

hope selamat sampai joe...

Miro Armyrule berkata...

selamat pulang ke tanah melayu..huhuuhuhu

Mr K berkata...

Joe, sebelum balik tak pergi jalan2 ke. Mana la tau kot2 kau nak lepak Jepun ke. Tapi kalau lepak jepun, kirimkan aku Miyabi satu. HAHA

meowwmania berkata...

ada bantal meoww comel-comel x kat sana huhuu...

Idda Hashim berkata...

Wah sorang lagi org dr UK balik bercuti..si LONDONER POYO tu ntah apa cite, senyap jek..selamat bercuti, maanfaatkan cuti tu..Akak gak blom bole blk JB..whuahaha

Idda Hashim berkata...

Wah sorang lagi org dr UK balik bercuti..si LONDONER POYO tu ntah apa cite, senyap jek..selamat bercuti, maanfaatkan cuti tu..Akak gak blom bole blk JB..whuahaha

e5 berkata...

tiket kapal terbang boleh??

noor afzan berkata...

Uuu..x lama dah tuh..
x pe, segan lak nak pesan2 barang.

asal selamat sampai malaysia suda~

Matjoe berkata...

aku kirim doa ko selamat sampai kl.

aku bleh imagine how it feel like utk balik malaysia. time aku student kt melaka nak balik perak pon dh ckp terkinja2

MissNera berkata...

moga selamat sampai ke Malaysia Joe!

YanTzYanTtiE berkata...

owh..kat mesia rupenyew :p

piNky LuCiA berkata...

rasanya joe baru je balik.. dah nak balik lagi.. hehehe.

fikah mus berkata...

nak iphone4 satu.
heee.

takdela.
kirim doa dari jauh semoga bro selamat sampai.

Dyna Yvonne berkata...

wa mau kirim salam jek pada pemilik blog neh..
ahahha...
selamat pulang ke tanah air~

^_*

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

nak iponnnnnnnnnnnnne joe !

joegrimjow berkata...

hoho
nasib baik xde yg demand pelik2
yg bg doa
thx a lot
;)

FYMSO berkata...

Eii, seronoknya nak balik!. By the time Joe return balik ke Sheffield, I'll be in Msia for good dah inshaAllah :)

Mohd Nasri Md. Nasir berkata...

knpe ak rse gaya tulisan entri ko yg ni cm len je..hahahaha
ak nk jersi bola 1..murah x kt sne? hehe

Hizami Rahim berkata...

heh.
nak mintak jugak boleh?
erk.
haha.
;)
[buat muka kesian ni]

Hazzy Ishak berkata...

semoga selamat sampai
nak gak lepak kat presint 9

joegrimjow berkata...

jom2 lepak sama2
;)

rizputra7 berkata...

jersey ori berapa yer?

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

semoga perjalanan pulang nanti akan berjalan dengan lancar dan dapat jumpe ngan bonda tercinta...! ^_^..hehe

Nazra~ berkata...

nk tempah david beckham tp risau lak, nnti si victoria tu saman awk, jd xyah lah :P

BEN ASHAARI berkata...

sampai nanti , roger aku ...

eNaSaN berkata...

nk pesan gak jOe....hik3



pesanan: haTi2 ketika naik fLight hahahha



wah cam besh jer lpak2....

XIX Dragunov berkata...

joe, nk i phone4...boleh? miahaahaha~~

JAI berkata...

Nak kirim gak nie..boleh lepas ke tak? Kirim roti canai kat sana ader ke tak?Ahaks..ahaks..apa2 pun selamat kembali ke tanahair semoga perjalanan dipermudahkan..

fndrocka berkata...

nak ipad percuma satu!

Latest Entri : Remy Ishak sebuah gitar akustiki

Ariff Shah berkata...

tempah tapi ko blanje la kan?

FarhanaDr berkata...

Jard mahu laptop.. Ku mahu iphone.. Ringan jek tu.. Ekekeke..

Yang penting, selamat pulang.. Have a safe journey.. Heehee.. =)

zool berkata...

aku nak minta rumput kat padang sheffield tu dlm 3 helai cukupla.. lepas tu senarai pemain sheffield united untuk musim depan.. sambil tu kirim salam ngan pakcik jaga stadium tu..
suruh dia lawat blog ligakampung.com dahla..
rasanya permintaan aku tak mahal kot.. tapi susah.. ha haha

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

hahahahahahahaha joe baru nak pesan tefal 1 kotak.. kah kah kah....

ekh kalau lepak di presint 9 bagitau..boleh jejumpa.. :D

joegrimjow berkata...

zool, cukup susah tuuu
hehe

etomyam berkata...

wah..mamak precint 9? dekat terowong ? dekat teja atau jalan P9B? flat hijau pun jadik....hahaha, area aku tu

*∽ IZAN ∽* berkata...

balik mesia..? ingat jugak kat kampung halamann.. ingat luper dahh hik hik! Anyway good luck la utk your last paper tuh... alaa.. kacangg je kann..! Jawab macam buat entry blog jerr.. ha ha

Tanpa Nama berkata...

aku x nak tempah barang sebab aku x balik...aku nak kau belanja kitorang (aku, qlote, azian, kak iman, mira, kak su, kak zahrah, timah, ayu dll) NANDOS sebelum kau balik..x belanja nandos x pelah klu mcm mahal..belanja maen bowling pon dah ok lah! Eh jom lawan bowling weh!!!

Selasa? Rabu?

Emy Ahmad berkata...

banyak betul masa sampai ada banner tempah barang =_'=

Oh Malaysia berkata...

jelesnya aku joe.. :-(

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW