Share

Gian nak main bola tapi.....

Salam,


Petang pertama di Malaysia untuk tahun 2010. Cukup dramatik tambahan pula musim world cup ni. Ku lihat ada orang tengah bising sebut 'messi' 'ronaldo' 'kad kuning' 'england', ni mesti tengah main bola ni. terus pakai seluar untuk join sama.


Tapi malangnya....


anak sdare aku pakai baju warna kuning


jiran dia tengah menyerang!


berlaku perebutan disitu


Semua budak!


pss : malam ni nak p jusco seremban 2. cari nombor telepon takde lagi ni

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

28 ulasan:

saye kerink berkata...

haha! bebudak je. uishh duduk rumah ta pakai seluar ke? hoho

Puteri Satu berkata...

cantiknye laman... ijooo jee...

joegrimjow berkata...

pakai kain pelikat
;)

tengkorakemas berkata...

pakai kain pelikat? boleh jadi golkeeper confirm bdk2 tu xboleh score haha

joegrimjow berkata...

segan main ngn budak2
tngkap gambar je la
;)

dunspeak♥ berkata...

heehe apa slhnye maen ngan budak2..hihi ajak wafi maen lagi bes..ehee

kacang berkata...

jomm main bola!.
=)

joegrimjow berkata...

dunspeak, mana tau nama wafi?

Mr PenyuBiru berkata...

laa apsal tak join.mesti ni takut kena buli ngan berbudak ni.hehe

zulkbo berkata...

salam joe..
seronok jadi budak-budak ni
apa nak buat ler ni layan
anak=anak je la..he he

dunspeak♥ berkata...

aha..dunspeak kwn baik dak wafi laa..hihi..bile la nak berisi dak wafi tu..ehee

joegrimjow berkata...

aik
bia betol ni.
camne leh kawan ni?
musykil

dunspeak♥ berkata...

hehe..jgn musykil2 inchik joe.. ;)

cikkiah berkata...

haha...demam..demam...bola...ngeheh

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

hihihi ok la tuh uncle joe.. main ngan budak budak.. hihihihi skill lebih sikit.. hehehehe

Encik Tikus berkata...

niat nak main tidak kesampaian.ngeh3 :)

NadiaShafiqa berkata...

tak pernah main bola...hehehe...

;)

IERA HAJERAH AZMAN berkata...

keh keh.kunun.kate je budak tuh nampak terer dari u :|

rhapsody LiN berkata...

tgkp gmbe je ke?
x join
ekeke..

Mohd Adziim berkata...

luas betul rumah. cun plak tu rumput.

joegrimjow berkata...

adziim, umah abg kat seremban 2

cikgu isza berkata...

main ngan bebudaklah seronok.. boleh buli.. :)

Tanpa Nama berkata...

i like the lawn best. =)

sinagarimba berkata...

budak-budak main aku tengok macam ada skill messi jer.
kalau asah diaorang ni, boleh pergi jauh.

me, nelly berkata...

lawn best. bleh futsal! neway, slmt jd the nanny. :)

http://naliaziz.blogspot.com/

+akufobia+ berkata...

rindu nak main bola petangpetang.sob.

[z@ck] berkata...

alahaaiii...
bestnya dah smpi malaysia..
sobss

joegrimjow berkata...

the lawn?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW