Share

Dapatkan IPad secara PERCUMA





Pernah berlaku kejadian seperti diatas?



Tengah best surf barang di website US dan Jepun, tengok ada harga barang jauh lebih murah berbanding di Malaysia, tapi tak dapat beli sebab produk tu hanya available untuk shipping di US atau Jepun sahaja! Memang market US atau Jepun jauh lebih hebat dari Malaysia dengan barangan yang bila dibawa masuk ke Malaysia, akan jadi mahal! Ya, kes itu ok lagi, ada kes yang barang tak dapat masuk langsung pun di Malaysia! Macam mana nak beli???


Kini sudah ada penyelesaiannya


vsHub, sebuah website perkhidmatan yang menyediakan alamat anda di US. Jadi, apabila mahu shopping online, setelah barang di beli, boleh isi alamat rumah 'baru' anda ni dan barangan akan di hantar ke sini. Tugas seterusnya, hanya serahkan kepada vsHub ini untuk proses seterusnya. Dengan cara ini anda dapat

  • Beli online di hampir 300 000 website barangan US dan Jepun
  • Dapat harga yang jauh lebih murah untuk produk sama berbanding dengan harga di Malaysia (contoh ipad komik kat atas)
  • Boleh beli barangan yang ekslusif yang tiada di Malaysia pun!

Menarikkan? shopping online ni menjadi kegilaan untuk negara maju lain seperti US, Jepun dan juga UK. sibuk dan lebih memilih untuk shopping secara online. Sebab di Malaysia tak begitu banyak yang gemar untuk shopping online, sebab itu tidak banyak kedai yang menawarkan shopping online ni. Jadi, gunakan kelebihan vsHub ini untuk shopping barangan dari US atau Jepun!


Untuk lebih memahami, boleh tengok gambar bawah ini





Dapat ipad FREE?


Sebab perkhidmatan ini masih baru, dan tak ramai yang ketahuinya, satu contest telah diadakan oleh vsHub ini untuk mempromosikan perkhidmatan mereka. Bukan dengan menulis entry panjang lebar, tapi dengan program referrer. yup, sangat mudah. Promote dan berpeluang menang IPAD!!!


Cara untuk join contest ini adalah

  • Register keahlian di vsHub ini di link https://www.vshub.com/register.php
  • Isi no referrer ini di ruangan referral code HM005599 (lawa kan no ni)
  • Promote untuk orang lain join sama program ini melalui post di blog atau melalui email
  • Tunggu dan kemungkinan anda yang dapat memenanginya!

Tak berminat + tak berfaedah untuk join? Tunggu!!!

Ini adalah affiliated program. Salah satu peluang untuk jana duit melalui internet. Setiap yang mendaftar dengan menggunakan referrel anda, mereka akan menjadi affiliated member anda. Setiap pembelian secara online dari affiliated member anda, anda akan dibayar oleh vsHub. huh, cool kan? Sebab itu untuk mendapat duit yang lebih dari vsHub ini, promote perkhidmatan ini kepada kawan anda yang betul2 suka shopping online. Jadi, tak rugi mendaftar sebab pendaftaran adalah PERCUMA!!!



Daftar keahlian disini (percuma!)
isi no referrrel ini - HM005599




Tak pernah try lagi, tapi baca blog rohaizad pun die guna kaedah ni, tak rugi untuk cuba. lepas ni bolehla beli ipad kat ebay dengan lebih murah. hehe. Jangan lupa, daftar keahlian disini dan isi referral code HM005599. Kalau rasa entry ni bermanfaat, jangan lupa promote kat orang lain. Ada rezeki, boleh dapat iPad free!


pss : Isi kandungan entry ini hasil olahan dari website vsHub.

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 ulasan:

Fyzal berkata...

salam bro.. 1st time here..

free shipping = US only.. memang selalu aku kena.. menyebabkan niat untuk membeli terbatal.. hahahaha.

QieFLy si Dolce berkata...

klu mcm tu nak try nasib la kot2 la dapat hehehe....

BAJU GENG BLOGGER GATHERING DAH RELEASE

cik paro berkata...

mesti kos penghantarannya berlipat kali ganda..
huhuhuh

Affan Ruslan berkata...

nice idea.
alternative lain, kirim kt mmber je :)

Affan Ruslan berkata...

nice idea.
alternative lain, kirim kt mmber je :)

AnWaRnAiM berkata...

jooin jgak.hua3

joegrimjow berkata...

jom join
dapat ipad
;)

~Yanie Rachman~ berkata...

dh join...
pastu kene promote kat blog la ekk..

intanurulfateha ❤ berkata...

.btul ke joe?
.mcm best jer ^^

rhapsody LiN berkata...

bgus lah.. tp belum berminat. =)

joegrimjow berkata...

yanie, terpulang, klu nak banyak referrel, kena la promote
;)

joegrimjow berkata...

lin, daftar la, bagi ku refferel, hehe

iman berkata...

Owh My God..My dad will be very happy for this news. thanks for sharing!Mucas !

joegrimjow berkata...

bgtau ayah ya
;)

IERA HAJERAH AZMAN berkata...

Cuma beli tiket je online.hehe.nak jgak tgk barang tu sendiri. nak check suma2.kasik puas hati

Mr PenyuBiru berkata...

joe,kalu dpt ipad tu nnt, ko jadikan ipad tu hadiah contest kat blog ko plak.hee

joegrimjow berkata...

ku jadikan iphone sebagai hadiah
hehehe

+akufobia+ berkata...

dapat nanti belanja la 1.ngaa.

joegrimjow berkata...

akufobia, kena isi r baru ada can nak menang. hehe

mizzura berkata...

ooo..website ini.dah join tahun lepas..tapi still takde beli pape pun...

half-blood boy berkata...

oh senang dh skang...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW