Share

cabaran april : projek 1000 visitor sehari

dah satu april!!!


tiba tiba semangat cerita bulan april ni kenapa kan? ok, sebenarnya terlalu banyak kerja pada bulan april ni. kerjanya tak kira untuk diri, belajar, kerja, agama, herbalife mahupun untuk seseorang. waah, banyak banyak. kalau nak fikirkan banyak ni, memang tak akan habis dan akan bersambung sambung. ok, senaraikan dulu



2-5 april

bercuti!! ini untuk hadiah pada diri sendiri dan juga mantapkan agama dalam badan



8 april

get togather. junior sini buat program. main bowling katanya. selaku seniorita yang mesra rakyat, ku join juge. hehe



9 april

jumpa dengan pegawai UniKl. dari malaysia ni datang. masa ni la nak 'bantai' dieorang secukupnya




10 april

KCB. apakah? ketika cinta bertasbih? hehe. nanti bgtau




12 april

ester dah habis. kelas bermula.




14 april

presentation untuk projek. petang tu ada pertandingan 'the intern' entah sempat ke tidak




16 april

SMSA dinner. persatuan punya kerja. ok, best sebab temanya adalah.... nanti bgtau ;)




18 april

SMSA day out. wah wah. kali ini mahu berpicnic. bersiap siagalah semua




20 april

jeng jeng jeng. hehehe




23 dan 24 april

event herbalife kat manchester. bersemangat nak join ni!




25 april

AGM SMSA. masa untuk meletakkan jawatan. bubye mr presidente



padat? memang padat. bulan april juga merupakan bulan kegembiraan untuk aku. bulan yang akan menggenapkan usia sebanyak angka 22. wohoo. dah tua rupenya. jadi, mahu lakukan sesuatu untuk diri juga




projek 1000 visitor sehari

sebab dah lama aku ni berblog. dah sampai masanya untuk mencabar diri ini dengan 1000 visitor sehari. setakat ini paling banyak pun 700 lebih sehari je. kenapa penting sangat visitor ni? ok, pendapat peribadi, ini hanyalah cabaran kepada diri sendiri sahaja. mahu lihat, adakah aku mampu cecah limit 1000 visitor dalam sehari. dengan menggunakan pengalaman dan 'kesempatan' yang ada, aku akan capaikannya. bila harinya? 20 april ni. macam mana nak buat? sudah pasti dengan contest. dan jangan risau, contest ini tak perlu anda vote2 lagi






contest bulan april



contest bersama joegrimjow kembali lagi! untuk contest kali ini, hadiahnya sangat menarik. haha, rasanyalah menarik. 'sponsor' pun dah setuju untuk contest ni. takde orang buat lagi kot hadiah macam ni. haha, apalah agak agaknya kan? jadi, jangan lupa jenguk jenguk blog ni buat masa terdekat nanti. yang pasti, cukup mudah dan sesiapa boleh masuk. sudah sampai masanya ku bagi sesuatu kat loyal reade kat blog ni ;)






tingkatkan amalan

nak wajibkan diri baca at least 5 helai muka surat alquran dan at least 5 ayat sehari terjemahan. hafal surah sajdah dan juga alqiyamah. zakat, puasa solat, sama macam dulu dulu. tingkatkan perlahan lahan dulu dan bulan ni fokus kepada bacaan alquran! yakin boleh! joe boleh!




untuk seseorang?


i will give you the best of my life to be the best for you. no matters how difficult it would be. may your favour and my determination blessed by ALMIGHTY


;)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

40 ulasan:

Nur Su'aidah berkata...

wahahaha. mg padat tu joe!!
tp kn yg last tu, fuhhh romantik gila kau. credit2.. ;D

nway, gudluck dan selamat beramal !

joegrimjow berkata...

thx u
cepat btol komen
bangga
;)

aduka berkata...

1000 sehari???
gilooossss..
aku paling tinggi pun 200 je sehari..
*sigh*

Nur Su'aidah berkata...

haaa.. joe! cmane dpt smpi 700 visitor tu... hebat betol~

Kapten berkata...

aku sehari seribu tolak seribu visitor. hehe

Mr PenyuBiru berkata...

wah! tak sabar tunggu 20 april ni. :D

nursarah berkata...

tertarik dengan hajat last! apakah?

y@n@ M!B berkata...

chaiyok2 joe!! ^_^

joegrimjow berkata...

aduka, tu pasal nak try2 tu ;)

suaidah, masa pengumuman contest dlu

mr penyu, tungguuuuu

joegrimjow berkata...

sarah, erkk?

yana, thx u

Hami Asraff هامي أشرف berkata...

Aku ni bukan kaki contest. Tapi rasa macam nak masuk je contest ko ni.

Tingkatkan amalan itu paling aku setuju. Keep it up bro!

y@n@ M!B berkata...

chaiyok2 joe!! ^_^

aYu berkata...

KCB?
mengapakah?

selamat beramal~

Echa berkata...

NAK JOIN JUGAK..HEHEHEHE

joegrimjow berkata...

semua boleh join
hehe
senang n buat ku gembira
apakah??

miloicekaw1119 berkata...

contest ape ye??

ardinihumaira berkata...

^_^ selamat beramal

dni mau ikut bramal sama. hehe.. puasa kena cukup :p

joegrimjow berkata...

renung2kan
selamat beramal
;)

rhapsody LiN berkata...

gd luck!!!
:pp


contest lg?
bes2~ :))

MyaFiza berkata...

wahh..mantap la program bulan 4 ni.
good luck!!!
x sabar nak tunggu contest. huhuhu...

joegrimjow berkata...

tak sabar nak bgtau jugak
;)

FarhanaDr berkata...

Arggghhh.. Jeles2.. Ku mau berjiwang jugak.. ;p

Anyway, semoga yang terbaik untok kamu di bulan april.. Heehee.. Dan oh ya.. Ku tunggu kontes.. Ngee..

AyanaAsham berkata...

gile penuh schedule bln apr...anyway gud luck...

.::WaNiE::. berkata...

eh april mmg bulan yg sibuk kan

april menggenapkan umur kamu kepada 22

april juga bulan tarikh lahir sayep

huhuhu

Mimpi berkata...

Tu dia,,,datang lagi contest hebat dari joe.

hana devushka berkata...

wah..padat jadual april ni ye..

joegrimjow berkata...

tunggu2
nanti post
pakay masuk semua ya
;)

enyheartsdiamond berkata...

perghhhh plan dia!

joegrimjow berkata...

perghh tu tanda kagum ek?
;)

Shafie berkata...

mmg cabaran mencabar2 btul ni..
siap ngn pelbagai aktiviti.
part jeng2 tu mmg jeng2..hehe

wah 1000visitor sehari?
cne tu..blog i tak mampu r kn..ekeke :P

Goodluck!

mIsH IeRA cIK irAh berkata...

kenapa 1 april di kecualikan? :|

joegrimjow berkata...

1 april dikecualikan?
sebab 1 april xde benda nak buat
hehe

Jard The Great berkata...

kontessssssssss

Iman berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Iman berkata...

All the best!

yg penting istikomah...

nak berusaha jugaklah...

joegrimjow berkata...

berusaha

zaizax berkata...

joe padatnye xtivity bln april, tapi semua mcm interesting, jadual yg padat sgt la best, sbb xda masa nak fikir pasal diri sndri, hee so blh lupa problem

baincardin berkata...

*al-Fatihah utk arwah Din Beramboi...

aBoi berkata...

tiba2 aku pun rasa nak pegi piknik..

Captain berkata...

aku pun nak cabar diri gak r.. nk cbr dri jd pencabar kpd pencabar messi,, rooney.. bape byk cbr daaa.. hahahaha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW