Share

melampias tuturan

cakap lebih
buat kurang

tak jadi tak jadi tak jadi




mimpi menggunung tinggi
lepas tu tarik selimut sambung tidur

tak jadi tak jadi tak jadi




janji nak bagi macam-macam kat orang
tunggu sampai berjanggut pun tak ditunaikan juga janji

tak jadi tak jadi tak jadi




nak buat satu perkara
kena pastikan perkara itu terlaksana
barulah hidup ini menJADI!!















nota kaki : tengah rumah ada m, tengah buku ada apa?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 ulasan:

ha chemo berkata...

thumbs up!!
sgt2 bgus ad xtvt cmtu..
mmg xrugi klu j0in.smgt pm leh naik:)

Kamsiah berkata...

"janji nak bagi macam-macam kat orang
tunggu sampai berjanggut pun tak ditunaikan juga janji"

manusia mcm ni yg paling myakitkan hati
akak ada beli brg online,sampai sudah tak sampai..
call tak jawab,minta duit semula haram tak bg,..

Tanpa Nama berkata...

lama tak baca blog joe..gud luck d sana

qyla berkata...

perhimpunan apa nie???

adibahrisha berkata...

tgah buku takde pape. melain kan ilmu at the end of it.

AbcdeFtyyhahh; berkata...

salam..

ohoo, ku tak berani nak join perarakan mcm ni kt tmpt bljrku..

nursarah87 berkata...

mimpiku menggunung tinggi gak, tp aku tido tak pakai selimut..uhuhu..

we support free palestin!

Jard The Great berkata...

suka gmbr last tuu.. ensemm.. ehehe

Eyda Chan berkata...

tgh buku ada kertas..hahhaha

+akufobia+ berkata...

UK?

kojah berkata...

yeahhh free palstine!!

[z@ck] berkata...

ada U dan K..
UK!
=)

[z@ck] berkata...

ada U dan K..
UK!
=)

[z@ck] berkata...

ada U dan K..
UK!
=)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

wah. coolll rr joe:)

FREE PALESTINE!

ayin jemin berkata...

smgt bah dia..

tehais berkata...

tengah buku tulisan kott..haha

penjenayah merah jambu. berkata...

tengah buku ada ulat..ahahaha
tatao-tatao..



cih,wajahmu seperti seorang duta.
#thumbs up!

BabyJane[The Juliet] berkata...

wahhhh anda hebat!
:)

LotsOfLove-Pearls berkata...

ngh protes ke..?

hati2 okey..

lieya orange M.I. berkata...

...syik tak jadi jer...huhuuu

...tgh buku ada UK kot...tul tak??...=D

CAHAYA berkata...

nice! love the last pic.

et berkata...

tgh buku, de ilmu? bukan? penande buku? huu~

bgus seh join xtvt gtu..^^

Precious berkata...

Caya lah Joe.
Err tengah buku ada uk.

Encik Azizan berkata...

tgh buku ada gmbr awek/pakwe...aku tgk cte cinta mat rock mlm td..hehe

Hayatito berkata...

kt m'sia ada ke himpun2 gini?
padahal majoriti penduduk muslim.
xpe..
senjata org mukmin adalah doa.
=)

sharamli berkata...

tgh buku?
ad ap?
ha3..tny blik

Uruchimaru @ kf berkata...

M??? ape tue? tgh buku ade muka surat kot!!!

SuFy berkata...

best jg berada dlm situasi dalam gambar tu...

tengah buku ada 'I'...huhuhu

aty berkata...

pergh..
brani nya join cmni..
ni kt uk ka?
btw,u mmg study uk kn?
kt mna?

Tanpa Nama berkata...

nampak kamu lebih tembam sikit..akibat makan lemang kot..hehehe

tgh buku ada k??

misz beauty berkata...

wah.... semangat!!!

bagus2...;-p

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW