Share

hatiku dicuri lagi


cet, senang sangat nak jatuh cinta kan? perempuan care sikit dengan kita, terus nak jatuh cinta. ishhh. betul ke tidak perasaan ni


cinta


memang aku tak layak lagi berkongsi pengalaman dengan korang pasal istilah ni. sebab ak tak pernah lagi mengalami sebagaimana yang pasangan kapel-kapel alami. dulu memang pernah berkapel, tapi tak kekal lama. siapa lah yang mahukan diriku yang chubby-nak-peluk-sampai-puas-ini


itu dulu ok
thank u herbalife!!


ok, pasal perempuan ini, aku nasihatkan jangan ambil berat sangat akan lelaki yang korang rasa korang taknak pun di buat bf. kalau lelaki jenis hardcore yang suka mencari pasangan keliling pinggan takpe, ni kalau boleh lelaki yang nampak hardcore, tapi hatinya dahagakan kasih sayang ni susah la


nantikan lelaki tu fikir lain...


ok, sebab dulu cinta tak berbalas (wakaka!) aku mahu cuba yang lebih romantik. cuba mencari skill untuk menjadi seromantik yang mungkin!! hehe, jangan runsing, aku rasa dia tak baca pun blog ini, dan kalau dia baca pun, dia takkan paham pun. lalalala~


so
carilah kat youtube
thank you youtube





nanti kalau dah berjaya, aku update. haha, tapi memang tak menaruh harapan tinggi. at least nanti ada la cite kat anak aku nanti


'dulu papa pernah propose kat perempuan ma* sa*** tau'


mencuba lebih baik dari mengharap!!


'mi, joe nok bowok natu ore putih ni!!'
(jangan pahamkan!)


nota kaki : separuh betul, separuh reka.... ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

47 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

emm hehehe ape ade pada cinta? hanye org yg bercinta aje yg tahu kan..gwe pun senting gak psl nie..huhuhu

Ann berkata...

comel iklan.

BabyJane[The Juliet] berkata...

bagi i bercinta bukan senang
tu je
:)

Tanpa Nama berkata...

yeh? i suka chubby - la dolce

Solehah berkata...

hehe..bawok2...usaha tangga jaya..tp jagan lupa pesan mak ya..hehe..

miSs siv berkata...

ehehehe..
minah saleh ek?
=D

betul. jgn terlampau caring. nty org salah paham.
=)

geeds berkata...

hehe.
has someone knocked you down???
;)

*~ aRaBeLLa ~* berkata...

amboiii minah saleh tuuu..huhu

ZARA 札拉 berkata...

aku nak nyanyi lagu cinta secara tiba2~

hehehe~

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

hoho....
best of luck joe...
jenuh r nk speaking meaking t.
haha

Noorlaila Mohamed Nor berkata...

oh kira sebab herbalife la sekarang dah tak jadi chubby-nak-peluk-sampai-puas yea
hahaha
tp gambar kat tepi atas sekali tu nampak hensem pulak
kekeke

azizan4444 berkata...

single lg bez..bebas keluar ngn sape2..hahaha

azizan4444 berkata...

single lg bez..bebas keluar ngn sape2..hahaha

wawa berkata...

x caring slh..caring pon slh..haish..

Jard The Great berkata...

ceh.. ade hati nk ngurat org puteh.. ehehehe

~Kak AZZ~ berkata...

natu ore putih..??

nanti kan ur ummi cakap....bakpo nyo mu lagu ni joe....abeh doh ko oghe klate kito hok comey2 nyo.....payoh la ummi nok ngaja dio nanok puluk ghayo nati....(paham ke tak ni hehehe)

farah berkata...

nok bini ngan ore putih ko joe?

buleh anok darah mix sedap jugok tu.

ekkeke.

miss izan berkata...

hamboih2~
omputih ko sekali ;)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

owh nak kawen ngan owg putih? lolly kamoo nak tinggal mane?

princess_charming1989 berkata...

adoila..seniorku sudah cari len daa

Tanpa Nama berkata...

mohd faridzul asyraf yang baik hati....penyayang dan penyabar....

nursarah87 berkata...

joe,

ko mmg suka betul berangan jadi ayah(yg rajin bercerita)..

err..bunyi cam ada hati nak dpt anak 'mix'..

ekekekeke

SCHAKEYRA berkata...

heheheh cinta itu semak!!

'AQILAH berkata...

:) tengah mencari jugeee

ayin jemin berkata...

huhuhuh
jgn mainkan perasaan org.
hakikatnya kalau kita tau org tu xsuka,
hati kita memg sng terluka kan..

Tanpa Nama berkata...

kalau hati dah berkenan, teruskan saja. tuah manusia tak siapa yg nampak kan....

all the best in love and in life..(^_^)V

ha chemo berkata...

yep!
go for it mr. chubby-nak-peluk-sampai-puas-ini:p
haha
p/s:tp umi xkn mau mnantu 0mputihhh..ye x?kikiki

Hayatito berkata...

huhu..
kalau dapat kenal 'jejaka' blog kan best..
wohaaa!!

et berkata...

haha..cinte? sile abaikn bende itu..

eazy berkata...

selamat berjaya mengusha !

ChiLaBaey's berkata...

Jodoh tak ke mana... Jangan risau, nanti adalah tu... :)

Syima Syaz berkata...

cara propose yang superb sweeeettttttt!!!!!!

JHaZKiTaRo berkata...

salam ziarah dari bumi Dublin, Eire.. blog hopping.. rajin2, meh laa ziarah my blog, Aku Sebutir Pasir.. :)

hana devushka berkata...

knp ade *(jangan pahamkan!) tu?..hee

DaliaLiyana berkata...

ok joe...akak setuju..nnt nakkawin nak anak omputih jemput akak tau..
all d best...:)

azlanlin berkata...

percubaan yang menarik. Itu tandanya hari ini utk sdra adalah lebih baik drp semalam......

Cuba.cuba..dan terus mencuba.. tak salah mencuba. Itu lebih baik drp syiok sendiri..heheh kan?

haz-ONE berkata...

kawen jange lupo ajok kawe deh

Tanpa Nama berkata...

mana gadis paling caring kat sini?

+h.a.z.e.r.i.n+ berkata...

betul..mecuba lebih baik dari mharap.

gud luck ke demo!!

Abgbent berkata...

Salamelekom,wbt adikku Joegrimjow yg handsome lagi kacak. heheheee nak ngorat awek ma* sa*** yer...

Bukankah adik yg handsome ni amercian tetapi kelihatan mcm malaysian? kan bagus kalu ngorat jer awek2 Asian... heheheee

lieya orange M.I. berkata...

...owh, dah2 paham, dah pajham...
...jenuh duk pikir, aper benda yg joe nghoyak dalam kelate punyer bhasa tu...

...kamu nak bawak menantu orgputih...
...ish, leh jd cikgu bahasa kelantan ni...

...ehh, maner der cikgu bahasakelanta...
...tp kan, naper cikgu bahsa melayu kat skolah dulu, ckp kelantan...=P

ezzati berkata...

kalo aku kena propose mcm tu....trus aku nk nikah time tu jugak...kikkikkk

chipsmore berkata...

harap kamu berjaya dan saya harap layout saya berjaya dihasilkan..haha :D

+akufobia+ berkata...

siapa nak ambil ku,angkat tangan.keke.

misz beauty berkata...

ahaks.... nok bowok natu deh??? molek tuh nati anok pon putih2 gok...;-p

A N E M ' s berkata...

wah budak skema ni da tangkap cintan..weeww~

Tanpa Nama berkata...

'mi, joe nok bowok natu ore putih ni!!' tp aku dah terfaham kan..hehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW