Share

40 tahun akan datang

40 + 21 = 61

tuanya waktu tu. entah hidup dengan blog lagi ke
atau duk mengingat nama cucu-cucu
(kalau hidup lagi la)

kita mati bila tidak penting
tapi cara kita mati tu
tu penting

eksiden?
sebab bawa kenderaan laju-laju
tu memang salah kita!

jantung?
sebab merokok 1 katon sehari
tu memang salah kita


anda pilih....!



~~~~~~


tadi lawan chess. tahun ni hasil dari kecemerlangan tahun lepas, masuk divisyen 3 ;-) tadi main, dan sudah pasti menang. letih nak update panjang-panjang. tengok gambar je la


muka nak ketat je



masa ni game ku dah habes. hehe, menang cepat


ni la mark yang buta tu. buta2 pon phd ok



meja orang menang awal ;-)







dan ada satu gambar menarik sempat snap
mana taknya
dulu main dengan orang minum beer
kali ni
siap bawak binatang 'kemanjaan' lagi
takley fokus takley fokus
nasib baik binatang ni tido je
sejuk kot
;-)





meoww, saya bukan kucing...


nota kaki : esok dah start jumpa supervisor. tido dulu... tolak 7 waktu malaysia, itulah waktu sini

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

22 ulasan:

Hayatito berkata...

pura2 baik anjing tu.
haha
ala, dia tak gigit pn.
buat nak tkut.

wow, dah jumpa sv.
i am very inspired.
=))

Masy berkata...

terkejut sat tgk anjing kat bawah meja hehehheehhe

ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

muka mesti ketat~

=)

Uruchimaru @ kf berkata...

dh blurr arr mem chess nie lame x mem owh =p

sharamli berkata...

menang..
belagak la tu..ha3

Tanpa Nama berkata...

wowo..menang ye..terer2..tahniah

Tanpa Nama berkata...

nape anjing tuh tak join maen chest? huhuuu~~

Tanpa Nama berkata...

teror giler ko main cepat abis..ke yg lawan dgn ko tak pndai main??hehehe

Ivy Metaga berkata...

hehehe...tapi kan anjing merupakan teman setia kepada tuan nya juga kan, dan salah satu binatang yg bijak juga...hurmm pendapat je yer..

teddyblueberrygurl berkata...

chess..
lame dah tak main,
skrg ni x jumpe geng.
huhu

Tanpa Nama berkata...

nak kate die hebat la tuh.
:)

Hafiz Hamid berkata...

klo aku pn gerun klo ade menatang meoww tuh, btw, congratz sbb mng..

babymiLosh berkata...

betul3.. kalu men menatang neh,, muka mesti nak ketat je.. sgt amat sukar nk tgk org men chess ngan muka bergumbirararararara~

nursarah87 berkata...

lama dah tak main catur..

rindu la plak..

{lumut} berkata...

benci anjing!

misz beauty berkata...

sampai sekarang sy tak reti maen ches... dam pak aji dam ulor reti ar.... wakakakakakkkk =D

atty's berkata...

nasib itu dog tido..kalo tak kena gigit kaki..

BabyJane[The Juliet] berkata...

woff woff!
:D

HiDaYah -the guidance- berkata...

huhu..nape lah tak reti men chess T___T

RoSe_ViOleTE berkata...

alamak!!!
die bwk anjing plak yep...
huhuhu~~
suke tgk anjing...tpi xleh pegang..huhu

Tanpa Nama berkata...

jangan dia jilat kaki ko dah

Your Average Mat berkata...

interesting to know that u also love chess. :P

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW