Share

pernah macam ni?

online myspace
wahh
dah banyak berubah
;-)


ada bleh update status
baca satu persatu
macam facebook plak
;-)


sebab kawan ramai
dulu memang suka myspace
sebab tu kawan ramai
banyakla status yang dibaca
;-)


ada satu status menarik
'new photo...harap komen'
wahh, suruh komen photo die
;-)


ku pon apa lagi
terus balas kat sana jugak
'ada dapat point ke kalau komen photo'
nada bergurau
;-)


nak tahu apa dia balas?
lepas dia balas
terus dia delete ku sebagai friend nya
marah bebeno dia kot
ni ha dia balas
;-)






kawanku dah berkurang seorang di myspace..
ku tetap senyum
ooh myspace ;-)



nota kaki : naik flight 13 jam... tido la jawabnya

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

34 ulasan:

piECES oF ME berkata...

blogger walking......
salam syawal!!!!!

ntahapahapa la org 2 soh comment gmbo dia...wawawawawawa
jom bertemu di facebook!!!
fairuss90@gmail.com

Uruchimaru @ kf berkata...

emm lame sudah x on9 maisepit tue..

shinawawa eyenie berkata...

hehe..2 ler cmmt mcm tu...msti org tu mrh...

shinawawa eyenie berkata...

ok r 2 tdo...
sy naik flight dr jb ke penang nk tdo pun xsmpt 1 jam...trgn nk flght lma2..hehe..tp nak p mn ek?

qyla berkata...

ala.a.

biasalah orang ni macam-macam ragam..

kalau aku pun..aku cakap macam tu!

ahhahahaha

~♥ cik intan® berkata...

.hahaha tau xpe
.x suke mcm tu
.pantang ade pic baru, mesti suruh comment
.tah ape-ape je :))

misz beauty berkata...

lorhh... ni mesti da lame gilak tak online mespes kan??? ihiks...;-p

||alis|| berkata...

papajoe, tuh bukan kawan... :)

hmm.. dah balik yer.. selamat menempuh perjalanan panjang itu. harap semuanya selamat ya.

green berkata...

marah tu..

geeds berkata...

haha.
marah sudah.
=.="

hasni berkata...

da smpai ek
sykurlah

atiQah adNan berkata...

laaa.. sabar jelaa..
macam ni punye olang pun ada kaa..

lieya orange M.I. berkata...

...aar, pelik biladah add picture, pstu nak suh org komen...
...mcm mengiklankan diri sajer...huhuuuu

FiFFyMaFiA (",) berkata...

wahaha.. kt myspace mmg byk mcm tu..tetibe je add kite pastu cakap "COMMENT MY PIC K!!" nanti kalau kite komen buruk2 dia marah lak.. wahaha.. padahal mmg buruk pown.. keh3

{lumut} berkata...

datang bulan tuh...

Kamsiah berkata...

kahkahkah...mcm tu punya org pun ada ke?emo sgt...hilang kawan pun tak pe jo..

Lifesaver berkata...

selamat pulang ke sana

nursarah87 berkata...

cayalah!
aku suka dengan tindakan ko tuh..
tapi aku lg suka dengan tindakan budak tu men'delete' ko dr friends dia..hahahaha

Signorina Syima berkata...

myspace untuk underage...

Beautiful Disaster berkata...

aku rasa pelik dgn org2 myspace. dulu aku main jugak. tiap kali komen, mesti nak cakap "aku dah upload gmbr baru, komen tau", "aku ada gambar baru dah, jangan lupa komen" ape penting sangatkah komen tu? aku tgk gambar aku org xkomen ok jer. sbb aku tau dorang tgk jugak gmbr aku. heh. smpi cmtu skalik. hehehe.

liyana berkata...

ahhaha.

kelakar.

budak2 la tu.

:D

neezareef berkata...

xde myspace..hehe

eNaSaN berkata...

hik3..ade gak cmtu..


tp ku suka komen gambo owg pastu aku delete sendiri komen tue....hahhahah ntah ape2 ler aku...

farhana berkata...

nade2 jer minah tu..

FiFFyMaFiA (",) berkata...

wakakaka... budak2 yg nak attact attention je mcm tu.. soh org komen2..

penjenayah merah jambu. berkata...

hahahaha..defensif sungguh beliau :)

sharamli berkata...

femes la si nysa tu pasni..muahaha

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ berkata...

cait! sal ph0t0 y xd'k0men p0wn nk melenting! cm la ko tu bguz sgt nysalurve...

P/s: nyampah tol bler ownk paksa2 komen pic d0wnk, cm bguz jek.

Anis Mohd berkata...

hahaa..
kelakar .

dpt publisiti plak bdk itu.
:D

Hayatito berkata...

bengong je suh kumen.

igt u glamor ke ape?

ha ha

Lili Puteh berkata...

angin monsun bertiup agaknya.
lain kali check kaji cuaca dulu tau.. :)

ezzati berkata...

dh naik flight..pyepyeee...

p/s: ada myspace tp lgsg x b'update...

sophie berkata...

direct seyh kaw sound dea..hahahaha

Noorlaila Mohamed Nor berkata...

fesyen kat myspace
ada yg suka pos komen yg sama sampai sepuluh kali
baru jadi gambar hot dapat komen beratus ratus

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW