Share

macam-macam hal la

risau jugak nak ke kl malam ni
mak tak berapa sihat


tapi kalau dah tanggungjawab tu
kena tunaikan dulu
walau nampak tak berapa penting
kena tunaikan jugak


semalam ada bukak pose dengan herbalife
di restoran nelayan
kena cancel


malam ni ada bukak pose dengan daim zainuddin
kat kediaman dia
kena cancel


pagi esok ada pre departure budak-budak baru
kat armada
insyallah pergi



kalau ikutkan hal, perkara 3 paling tak penting
ye la, sebab budak2 baru, takde kaitan sangat
tapi yang tu jugak boleh pergi
sebab mak dah bertambah sihat


sekarang pukul 6 stengah
tiket tak beli lagi
harap-harap tak ramai rakyat kb nak ke kl malam ni
-mengharap-


ku schedule post pukul 10.00
kalau dah post tu maknanya ku dah pergi la tu
doakan terbaik


nota kaki : sorry la, blog ni dah bertambah buhsan. mungkin tuan yang menulis tak berapa nak happy

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

31 ulasan:

kueh bakar berkata...

bznya ko macam yb..

SuFy berkata...

blog ni still da best la joe..jgn sedey2 la...syukur la mak joe da brtmbah sehat..apapun, teruskn menulis krn joe diperlukan...ok

Hayatito berkata...

salam..
semoga ibu anda cepat sembuh k..

woo..panggil daim jek?
haha

shinawawa eyenie berkata...

jgn bersedih2 dlm bln rmdhan..

shinawawa eyenie berkata...

jgn sedih..aini lg sedih..da org buat aini menangis...

sharamli berkata...

asal x hepi?

Tanpa Nama berkata...

urmm..

x kisah pn bosan ke x..asalkan penyampaian hati penulis terluah....huhu

(mood mr.H pn x brapa nk epi gak...)

Arra JaSmY berkata...

Moga perjalanan kamu selamat yer..:)

Tanpa Nama berkata...

Moga apa2 yang anda lakukan berjalan lancar. InsyaAllah sihat mak tu.

Framestone berkata...

la...awat xhappy nie

www.broframestone.com

ayin jemin berkata...

adoiii
napa ni joe?jgn la x happy
chill :)

smga mama kmu cept siht ya!

CAHAYA berkata...

kenapa x happy lak? moga ibu kamu cepat sembuh yer. ;)

tHEoNeANDoNLy berkata...

ala jgn cam tuh... nagape bosan..?

Firol berkata...

Tuan penulis sibuk kah???..selamat berjaya

Hazzy Ishak berkata...

byk masalah ke?

Sis-Lin berkata...

selamat bertolak,hati2 di jalanan yek..

Tanpa Nama berkata...

nape x happy???hidup kena sentiasa fikir +ve

atiQah adNan berkata...

sibuk rupenye dia...
btw semOga berjaya dalam ape jUa yang jOe lakukan ye... May Allah bless you..~~

Eyda Chan berkata...

x berapa nak happy.. rasa nya skrg masa untuk kamu mencari duit kan.. dats y la..

LotsOfLove-Pearls berkata...

happy ok..

get well to ur mom..

miEz haNeM berkata...

salam ramadhan joe:)
huhu..orang herbalife rupanye dia:)
keep up!

Jard The Great berkata...

huhuhu.. just do ur job.. blog is the least of your worries now..

eazy berkata...

wah bz jew joe ni eh?
jage diri tu.
h1n1.pakay mask kemane2.hehe

HEMY berkata...

tak berapa nk hepi ke..tak berapa nk ada masa??

{lumut} berkata...

baguslah kau tak berapa nak happy..
sbb kadang2 manusia bleh lupe ble terlalu sgt hepi..
aku doakan semuanya lancar..
and mak kamu bertambah sehat...
jage diri..
jika sedih..tarik nafas dalam2 k..=)

farah berkata...

kenapa tak happy?
ada masalah ke?

:)

Faarihin berkata...

Salam.. awat tak happy ni.. apakah yg telah berlaku..

Lun berkata...

mungkin tuan bolg LAPAR

░♥si lampu neon♥░ berkata...

mmg banyak hal ko kene buat ek.. takpe, tabah ok!

+akufobia+ berkata...

kenapa tak happy?puasa?lembik.haha.

Babyjane[The Juliet] berkata...

lorhh ok je blog u

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW