Share

sticky mode contestku!!!

untuk entry baru, ada di bawah. ala, gaya-gaya sticky mode


contestku masih lagi berlangsung. tapi ku fikir balik, pemarkahan yang ku berikan agak susah. tiada kebebasan dalam menulis.....

oleh itu, aku dengan suka cita memaklumkan. bab pemarkahan aku telah buang

yahuuuuuu

maka, senang la kamu untuk berkarya. aku telah ubah entry tu dan boleh klik sini untuk tengok yang baru. klik je kalau nak masuk. kamu akan paham.

apa lagi? start la berkarya!!!



hadiah yang pemenang konpem dapat

pertama : rm 100 + baju
kedua : rm 50
+ baju
ketiga : rm 30 + baju






Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

87 ulasan:

milimilo berkata...

wah,90% markah utk karya..free la nk tulis pape..ni yg bersemangat balik nih..hoho

rhapsody LiN berkata...

wahh..bagus2..:p
mcm nie baru bes nak bekarya!!
:D

paan berkata...

hoho.akan aku usahakan something..semoga berjaya ngan contest ko..tapi blog ko memang dah fofular..jeles lak aku..

joegrimjow berkata...

lambt lagi tarikh tutup
so sempat bekarya

vidadarisakura berkata...

aku bagi la org lain menang..
hee

paan berkata...

aku belum start berkarya..tapi dah start mempromosi contest ko kat blog aku.hehe

Tanpa Nama berkata...

tgh pk la nk buat psal ape

momentinlife berkata...

heheh kebetulan sesuai ngan entry latest aku.. so aku pn join.. =) (aku xpandai berkarya, so amik syarat je eh.. haha)

MuhD NoR AzyM berkata...

Bleh2..ada kisah..yg ak ingat sampai sekrang..=)

MuhD NoR AzyM berkata...

Ak buat promosi la dulu..hehe..lalala~

joegrimjow berkata...

pomot jgn xpomot

atty's berkata...

wah besh ade contest adiah pun besh

sharamli berkata...

tempat keempat dpt x?

Mahirah Abd berkata...

berkarya..??erm..mcm menarik...mengenai aper tue yer cik abang..?heeee

shinawawa eyenie berkata...

nsb bek xda bakat nk berkarya
klu x dh lmbt join..hehe

joegrimjow berkata...

tgok kat contest tu
ada jew die nye syarat

farah liyana berkata...

hadiah saguhati dah takde bro?

ekkeke.

KhairiL's berkata...

promosi aku dh buat dh
cuma entry jer x buat lg
nnt siap aku submit aku pny entry

SyahmiFikri berkata...

huhu.. bagus lah.. neh semangat nak nulis.. tapi tingtong lagi.. apa la idea tak dak.. muuahaha

~Cinta Cukulet~ berkata...

huhu..adiahnya lumayan

||alis|| berkata...

joe, aku nak ipod gak.. contest tamat 20may kan? 23may tuh bday aku. so sila jgn buat2 lupa..


kalau tak pon, bagi aku starter pack herbalife, bleh?


lalalala~

SuFy berkata...

gud luck sume...chaiyok2!!!

pink_butterfly berkata...

beshnyaaaa....


tapi daku xda bakat bkarya....


hiskkk!

tehais berkata...

Nak muhasabah balik,nak masuk ke tak.huhuhu

♥ cik intanurulfateha ♥ berkata...

.heee
.nk baju tuuuuuu :D

casual cutie berkata...

wah hadiahnya bagus2

Monkey D Luffy berkata...

errrr... aku berkarya tak mahu hadiah

(pergghhhhh ayat ku!)

kakakakaka

patungcendana berkata...

re: bi lagi indah dari bm bab ni

hehehe...really?...thanks...
saja je...aku dah lama tak tulis puisi dalam BI...

dah baca pasal contest tu...macam interesting je...:-)

paan berkata...

jom ramai2 menghangatkan...

one berkata...

selamt berkarya semua...bila nak
berkarya tu, hidup kena la ceria dan
seheppy yang mungkin..nanty xdak
mood plak nak berkarya...HIDUP PERLU
HEPPY DENGAN CONTEST YANG JOE BUAT
NI..SELAMAT BERKARYA BUAT SEMUA..
(^_^)>><<(@_@)..SENYUM N HEPPY...

Dj Epoi berkata...

Salam............Semua & Tuan Rumah Kedaun!!!!

Gua kembali......

Pergh!!!!!! dan makin mantop blog nih disamping citer2 dan HADIAH yang Sempoi!!!!!!!!!!

Belasah jangan tak belasah!!!! karya saper yang bakal merembat RM100 dan Baju tu arrr heheheheh

Syabas!! Joe

Hupdate from Sunway Medical Centre PJ SELANGOR

ayin jemin a.k.a ain berkata...

memg patut ko buat pertandingan...
hahaha

joegrimjow berkata...

adiah saguhati mmg still adew
kene tgok betol2

epol berkata...

whoa...(cam terlepas ajek)

xuen adyla berkata...

ok im so freaking excited

lolx

~cik manis~ berkata...

adiah sguhati x de ke?
sedar dri x brbakat so hrap penyertaan pun dpt la hadiah
:P

joegrimjow berkata...

mmg adew
huhu
bace kat entry 2
siap 10 lagi

Eazy Izzuddin berkata...

aha...
lagi sonang berkarya begini...
ehehe
japs2 karya sedang d proses..
=P
xD

Boo™ berkata...

amik award di page sy :)

ayin jemin a.k.a ain berkata...

berjalan sja..

ayin jemin a.k.a ain berkata...

berjalan sja..

amir acap berkata...

waa..cntik bju...cmne nak msuk pertndingan..hehee..em ey asasi uia ngineering kne wat kat pahang ke..??
bkan kat PJ ke..???

mOhD^.^rAz berkata...

agaga..
xpandai la nk berkarya..
huhuhu..

cik erin berkata...

mekaseh sggh teratak buruk 111:)
heheh. saje buat suspen.

ammmm... tok berapo pahe psl blog ni sbnrnyo.
ado ceghito pok belale lah gapo.
takpo2 kito tera baco lagi.
*ceh. ckp berterabur. sorry, kite kelantan celup:D*

Darleena Yusof berkata...

hai..salam ziarah.sila2 view blog sy.xde shoutMix ke?...

aiU™ berkata...

wah, bgus2! thnx 4 da in4mation bebeh!

mummy_adam berkata...

alaaarrr... manyak idea tp xpandai mengarang.. cemana?? :)

kuIna LadyInRed berkata...

klu nak adiah tanpa berkarya leh tak? ceq tak pandai mengarang..

joegrimjow berkata...

CAM RAMAI JE YG NAK TANPA BEKARYA
HEHE

ez berkata...

joe..
contest utk semua ye..tarikh tutup bile?heheh

mamma mia! berkata...

aku x pndi berkarya. tp ak nk gk msuk contest ni. hbs tu mcm mne?? hihuha =p

FaZiLa berkata...

fuhh..nice blog :)

Mel berkata...

Hai...tq for visiting my blog...huhuhu....klu tak pernah kena tag or mengetag...try lah buat..kidnap je mana2 tag yang ada kat blog sya...sumtimes tag ni bantu kita memahami orang lain dan supaya orang kenal siapa kita...saya follow awak k

Tanpa Nama berkata...

kne pk nih..

joegrimjow berkata...

xyah pk
just share ape yg patut
huhu
senang

JohnJenin berkata...

Semakin maju encik joe. Bagus bagus

Mel berkata...

hahaha..yalah...bru perasan profile ko..ko dalam engineering juga...hehehe...ni study kat na

eliza berkata...

wah...best2...

sweethOneY berkata...

nak adiah!

Luth Textile berkata...

NAK DUEEEETTT

joegrimjow berkata...

boley2
masuk ajew contest tu!!

platinumZ berkata...

hai joegrimjoe, nice blog.siap ada contest lagi tuh..best gilak..tq singgah blog saya ye.nak joint ke?jom sama2 buat duit.

cik ian@aH Lian~ berkata...

nak join,
nak join!

Anak Pendang Sekeluarga berkata...

slm....halal ke...gua takut la benda2 mcm nie...dia guna sistem MLM ke....tanya je...

Ma'am_Chelsea berkata...

Grand adiah2 yg ditawarkan itu!!!! ;)

izman berkata...

joe,
orang lain nak hadiah besor2 aku tak kisah. hadiah baju tu ko reserved satu kat aku. dah gila2 aku buat entry lucu khas untuk peraduan ko ni.

joegrimjow berkata...

join jgn xjoin!

T.O.P.E.X berkata...

hamba budak baru belajar.
ahahaha nak gak masuk =P

nazz berkata...

Tak suka lah.. kenapa tak guna comment form yg bawah post jer.. he he.. ho ho contest masih berlangsung rupanya.. gud gud!!

vInA berkata...

dear, thnksx yea folo me.. ;)
i da folo u back..ehe..

Tanpa Nama berkata...

nape ade logo red devil? hmm.. waner da santekk.. ala.. ala.. alaa.. tanak lah masuk!

Panglima Perang Cyber berkata...

salam.

tumpang lalu hehehe..

kojah berkata...

xreti nk berkarya la...huhu

joegrimjow berkata...

xyah rety pon xpe
just tulis

dotblogspotdotkom berkata...

sebagai membalas kunjungan dan tanda terima kasih...sudilah ambik award dari pakcik di -->> http://dotblogspotdotkom.blogspot.com/2009/05/seikhlas-hati-ku.htm

asilahmuhajer berkata...

tahniah sbb dpt award.. chaiyo!

asilahmuhajer berkata...

tahniah sbb dpt award. chaiyo!

dotblogspotdotkom berkata...

ic tak jumpa ye..alahaiii..

http://dotblogspotdotkom.blogspot.com/2009/05/seikhlas-hati-ku.html

patut le tak jumpa...link yg 1st tu tak de l...htm aje...huhuhu.. link yg nih sure btl....

.dyanza.maya. berkata...

ouhh bju tuhh smrt la hee ;DD

Chapit (Clique 99) berkata...

salam..
y bro?
do you want it too?

(referring to ya comment at ma blog)

tuntung berkata...

syok ni..dpat duit..joe..aq bru follow blog ko

Tanpa Nama berkata...

Ooo....ada contest rupanya...

Kak tie awal2 angkat tangan, memang tak pernah menang contest dari kecik sampai tua ni, hu hu...

• ROOZU • berkata...

karya telah terhasil...akn post entry selpas pukul 3pm hari ini...


hehehheee...

sWeEtdARLinG berkata...

dah post entry..

http://sweetdarling79.com/2009/05/08/kisah-memori-kamu-yang-kamu-ingat-contest/

joegrimjow berkata...

rini terima 2 penyertaan

HuRuL_AiNi berkata...

salam...
aku dh join:)
http://hurulaini.net/power-rangers-reunion/

cj7 berkata...

aku tulis dah.kat sini ye
http://turunaik.blogspot.com/2008/12/kisah-benar-episodxxl.html

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW