Share

entry pendek (1)-berperang


sekarang pukul 11 pagi,
ada 2 jam setengah lagi untuk paper pertama.



paper pertama, math!



satu bab ni runsing, sebab tak berapa nak paham
volume integral



kire ketumpatan cas elektrik
bab ni susah



harap tiada soalan yang pelik-pelik keluar!!!



semalam ku tak makan nasi! rasa lapar memang ada. tapi memang kene simpan perut masa balik ke malaysia nanti. dah tau mak dan kak moh ku akan masak sedap-sedap. tambahan pula mok noh (atuk sdare) pun dah janji nak masak nasi dagang kepadaku. oooh, ku kene turunkan berat badan 5 kg sebelum balik ni. nanti dah balik nanti, tambah lagi 10 kg. ooh. gemuk la ku nanti!!!


kepada yang belum nak tunaikan solah maghrib atau isya, kenang lah daku di dalam doa mu


terima kasih yang wish gud luck. harap memang betul-betul ada luck!


nota kaki: ku sekarang otak berada di malaysia. bukan di sini. masa exam nanti, harap otak fokus dengan exam. runsing jugak tengok paper math nanti ternampak nasi dagang!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

44 ulasan:

sharamli berkata...

all da best

Jard The Great berkata...

gud luck my pren!

CaPiQa berkata...

sudah berusaha. dan luck itu sudah tentu ada.

oh, tak mahu bersikap kejam. tapi terpaksa katakan juga. hari ini menu utama nasi dagang! sedap!

ah, maaf. terlebih sudah! ^_^

khaLifah feDi berkata...

try the best joe!!!

naqiubex berkata...

Oih sedapnya makan makan kat malaysia ni.. nyam nyam.. hoho
ayam dagang, nasi lemak, ketupat, serunding..

Good luck..

Anis Mohd berkata...

gud luck ..
kagum ngan org yg ambik subjek number.
:)

bEEdLE d' bARd berkata...

eh g study la..jgn bkak2 blog nie..

faNna berkata...

Im back! teeheeeheee :D
GUd luck,all d best!

KhairiL's berkata...

slmt menjawab joe

=)

T.O.P.E.X berkata...

nak jawab exam nnt bayangkan muka aku je. mesti mencurah2 idea kluar :))

joegrimjow berkata...

tinggal sejam lagi!!!
nak p mandi n bersiap

Precious berkata...

Hmmm ... mungkin masa nih ko tengah berhempas pulas ngan kertas peksa. Good luck jugak eh!

qishie berkata...

cemna exam?

Tanpa Nama berkata...

good luck!chaiyok2

aianna berkata...

perghh tegarnye kamu menghupdate dlm mase2 cepu mas sblm ke exam hall...
all the bst!~ maths?integral???oww mannn i hate maths...ekekeke~

naDDy berkata...

perkataan tumpat tu menyerlahkan otak kamu di malaysia.

anyway gud luck luck luck for the next next next paper...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Gud Luck..

Chayok!!

--{♥Mahirah Abd♥}-- berkata...

gud luckkkkk friend..... ;)

xuen adyla berkata...

selamat menjawab joe
good luck
doaku sentiasa ada buat mu

haruan tasek berkata...

semoga ko berjaya

SRISUFI berkata...

wish u luck


=)

Lun berkata...

dekat atas meja ada laksa

nyum3


harap soklan sesenang teh 0

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

gudluck

rhapsody LiN berkata...

wah..sama la kita.
badan je kat cini. otak dah send kat umah awal2
lalalala~
:p

babymiLosh berkata...

howz da exam..?
ada density nasi dagangkah? huuu~

Tirana berkata...

Good luck!

~Cinta Cukulet~ berkata...

semoga berjaya ...:)

pink_butterfly berkata...

joe~~~

all da bestt!



nasi dagang.... sate...rendang...

nyum2!!!

geeds berkata...

gud luck for next paper! (i know you need it BADLY)
xpew kalo nmpk nsi dagang dlm paper exam.
mne tau kuar sekali dgn jwpn kew.
haha...
:)

neem berkata...

aku baru nak g maye isyak neh. adeii. lewat maye..

nnt aku doakn mg.

p/s: sila amek award kat blog aku

Tanpa Nama berkata...

lili doakan kamu selalu.
sejak jadi cikgu,
baru sedar betapa pentingnya doa seorang guru
dan mendoakan guru2 kita.

joe,
masuk dewan langkah kaki kanan.
klo blur sangat ingat muka mak.
insyaallah lancar je.

selamat maju jaya!

joegrimjow berkata...

slesai sudah exam
yuhuuuu

John Iverson berkata...

Tahniah!!! penah gak blaja subjek tu hahaha

Naz berkata...

semoga ko score A+ paper tu.

Nadhirah Zamrose berkata...

all the best 4 ur nxt paper ;)

milimilo berkata...

dah kurus pun taknak makan nasik..haha..boleh ke tmbh brt 10kg sekaligus..xpnah plak try

milimilo berkata...

nasi dagang tu cmana rupa dia?nasik kenduri eik?sumpah xtau..haha..kne tnye incek google r japg

S.YanaZ berkata...

Sepatutnya,
bawa bekal nasi dagang, sekali menjawab soklan, sekali menyudu nasi.
;P

Tanpa Nama berkata...

math..
dh lme xblaja..

[:: nisa ::] berkata...

alamak nsi dagang..
da lame gk x mkn..
ni yg nk suh my mum wt ni..
tp xde beras pulut lak..aihhh..

joegrimjow berkata...

ni yg buat jeles ni!!

Eazy Izzuddin berkata...

gud luck!
all da best
uish
sempat lagi wat entry
=P

Monkey D Luffy berkata...

kalau yakin

pasti boleh punya

Tanpa Nama berkata...

jom balik kampung..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW